Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzyżakzPomorza

Czy wziąć numer?

Polecane posty

Gość KrzyżakzPomorza

Witam.Otóż ostatnio przydarzyła mi się następująca sytuacja.Spotkałem znajomą,jeszcze z LO.Była to znajomość raczej na zasadzie Cześć,Cześć i tyle z tzw widzenia.Kilka tygodni temu spotkałem tą koleżankę na mieście.Zaczeliśmy rozmawiać,dodam,ze rozmawiało się świetnie,okazało się,że mieszka niedaleko mnie,gdyż pozwoliła się odprowadzić pod sam dom.Niestety stchórzyłem na koniec i nie poprosiłem jej o numer z obawy o to,ze wyjdę na idiotę,dostanę kosza lub powie,że kogoś ma.Czy Waszym zdaniem powinienem był poprosić ją o numer telefonu lub zrobić to przy najbliższej okazji?

Gość KrzyżakzPomorza
Dziękuje z góry za wyczerpujące odpowiedzi na postawione przeze mnie pytanie.

powinieneś -zawsze mogłeś powiedzieć że chcesz po koleżeńsku wyskoczyć z nią jeszcze na piwo czy kawę :P

Gość KrzyżakzPomorza
Po prostu się nieco obawiam tego momentu,jestem w takich sprawach cholernie nieśmiały i zaczynam się jąkać.

Gość KrzyżakzPomorza
Trochę się denerwuje,a co jeśli kogoś ma i wyjdę na durnia albo odbierze takie zachowanie jako nachalne?

Nie otrzymasz żadnej mądrej odpowiedzi, ponieważ postawiłeś pytanie o przeszłość "czy powinienem był". Co to da takie roztrząsanie. Było minęło. Jak zapytasz o przyszłość to będzie więcej odpowiedzi.

Wy faceci źle myślicie. To zwykłe pytanie- jednorazowe, zatem nie jest nachalne. Nachalne by było jakbyś prosił 10 razy z rzędu.

Krzyżak, jeśli będziesz dalej się bać, to ktoś inny weźmie numer, zakocha się i ci ją zwinie sprzed nosa. Działaj!

Gość KrzyżakzPomorza
JacekJ Nie wiem kiedy ją teraz spotkam.

Gość Prawicowiec
Nie pytając nigdy się nie dowiesz.Co szkodzi ci spytać i rozwiać wątpliwości?