Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wer1991

Dziwne plamy po opalaniu na słońcu

Polecane posty

Gość wer1991

Piszę do was z problemem dotyczącym opalania. Zacznę od tego że opalam się wyjątkowo szybko , na brązowo i nigdy nie mam zaczerwienien.Nie biorę również tabletek, ale mam problem. Dwa lata z rzędu po wyjeździe wakacyjnym- po tygodniu opalania na całodziennym śłoncu dostałam plam na ciele. Opalenizna była najpierw równa a potem porobiły się dziwne przebarwienia, skóra mi nie schodziła, nie swędziała ale te plamy się powiększały..Wyglądało to tak jakbym nagle straciła zdobytą opalenizne, na rękach i dekolcie. Dodam że jestem alergikiem wiec moze to ma jakis wpływ ale nigdy wczesniej tak nie mialam.Aaa i mam 21 lat.Pozdrawiam i czekam na pomoc!!

Gość Hania Re
Te plamy były ciemniejsze od opalenizny czy jaśniejsze?

Gość chyba w snach
Jesli plamy sa biale podejrzewam bielactwo :O Najlepiej pojsc do specjalisy ;)

Gość ed445
tak to jest jak się nie potrafi rozsądnie opalać.

Gość wer1991
Plamy były jaśniejsze, tak jakbym wracała do poprzedniego koloru skóry.Na pewno nie bielactwo..

Gość jaq
może po prostu masz wrażliwą skorę i schodzi sobie. ja tez tak mialam jak się za mocno kiedyś opaliłam. miałam mnóstwo plam i one schodzily, ale bez tej skórki (wiecie tej przezroczystej). samo zeszło i bez problemu. a Ty jeżeli chcesz sie opalać to smaruj się filtrem.