Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa27wroc

przespałam sie z chłopakiem kolezanki..

Polecane posty

Gość malwa27wroc

wiem mozecie pisac ze jestem kur** dziw** i nie wiem czym tam jeszcze ale musze sie wypisac :(( w sobote jak zwykle spotkalismy sie w 4 w knajpie ja, moj chlopak kolezanka i jej chlopak.. mój chlopak tak sie napił że ledwo na nogach stał nie bylam zla ale prosilam zeby tyle nie pił odprowadzilismy go do domu i kolezanka poprosila sama swojego chlopaka zeby odwiozl mnie do domu zebym sama nie szla po nocy.. nigdy nie patrzylam na niego jakos inaczej poprostu spoko wporzadku kumpel zapytalam czy wejdzie jeszcze na chwile wypilismy po dwa piwa no i stalo sie wyladowalismy w lozku bylo cudownie naprawde :(( nie wiem byl taki czuly piescil mi piersi powiedzial ze jestem fantastyczna i poszedl do domu do tej pory sie nie odzywa a ja czekam zeby powtorzyc tamten seks..

Gość pluto1611
Nigdy nie zaufam zadnej kobiecie :) Dziekuje dobranoc.

Gość malwa27wroc
nie nie bylo:)

Gość generalnie nic takiego
ja też kiedyś to przeżyłam. Też było fajnie, ale nie miałam planu na kolejny raz (choć jeszcze jeden raz miał miejsce). Na szczęście obydwoje byliśmy dyskretni . Dzięku temu nie mialo tożadnego wpływu na życie osób "trzecich". C'est La Vie...