Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarusia:D

czy ona jest bardzo ciasna?

Polecane posty

Gość i wy się śmiejecie później jak
facet czeka na odpowiednią kobietę :/

Gość JULIJANNA:D
no ale rozmawialiśmy o tym i on chce..

Gość tragedia numer 1
dobrze ze ja dlugo czekalam :D tragedia :D zle trafilam, ale nie mam sobie nic do zarzucenia :D

no to przykro mi ze zle ale ja raczej dobrze choć to sie jeszcze okaże ..

Gość tragedia numer 1
ja w wieku 14 lat tez wielu bylam pewna ze trafie dobrze :O na szczescie nie w glowie mi bylo bzykanko, bardziej pocalunek to bylo cos niesamowitego (a majac 14 lat 1 raz sie calowalam i potem mialam kaca moralnego)

to co teraz napisze moze być dziwne ale ja pierwszy raz całowałam sie jakieś półtorej miesiąca temu... właśnie z moim obacnym chłopakiem... z nim cały czas przerzywam coś nowego... on niestety nie, jest bardziej doświadczony... uprawiał sex oralny ze swoją byłą.. może też dlatego chce pójść z nim na całość zeby dać mu coś czego jeszcze nie miał nigdy...

Gość Heniu
1. Dzisiaj 14 lat to nie to samo co 20 lat temu 14 lat. Jak pamiętam szkołę to były dziecięce gęby, dziś to bardziej młode kobiety już a nie dzieci. 2. Nie wszystkie to robią w wieku 14-15 lat, mniej więcej co trzecia ma jakieś doświadczenia seksualne, każda sama o tym decyduje a wpływ na to ma wychowanie, kultura masowa i inne czynniki. 3. Chłopak nie musi ciupciać, by trafić do więzienia/poprawczaka (zależy ile lat) bo poza seksem są jeszcze "inne czynności seksualne" - np. pocałunki itp.

Gość ajaodpowiem taaak
Dzisiaj 14 lat to nie to samo co 20 lat temu 14 lat niby nie to samo,ale uwazam ze to za wcześnie na 1 raz ,pocałunki ,pieszczoty tak ,ale seks ....mysle ze z rok mogłabyś poczekać ****************************8 . ale wracam do pytania martwie sie po pierwsze tym ze ciężko bedzie mu wejść bo podczas "palcówki"(...)e ja boje sie że poprostu jego penis sie nie zmieści.(..) nie martw się ,na pewno się zmieści ,Pochwa jest rozciągliwa i elastyczna, ale też ma swoje ograniczenia,jesli twoj chłopak nie ma bardzo duzego penisa (25 cm)to spokojnie się zmieści .;) i jest jeszcze sprawa krwi, co powinnam zabrać ze sobą? podpaske? mozesz zabrać ze sobą podpaskę ,ale kazda kobieta jest inna ,jedna bardzo krwawi,druga wcale.