Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery mezczyznaa

Osobiscie trudno mi szanowac kobiety, ktore otwarcie mowia, ze w zwiazku wazny

Polecane posty

Gość maxcxcdsc
szczery mezczyznaa jest dla nich dobry seks i orgazmy w czasie seksu z facetem. Dla mnie zwiazek na cale zycie to cos duzo wiecej niz zwierzeca kopulacja. Liczy sie wzajemne oparcie, zrozumienie, troska, pomoc, wspolne cele i marzenia. I wspolne starzenie sie, wychowywanie dzieci... To jest esencja udanego zwiazku a nie penis w cipce. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wszystko w porzadku z toba chłopie ? co kogo obchodzi co ty uwazasz , moze jeszcze jak ty nie walisz konia to inni sa zboczeni co to robia ? to ze cie obdarzyła natura libidem eunucha nie oznacza , ze mozesz pisac głupoty . powiedziałes zatrem co wiedziałeś tym samym dałej obraz iz jestwś zjebem ktory nie potrafi zaspokoic kobiety , jestes cipą a nie facetem

"dfdfv bf Właśnie kochających się - dla Ciebie to ważne ale dla innych kobiet nieistotne czy się kogoś kocha byle dobry seks" xxxx kazdy ma prawo do wlasnych priotytetow - skad ta chec wrzucania wszystkich do jednego wora, hm?;-) xxx najlepsi czyt. ruchacze Dzięki kobietom mamy upadek rodziny" xxx ja mysle ze przez wzajemne niezrozumienie plci, z reszta kto powiedzial ze rodzina jest dobrem i nie jest przezytkiem , hm?

Gość A bierzcie sobie tych
najlepszych tylko później nie narzekajcie, że jesteście bite, poniżane, poniewierane czy zostawiane z dzieckiem. Jak to piszą czy mówią kobiety, że wybrały porządnego faceta tylko nagle się zmienił. :P Śmiechu warte!

Gość a ja nie uwazam tak , że seks
jestem kobietom i nie uważam ze seks janważniejszy w zwiazku ! owszem ważny ale najważniejsza jest osoba z którą tworzymy związek NIE WYOBRAŻAM SOBIE BYĆ Z IDIOTĄ JAKIMŚ TYLKO DLATEGO ŻE LUBI SIĘ RUCHAC I RUCHA JAK ZWIERZĄTKO A ROZMAWIAĆ Z NIM NIE MA O CZYM I WSTYD GO POKAZAĆ ZNAJOMYM BO ODEZWAĆ SIĘ NEI UMIE I ODNALEŻĆ W TOWARZYSTWIE a znam takich idiotów dość sporo któzy tylko dzukają d u p do seksu OMIJAM TAKICH DABILÓW Z DALEKA !!!!!!

Gość maxcxcdsc
oczywiscie ze dobry sex to podstawa , po co mi cos innego ? wszystko inne mogę mic bez komplikacji , dobry sex juz nie bardzo - dlaczego wymieniam syfilis chlamydia rzerzaczka wirus HPV x 'jezli cos pominołem sorki dlatego trzeba miec partnerke stałą bo chodzenie na boki stało sie niebezpieczne ! kto zna np charakterystyke wirusa HPV te wie o co chodzi i o AIDS zapomniałem

Ciekawe jakby się autor czuł szczęśliwy w zwiążku, gdyby choć przez pół roku jego kobieta kończyła tuż przed jego orgazmem :P

To nie szanuj, twoja sprawa. Każda normalna kobieta oczekuje od mężczyzny spełnienia w łóżku. Jezeli to dla ciebie dziwne, to zapewne nei spełniasz tego warunku.

Gość mister germany*
myslalem, ze to tylko ja jestem taki naiwny :-)

Gość Evvvvvka
Nie zauważyłam jakos by kobiety przy wyborze partnera kierowały się jego mozliwosciami seksualnymi. No ale jak jest się facetem notorycznie odrzucanym przez kobiety jak autor/ osoba która pod róznymi nickami podbija temat idiotycznymi wpisami to trzeba miec jakies usprawiedliwienie swojego nieudacznictwa by poczuc się lepiej. Wiem, że dla dobrego samopoczucia i zdrowia psychicznego lepiej jest gdy przyczyny uswiadomionego problemu spychamy poza własną osobę i szukamy winy w innych, czyli wsród niedobrych i puszczalskich kobiet. Muszę cie jednak zmartwic - przyczyny twojego nieudacznictwa lezą wyłącznie w tobie a większosc męzczyzn jakos na te niedobre kobiety nie narzeka:)

PS PROSZĘ NIE WYMAGAĆ OD KOBIET , ŻEBY WIĄZAŁY SIĘ Z BYLE IDIOTĄ PO TO TYLKO ABY ZAKŁADAC RODZINĘ A POTEM TAKI KRETYN ANI UMIE ANI CHCE ZAJAĆ SIE DZIEĆMI !!!! I WSZYSTKO NA GŁOWIE KOBIET SZIĘKUJEMY ALE WÓWCZAS WOLIMY NIE MIEĆ DZIECI I RODZIN! myślcie a nie piszcie głupoty że przez kobiety jest upadek rodzin !!!! kobiety są odpowiedzialne i wiedzą że dziecko z kretynem to bez sensu a poza tym kobieta zarabiająca 1300 zł nie chce mieć dzieci bo nic im nie zapewni a do tego maż nierób i pijak to masakra więc niechęć do rodzin ma jakieś psycho-społeczne przyczyny . NAJPIERW TRZEBA POMYŚLEĆ A DOPIERO TWORZYĆ IDIOTYCZNE WĄTKI

Gość mister germany*
z Evvvka to przynajmniej dlugo bysmy mopgli o sexie rozmawiac :-)

WIĘKSZOŚĆ MOICH KOLEŻANEK NIE ZWIAZAŁOBY SIĘ Z FACETEM TYLKO DLATEGO ŻE JEST DOBRY W ŁÓŻKU liczą się też a przede wszystkim inne ważne cechy mężczyzny ale widocznie autor wątku trafia na same k u r w y albo też nie spełnia innych warunków tzn ma ubytki w intelekcie i normalne kjobiety się nim nie interesują

"A bierzcie sobie tych najlepszych tylko później nie narzekajcie, że jesteście bite, poniżane, poniewierane czy zostawiane z dzieckiem. Jak to piszą czy mówią kobiety, że wybrały porządnego faceta tylko nagle się zmienił. Śmiechu warte!" xxx i "bierzemy";-) a ty mylisz podrobki - z towarami o dobrej jakosci (stad mania podrobek;-)

Gość mister germany*
nie wiem dlaczego ale mysle o fiku mikuuuuuu :-)

Gość 5678ikmhg
kobiety wolą mieć super seks z facetem, który je zdradza niż dobry seks z facetem, który je kocha i jest im wierny.

"maxcxcdsc 'jezli cos pominołem sorki dlatego trzeba miec partnerke stałą bo chodzenie na boki stało sie niebezpieczne ! kto zna np charakterystyke wirusa HPV te wie o co chodzi i o AIDS zapomniałem" xxxx ale co to ma do rzeczy - nie mowimy tutaj o zmianie partnerow tylko o potrzebach partnerow

[zgłoś do usunięcia]5678ikmhg kobiety wolą mieć super seks z facetem, który je zdradza niż dobry seks z facetem, który je kocha i jest im wierny." xxx no coz kazdy woli cos super od czegos przecietnego - co nie?;-) a powaznie to najlpeiej miec 2 w 1;-)

Gość A bierzcie sobie tych
bierzecie heh Znam mase przypadków kobiet, które niby mówią, że mają takich super facetów a niejeden zdradza, poniża, inny trzyma na uwięzi , inna nawet była bita przez swojego faceta. Każda po jakimś czasie narzekała a i tak gówno zrobiły do tej pory męczą się w związkach. I ten trend się utrzymuje u kobiet a nawet rozwija.

Gość frghtghgy
ROR xxx no coz kazdy woli cos super od czegos przecietnego - co nie? a powaznie to najlpeiej miec 2 w 1 sfddf Jeśli ty wolisz ruchacza za partnera to prosze bardzo.

Gość vslfkmb
oczywiście, ale jak kobieta np ma okres i nie chce seksu to fochy :D:D

Gość RoR jest przykładem
dla której uczucie jest gówno warte ona stawia na jakoś seksu. Jak facet nie daje 100% satysfakcji to mimo, że oboje się kochają muszą się rozstać a ona szuka kogoś idealnego w seksie dla niej i nie istotne czy będą coś do siebie czuli najważniejsza jakość seksu.

Kolejna pożywka dla sfrustrowanych przegrańców

kuźwa uczucie jest ważne tak samo jak jakość seksu. Ty być chciał w seksie wszystko poza zaspokojeniem kobiety - i to sie dziś nazywa "mężczyzna" :D

Słuchajcie głąby. Jak facet kocha kobietę to na uszach stanie by jej dać te 100% satysfakcji z sexu. I najlepsi kochankowie to nie ci , którzy mają duży przebieg, ale ci, którzy są otwarci na swe kobiet, zwracają uwagę na ich reakcje i nie wstydzą się pytać co sprawia im przyjemność

Słuchajcie głąby. Jak facet kocha kobietę to na uszach stanie by jej dać te 100% satysfakcji z sexu. I najlepsi kochankowie to nie ci , którzy mają duży przebieg, ale ci, którzy są otwarci na swe kobiet, zwracają uwagę na ich reakcje i nie wstydzą się pytać co sprawia im przyjemność

Gość ale dla was istotniejsze jest
jest to jaki seks nie istotne z kim Więc ruchacze wygrywają

"A bierzcie sobie tych bierzecie heh Znam mase przypadków kobiet, które niby mówią, że mają takich super facetów a niejeden zdradza, poniża, inny trzyma na uwięzi , inna nawet była bita przez swojego faceta. Każda po jakimś czasie narzekała a i tak gówno zrobiły do tej pory męczą się w związkach. I ten trend się utrzymuje u kobiet a nawet rozwija" xxx to zmien srodowisko ;-) najwyrazniej obraczasz sie w srodowisku kobiet o niskim poczuciu wartosci kt taka sytuacja po prostu odpowiada (moze to je nawet podnieca?)

Gość tylko by facet nie miał takieg
o dużego przebiegu to kobieta musi cenić bardziej uczucie niż seks bo początki zwykle bywają słabe. A według was już faceta należałyby rzucić.

[zgłoś do usunięcia]frghtghgy ROR Jeśli ty wolisz ruchacza za partnera to prosze bardzo" xxxx nie pisalam o wlasnych preferencjach , tylko o trendach. Nie potrzebuje niczyjego przyzwolenia do wlasnych wyborow - as easy as it is;-)