Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery mezczyznaa

Osobiscie trudno mi szanowac kobiety, ktore otwarcie mowia, ze w zwiazku wazny

Polecane posty

Gość mister germany*
fiku mikuiu no bo przeciez jestes kobieta i mowisz po niemiecku :-)

Gość mister germany*
do czarnej izy.... niektorzy faceci beda sie starac ale i tak moga nie spelnic wymamgan ...czasem bardzo duzych :-)

"RoR jest przykładem dla której uczucie jest gówno warte ona stawia na jakoś seksu." xxxx ach i te never-ending fantazje na temat moich uczuc oraz preferencji - nigdzie o tym nie pisze bo wyznaje zasade: nie dla psa kielbasa;-) xxx Jak facet nie daje 100% satysfakcji to mimo, że oboje się kochają muszą się rozstać a ona szuka kogoś idealnego w seksie dla niej i nie istotne czy będą coś do siebie czuli najważniejsza jakość seksu" xxx jak kocha to daje 100% satysfakcji;-) + dodatkowo gwiazdke z nieba;-)

ojej, wyszło na to, że dobry, kochający facet nie może być też dobrym kochankiem. :D

Gość mister germany*
no to czas abysmy pocwiczyli :-) razem :-)

Wydaje mi sie, że te ciapy, specjalnie piszą te prowokacje, żeby potem mieć na co narzekać, bo w końcu majówka :D

Gość mister germany*
to pytanie do kobiet co one chca jesli wiedza czego chca :-)

"CEB53T kuźwa uczucie jest ważne tak samo jak jakość seksu. Ty być chciał w seksie wszystko poza zaspokojeniem kobiety - i to sie dziś nazywa "mężczyzna" xxxx dokladnie;-) to tak jakbys mial zone ktora ma nadwage ogromna ale za to "wynagradza" ci to 3-daniowym obiadem;-) ;-)

Gość mister germany*
no chyba trzeba wziasc kocyk i pojsc na majowke moze jakas nimfa sie pokaze :-) tylko zimno jakos :-)

Chcą dobrego kochającego faceta, który będzie zainteresowany intymnością i dbał o tę sferę związku. Tylko tyle.

Gość mister germany*
tez sadze dobry obiad i sex ....jw :-)

Gość inka123456
Dla mnie osobiście mężczyzna który nie przywiązuje uwagi do moich potrzeb sekdualnych nie jest 100% mężczyzną. Porządny facet to taki który jest równocześnie dobrym partnerem, przyjacielem i kochankiem taki jest właśnie mój mąż, jesteśmy małżeństwem od 16 lat i niewyobrażam sobie żeby miał gdzieś moje potrzeby seksualne to dla niego również bardzo ważne żebym miała orgazmy inaczej czułby się niespełniony jako mężczyzna. Jest wspaniałym mężem i ojcem i nigdy nie pomyślałam nawet o zdradzie bo po co skoro mam tak cudownego mężczyznę obok siebie. Kobiety które nie są spełnione w związku w swerze seksualnej stają się oziębłe i zgorzkniałe co prowadzi do wielu zaburzeń o podłożu psychicznym.

Gość mister germany*
jestem za fiku mikuuu i chyba bedziemy siie rozumiec... :-)

Gość inka123456
*sferze

[zgłoś do usunięcia]mister germany* do czarnej izy.... niektorzy faceci beda sie starac ale i tak moga nie spelnic wymamgan ...czasem bardzo duzych " xxx bo nie dla psa kielbasa;-) chodzi mi o to ze jesli facet uwaza ze wymagania sa zbyt duze - to niech poszuka wsrod tych z mniejszymi, do tej z duzymi - przyjdzie koles ktory powie "e, takie wymagania to dla mnie pestka" - na tym polega dopasowanie wzajemne;-)

"chodzi mi o to ze jesli facet uwaza ze wymagania sa zbyt duze - to niech poszuka wsrod tych z mniejszymi " .... i tak zostałam stara panną :D

" Kobiety które nie są spełnione w związku w swerze seksualnej stają się oziębłe i zgorzkniałe co prowadzi do wielu zaburzeń o podłożu psychicznym." xxx sw. racja. dziala to w przypadku nie tylko kobiet...

Jak ktoś nie umie zaspokoić kobiety/nie ma teraz na co narzekać to takie prowo zakłada :p troche to smutne

[zgłoś do usunięcia]fiku mikuuu "chodzi mi o to ze jesli facet uwaza ze wymagania sa zbyt duze - to niech poszuka wsrod tych z mniejszymi " .... i tak zostałam stara panną " xxxx niekoniecznie fiku - jesli wymagania sa wysokie, a ngaroda "proporcjonalna" to i podaz sie znajdzie, moze celowalas nie w swoja kategorie: np. w bardzo atrakcyjnych facetow - ktorzy z kolei ciebie nie zaliczali do grupy bardzo atrakcyjnych kobiet, hm?

Gość mister germany*
fiku miku Wymagania trzeba miec i to duze to motor postepu ! Ale stara panna nie musisz byc... Adieu chyba trzeba wyjsc... bo mnie chca wyrzucic ale za co ? Ja sie pytam?

Gość mister germany*
Ale serio ostanie pytanie: Jaki jest wiek "stara panna" ?????? Do wszystkich?

"fiku mikuuu Sam fakt posiadania jakichkolwiek wymagań powoduje że 99% "mężczyzn" ucieka " xxxx to nie prawda - to zalzezy jaka jestes kobieta - jak emzczyzni ciebie postrzegaja (a nie jak ty sama siebie). Sa kobiety dla ktorych faeci ponosza prawie kazda cene (lub bardzo wysoka) lub sa gotowi przeniesc i sa takie ktorych nawet przyslowiowym palcem nie chca tknac

Czyli fiku - wymagania musza byc proporcjonalne

Gość mister germany*
W mojej okolicy mowia na samotna kobiete w ok 3o "stare pudlo" ale sie z tym nie zgadzam :-)

Gość sferrefcx
CEB53T kuźwa uczucie jest ważne tak samo jak jakość seksu xxx I tu się zgadzamy ale dla kobiet jakoś seksu jest na pierwszym miejscu zaś uczucie na samym końcu.

Kiedyś spotykałem się z rozwódką: głównie dla seksu. Poza tym byliśmy "prawie przyjaciółmi". Ale nie było żadnej mowy o tzw. związku. To był zajebisty okres w moim życiu. Lubiliśmy się bzykać, rozmawiać, czasem przytulić i pocieszyć. Później poznałem kobietę, w której się zakochałem. Byliśmy małżeństwem przeszło 7 lat. Seks był żadko. Jak już był, to "jednostronny". Ona generalnie w większości przypadków "udostępniała ci**ę". Ale kochałem ją jak wariat i pogodziłem się z tym, że będzie inaczej niż wcześniej. Potem okazało się, że -wg niej- nie spełniam jej oczekiwań jako partner życiowy: trochę za mało zarabiam, mam inne poglądy na życie, inne rzeczy są dla mnie ważne. Rozwodzimy się. Mamy dwójkę dzieci. Nie pogodziła się z tym, że jestem inny... Jeżeli teraz miałbym się wiązać z jakąś kobietą ( na razie nie chcę - jestem na etapie: baby to ch*je z cyckami ;)), to jak myślicie, który model wybiorę? "Romantyczną miłość", czy dopasowanie w seksie? Jak jest dobry seks, resztę można dopracować z czasem, jak jest kicha, to wolę sobie wspomnianego RedTuba włączyć i dokonać rękodzieła, niż starać się dla kobiety, która i tak nie potrafi zaakceptować, że każdy jest inny.

"mister germany* Ale serio ostanie pytanie: Jaki jest wiek "stara panna" ?????? Do wszystkich?" xxxxx taki wiek obiektywnie nie istnieje - nie kazdy tez akceptuje stara panne -to jest okreslenie z poprzedniego systemu. I nie chodzi mi o slowo singiel. Stara panna - to panna kt chciala , ale jej sie nie udalo, wyjsc za maz - a jak nie chciala, to co? to i tak sie starzeje (nawet jesli bylaby mezatka)