Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery mezczyznaa

Osobiscie trudno mi szanowac kobiety, ktore otwarcie mowia, ze w zwiazku wazny

Polecane posty

Jak jest dobry seks, resztę można dopracować z czasem, jak jest kicha, to wolę sobie wspomnianego RedTuba włączyć i dokonać rękodzieła, niż starać się dla kobiety, która i tak nie potrafi zaakceptować, że każdy jest inny." xxx sprawy organizacyjne dopasujesz, uczuc nigdy - pytanie co ci na danym etapie zycia potrzeba

Gość Nie szanuj, nic nie szkodzi
"Liczy sie wzajemne oparcie, zrozumienie, troska, pomoc, wspolne cele i marzenia. I wspolne starzenie sie, wychowywanie dzieci... To jest esencja udanego zwiazku" Oczywiście. Oraz w drugiej kolejności dobry, więziotwórczy seks i orgazm na końcu :) Jak nie umiesz sprostać w łóżku, nie wiąż się z taką, której nie możesz sprostać i spoko, nie będziesz musiał stosowac żałosnych racjonalizacji (że kobieta, która lubi dobry seks nie jest godna szacunku) :)

[zgłoś do usunięcia]fiku mikuuu Nie mam wygórowanych wymagań " xxxx nie mozesz ocenic sama siebie w tym wzgledzie - chodzi o to by miec proporcjonalne do tego co sie oferuje, a nie wysokie lub bardzo niskie

Gość Zuzanna Amelia & 1
10:45 szczery mezczyznaa jest dla nich dobry seks i orgazmy w czasie seksu z facetem. Dla mnie zwiazek na cale zycie to cos duzo wiecej niz zwierzeca kopulacja. Liczy sie wzajemne oparcie, zrozumienie, troska, pomoc, wspolne cele i marzenia. I wspolne starzenie sie, wychowywanie dzieci... To jest esencja udanego zwiazku a nie penis w cipce. ­ To znaczy - co ? kobieta ma nie miec dobrego seksu i orgazmow ? Ma sie odnosic z niechecia do swojego partnera czy sie umartwiac seksem z nim ? Zastanow sie co piszesz. ­ I nie udawaj faceta. Zle Ci to wychodzi. Na kilometr widac ze post napisala kobietaz negatywnym nastawieniem do seksu.

Gość pytanie dlaczego kobiety
wyżej stawiają seks niż uczucie?

a kto powiedzial ze nie mozna seksui uczucia stawiac rownoczesnie na pierwszym miejscu, hm? poc o tworzyc nienaturalne piramidy;-)

Gość mister germany*
nad tym co napisal Jozef warto sie zastanowic!!!! Serio. Zycze rzeczowej dyskusji. especially for fiku mikuuuuuuuuu :-)

Gość sedrged
CEB53T a kto ci tak powiedział prawiczku? sssss Przeczytaj co piszą kobiety. Dla nas mężczyzn tak jak pisałeś "kuźwa uczucie jest ważne tak samo jak jakość seksu." Jednak kobiety tego nie rozumieją. i seks stawiają na pierwszym miejscu a uczucie jest dla nich nieistotne.

"Przeczytaj co piszą kobiety. Dla nas mężczyzn tak jak pisałeś "kuźwa uczucie jest ważne tak samo jak jakość seksu." Jednak kobiety tego nie rozumieją. i seks stawiają na pierwszym miejscu a uczucie jest dla nich nieistotne." xxxx a czy ty wiesz o tym, ze nie wszystkie kobiety sa takie same, hm?;-) rozne kobiety roznie pozycjonuja poszczegolne wartosci - ot, i cala filozofia;-)

Gość inka123456
wg. mnie stara panna to po 40 bo powiedzmy do 39 panna ma jeszcze jakiś szanse na związek a po 40 panna może być postrzegana za zdziwaczałą babę którą rozwodnik będzie omijał z daleka a kawaler w tym wieku to też będzie zdziwaczały bo ktoś kto nie był w dłuższym związku przez tyle lat to do końca nie jest z nim wszystko ok. będzie miał/a jakiś naleciałości staropanieństwa. Mam koleżankę wiek 43 lata stara panna i trochę dziwna jest, czasami mam wrażenie że rzuciła by się na pierwszego lepszego faceta a oni jakby to wyczuwali i omijają ją szerokim łukim choć wcale brzydka nie jest. Ale nigdy nie była w żadnym związku podejrzewam nawet że jest dziewicą.

mężczyzną nie jesteś z pewnością ;) wystarczy spojrzeć na twoją stopkę w profilu, słownictwo i podejście do życia ;)

ze stopki wynika, że jesteś biedny, samotny i brzydki :p + głupi i chamski ;) co widać w wypowiedziach. Marzenie każdej kobiety wypisz wymaluj :D

zatem oświeć mnie prosze ;) jestem bardzo ciekawa twojej zjebanej psychy dziubuś 👄

Gość sedrged
a to przepraszam. Akurat twoja wypowiedź była ok ale RoR ciągle stawia właśnie seks ponad uczuciem co nie powinno mieć miejsca dla zdrowych relacji. Bo to nie seks jest ważny a dopasowanie partnerów bardziej w kwestii ilościowej niż jakościowej bo jakość można poprawić z czasem ale preferencji co do ilości już nie.

"sedrged a to przepraszam. Akurat twoja wypowiedź była ok ale RoR ciągle stawia właśnie seks ponad uczuciem co nie powinno mieć miejsca dla zdrowych relacji" xxxx po pierwsez to nie towja sprawa co i jak stawiam - bo ze mna w relacji nie bedziesz, po drugie - moge sobie konfigurowac dowolnie;-) a po trzecie nigdzie tak nie napislam - jesli chcesz cos powiedziec - zrob to we wlasnym imieniu a nir podpierasz sie moim autorytetem;-) xxx Bo to nie seks jest ważny a dopasowanie partnerów bardziej w kwestii ilościowej niż jakościowej bo jakość można poprawić z czasem ale preferencji co do ilości już nie" xxx dla niektorych wazny jest seks, a dla innych wspolne ogladanie seraili - a dla calej reszty cos pomiedzy, as easy as it is

troche dziwnie wyglada jak pokasowali posty tego debila michala3 :p x Wszystko jest ważne, i uczucie i seks i wszystko co tylko jest możliwe w zwiazku. x A teraz jedziemy na majowke ;) trzymajcie sie ludzie.

Powiem tak. Seks jest w związku ważny. Jeśli na początku sobie partnerzy nie ustalą tego pomiędzy sobą, po ślubie może być problem. DLa mnie seks ściśle łączy się z miłością. Bo np jeśli facet będzie oczekiwał dużo seksu, a małożonka go nie da mu, to on będzie się z nią męczył, złościł na nią, ta miłość jego do niej będzie słabła, a więc zagaśnie i on ją zdradzi. DLatego ważne jest dobieranie się pod względem temperamentów

"dsfvfdvbfd RoR jest za pukaniem się bez zobowiązań i za aborcją nie słuchajcie jej." xxx hahah ;-) i jeszcze jest za seks z koza, za prawem wyborczym dla golebi oraz zalegalizacja zwiazkow pomiedzy niedzwiedziami i zajacami;-)

Misia - ale zeby dobrac sie z kims pod wzgledem temperamentu trzeba najpierw wlasny poznac - a duzo kobiet ma tutaj problem bo sprawe seksualnosci wlanej traktuja super-serio;-) co oczywiscie ma wytlumaczenie kulturowe;/

ROR, no zgadzam się z tobą. Po prostu dla mnie smieszna jest wypowiedz autora tematu, ze nie szanuje kobiet, ktore chcą sie dobierac pod wzgledem temperamentu. kazdy wie ze seks jest wazny bo taka ludzka natura, zeby płodzić gimbazy

z ta waznoscia seksu to jest roznie - wzane zeby bylo podobnie i zgodnie. Natomaist autor wychodzi z zalozenia ze nie lubi np. zielonego koloru, wiec sieje zloscia w stosunku do tych co lubia ten kolor - po co? przeciez oni i tak nie zmienia upodoban.

Gość Nareszcie...
normalnie myślący facet, dziękuję autorze wątku, gratuluję odwagi. Seks to dopełnienie miłości. Jeśli ktoś nie szanuje siebie, nie uszanuje innej osoby i mogę takim osobom tylko współczuc. Każdy ma swój rozum i oby używał go we właściwy sposób, mniej wtedy będzie dramatów, pretensji, że On, że Ona taka, że mnie zostawiła, zostawił. Szanuj się dziewczyno, kobieto, szanuj się też i ty chłopaku, mężczyzno.

Misia95, niekoniecznie zdradzi, ale będzie w nim żal, ukrywane pretensje itd. To samo zresztą będzie działało w drugą stronę. Ona będzie uważała, że jemu chodzi tylko o bzykanie, a on? Różnie to bywa: wyjścia z przyjaciółkami swojej partnerki będą obarczone podejrzeniami, że ma kochanka i dlatego z nim nie chce sypiać. Mądry doświadczeniem wiem, że udany sex (ilościowo i jakościowo) to rzecz duuuużej wagi. A że kobieta chce z tego czerpać satysfakcję? Jej święte prawo. Nigdzie nie jej powiedziane, że sex ma wyłącznie polegać na rozładowaniu napięcia faceta. Taki facet niech sobie idzie na dziwki; nie będzie się musiał starać, a ona i tak będzie udawała, że było fantastycznie. W ogóle nie wiem już o co kaman :)

Józef, a niech ci będzie. Ja mam inne doświadczenia życiowe, ale niech ci będzie :P