Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatkowska spod ósemki

Czy to JA rozbiłam ich związek?

Polecane posty

Moja dobra znajoma ma wyznaczoną datę ślubu na ostatnią sobotę sierpnia. Tak się składa, że jej narzeczony (B) i mój mąż (S) znają się z pracy. Niedawno byli obaj na wieczorze kawalerskim - pojechali do klubu, niestety B wypił za dużo i zaczął szaleć - zagadał do jakiejś laski, tańczyli, dotykali się - potem wyszli razem. B już nie wrócił do klubu. Kiedy M mi to opowiedział stwierdziłam że nie chcę się mieszać w ich sprawy, ale potem uznałam, że B winien jest swojej narzeczonej wyjaśnienie i wszystko jej opowiedziałam. Dziewczyna się załamała, powiedziała że to nie pierwsza taka akcja u B, nie ma już na to siły i zerwała zaręczyny. Teraz i mój mąż, i B obwiniają mnie o rozbicie związku. Czy rzeczywiście?

Gość xxxLALALALALAxxxy
to w końcu on był winny wyajśnienia czy Ty jej? 0/10

Gość .wredna jędza
A to Ty powinnaś być jej wierna czy on? To on nie trzymał łap przy sobie

dopóki romansował ze mną to jeszcze starałam się to zrozumieć, jestem porządną kobietą, mężatką. ale żeby zdradzać moją znajomą z jakąś zwykłą kurewką?:O

Gość indianeczka87
Ja bym chciala wiedziec gdyby była taka sytuacja i to tuż przed ślubem.. tak możliwe że nigdy by sie nie przyznał..

dobrze zrobilas, trzeba trzymac jakas solidarnosc kobieca:) faceci juz by dawno sobie powiedzieli o tym

Gość pppychaczka
twój maż to wielki padalec,normalnie świnia i cham,,nie powinien opowiadać tego co się działo na wieczorze kawalerskim,po prostu brak mi słów na takich facetów jak twój mąż,

Gość rbhrfvrvfrfgf
dobrze, że nie doszło do tego małżeństwa, rozwód i tak by był, a po co? zastanawia mnie jednak jakiego Ty masz kretyna za męża

Gość wojowniczka maka
znam takich facetów tak twój mąż,to straszne świnie,zapewniam cię ze na pewno opowiada kolegom jak uprawia seks z tobą

Gość fd4df
nie jesteś winna rozpadowi tego związku. Winien jest ten facet. I dobrze, że dziewczynie powiedziałaś. Chyba lepiej wiedzieć wcześniej i zerwać zaręczyny niż potem dowiedzieć się samej i rozwodzić...

Gość edededed
dobrze, że powiedziałaś

Gość tegoroczna panna mloda
ty jesteś chamka i twój facet to jeszcze większy cham ,wam nie ,można ufać