Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnie

ciążą czy jednak nie ciąża już sama nie wiem

Polecane posty

Gość dyskretnie

a więc tak 3 tygodnie temu kochałam się ze swoim chłopakiem i myśle że mogło dojść do zapłodnienia między czasie miałam okres a przed tym ból piersi jak zwykle następnie przy wizycie u ginekologa lekarz przepisał mi tabletki anty. aby zmniejszyć ból miesiączek mineło kilka już 11 dni od oktesu a mnie nadal bolą piersi są bardzo ciężkie i wrażliwe i nie wiem czy to jest objaw ciaży czy tabletek nie mogę teraz jechać po test ponieważ złamałam nogę i jestem uziemiona badania krwi były by dokładniejsze no ale... boje sie o to że jeśli doszło do zapłodnienia to stanie się coś dziecku

Gość Niebieskakarolcia
Jak mialas okres po stosunku, to nie jestes. Nolesnosc piersi jak najbardziej spowodowana zarzywaniem tabkletek. Poczytaj ulotke.

Gość dyskretnie
tak tylko z tego co wiem jeśli do zapłodnienia doszło przed miesiączką to ten okres i tak się pojawi i tak

To źle wiesz. Lekarz musiał wykluczyć ciążę zanim wypisał ci antykoncepcję. A te objawy o efekt tabletek.

Gość marcelinio
po co ty uprawiasz sex jak potem zadajesz takie glupie pytania. jesli pytasz sie ludzi czy jestes czy nie jestes w ciazy to moze rozloz nogi a my jak jasnowidz powiemy czy jestes czy nie. idiotka

Gość Niebieskakarolcia
Co za bzdury....zawsze do zaplodnienia dochodzi przed miesiaczka!!!!

Gość Bambaryla147
Hehe, dobre z tym zaplodnieniem przed miesiaczka....czy ty wogole masz pojecie o swoim cyklu?

Gość dyskretnie
jeśli ci się coś nie podoba to nie czytaj ja cię nie zmuszam a takie komentarze typu idiotka to zachowaj dla siebie wypowiadasz się publicznie a pytac karzdy morze lekarz nie morze zdiagnozować ciąży we wczesnym zapłodnieniu przecież nawet test ciążowy żeby dobrze wyszedł to musi być zrobiony po kilku dniach tygodniech faktycznie głupie pytanie i głupie odpowiedzi chyba jednak nikt normalny mi nie odpowie

Gość dyskretnie
jeśli mam dni niepłodne to nie znaczy że nie moge zajść w ciąże tak samo nawet w dniu okresu jest możliwość zajścia w ciąże....

Gość Bambaryla147
Wiesz co, ty wogole nie masz pojecia, kiedy mozesz ewentualnie zajsc w ciaze....z tego co tu opisalas, to nie jestes w ciazy....

Gość Bambaryla147
Co do tego, ze mozesz zajsc w ciaze w dniu okresu, to pod warunkiem, ze masz cykle 10 dniowe....

Gość dyskretnie
dobra mniejsz o to zamykam temat

Gość Karramba mamma mia
Co ty za glupoty wypisujesz???? Do zplodnienia dochodzi po owulacji, czyli kolo 14-16 dnia cyklu i jezeli zajdziesz, to zadnego okresu nie dostaniesz....

Gość dyskretnie
moja ciotka zaszła kochając się w trakcie okresu więć coś jest na rzeczy

Gość Bambaryla147
Wiesz co, przestan glupoty opowiadac...