Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defftta

Czy oczy naprawde są zwierciadłem duszy ?

Polecane posty

Gość wszystko sie pomieszało
/No bo wiekszosc ludzi niepotrafi rozszyfrowywac tego co widac w oczach / - no,jeśli ktoś uznaje spuszczanie wzroku za kłamstwo to faktycznie tego nie potrafi..bo co,zaufa komuś kto ciągle patrzy w oczy,bo to niby takie uczciwe haha dobre sobie :D podrywacze często patrzą kobietom w oczy żeby je poderwać,a nie mają z tym problemu bo są pewni siebie patrzenie w oczy to pewność siebie a nie szczerość,taka prawda

Gość wszystko sie pomieszało
/cóż, niektórzy potrafią świetnie kłamać, patrząc komuś prosto w oczy/ - no właśnie..jeszcze inni im to ułatwiają mysląc idiotycznie że tylko ci co nie patrzą w oczy to taacy oszuści ja patrze w oczy tylko tym ludziom przy których dobrze się czuje i ich znam inaczej mam z tym spory problem,bo paraliżuje mnie z onieśmielenia. jeśli wszystkie te osoby myślą że ja jestem kłamliwa a nie nieśmiała to no cóż..to dziwne...bardzo.

odwracamy też wzrok kiedy się nad czymś zastanawiamy (są badania które potwierdzają, że to ułatwia przypominanie sobie informacji i produktywne myślenie :D), a patrzenie uporczywie w czyjeś oczy jest często dziwne dla samej tej osoby ;)

Gość mnie sie to podoanbwedfgh
spuszczony wzrok to upokarzajace i poniżające dla słuchaczy