Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja_Majowa

Pociągają mnie żonaci mężczyźni i nic na to nie mogę poradzić:(

Polecane posty

Gość Maja_Majowa

Czy to jakieś fatum, że kręcą mnie żonaci. Nie wiem czemu faceci wolni są dla mnie zupełnie aseksualni. Nie umiem być w stałym związku

Gość Maja_Majowa
Nie wiem, czy ja mam za niską samoocenę? Nie podobają mi się młodzi, fajnie zbudowani/umięśnieni chłopacy, tylko stare podtatusiałe dzieciate pierdziele z łysiną i brzuchem :(

Gość Święta Dzikwa
bardzo bardzo bardzo dobrze, żonaty to afrodyzjak bierz go i ciesz sie poki możesz! święta dzivkizycja rozkosz i zabawa

Gość Maja_Majowa
zdystansowana - pytanie nie brzmiało komu się nie podobają i nie będą podobać żonaci :O czytaj ze zrozumieniem

Gość Maja__Majowa
Podszyw się zaczenił. Jaki afrodyzjak z brzuchem i starą koszulą z plamami po żarciu dzieci. Wyliniałe łby, zmarchy.

Gość Maja__Majowa
Czy ktoś ma tak jak ja, że mu się stare pierdziele podobają :( o co chodzi, co ze mną nie tak?

Gość abaryba
Pytanie brzmi "Czy to jakieś fatum ?" Jeśli podejrzewasz fatum najlepiej sprawdź u wróżki

Gość masz jakis kompleks, zboczenie
niska samoocene, podoba ci się to co należy do innej osoby,ja jeśli do tego kręcą cię tylko starsi to masz kompleks tatusia,szukasz w nich ojca

Gość Maja__Majowa
zdystansowana Nie nazywaj człowieka "to coś". Widzę, że nie potrafisz krytki przyjmować.

Ja myślę że tak jest bo wtedy widzisz w samca już w aktywności z samicą i robisz to podświadomie, wyobrażasz sobie jak on się nią zajmuje, troszczy itd. A czy pociągają cię tacy co też mają dzieci?czy to jest dla ciebie bez znaczenia?Może mieć sobie dzieci może ich nie mieć ale ważne żeby miał żonę?

Gość oj chyba fatum
Bo której szanujacej się kobiecie wystarczają ochlapy jakie zostają jej po żonie? Żadnym wyróżnieniem dla ciebie jest, że ktoś cię przeleci, a później i tak zawsze wraca do żony, bo ta jest jednak najlepsza.

Gość Maja__Majowa
No właśnie tacy dzieciaci tatuśkowie :O Ja pierdzielę aż dziwię się sobie nieraz

Lubisz to uczucie, że ktoś się skurwił dla ciebie. Nie martw się my faceci mamy podobnie. Też lubimy jak jakaś mężatka daje się nam ostro zapiąć w cipsko, a później jak gdyby nic wraca do domu, do dzieci, męża itd...

Gość Maja__Majowa
oj chyba fatum - przelecieć to może ktoś ciebie, skoro takich słów używasz, to widać, że traktujesz się i inne kobiety przedmiotowo, współczuję, w ogóle co za agresja, czy ja cię obraziłam :O Spadam spać Miłej nocy miłym ludziom którzy tu się normalnie odezwali, a niemiłej wściekłym babsztylom:O

Gość basicB
ja mam 21 lat a mój partner 35 i jeszcze nie jest rozwiedziony. Co nie oznacza że moim marzeniem było być z zonatym. Po prostu sie zakochałam

Może to mieć odzwierciedlenie że twój tata albo mama się tobą nie opiekowali.Albo lubisz to co jest niedostępne,zajęte tak czy siak masz jakiś niedobór czegoś, że nie potrafisz sama stworzyć sobie takiego związku tylko "podglądasz" inne kobiety. Czego nie dobór?? już ty to dobrze wiesz dlaczego taka właśnie jesteś

Gość a wiesz jak sie nazywa
taka ? szmata,ścierwo,ktore nikt nie chce

Po prostu, ten model tak ma. Jak jakiś żonaty nie jest mendą, to i tak nic z tego nie wyjdzie. Tak na 75%, oczywiście, jesteśmy tylko ludźmi;-))

Gość myślę,że taka
oscyluje tylko na facetów mendy po to tylko by się szmacić mam cichą nadzieję,ze ktoś ją rozumu nauczy zacznij myśleć głowa a nie cipą

Gość 20latprawiea
Tez tak mam :-( Żonaci, dzieciaci, ogólnie niedostępni, nawet ksieza! :-( Dlatego tez nigdy nie byłam w związku. Jakiś czas temu spodobal mi sie 48 latek, porażka jakąś.

Gość wspak ....
autorka przeciez nie napisala, ze sypia z takimi facetami, tylko ze ja pociagaja :o a pociagaja dlatego, ze oni sa juz sprawdzeni, ze potrafia (lepiej lub gorzej) radzic sobie w roli opiekuna. moze to byc skutkiem braku ojca w zyciu (albo jego "nieobecnej" obecnosci), ale niekoniecznie. najprawdopodobniej jest to odzwiedciedlenie jakiegos braku lub poczucia zagubienia, niepewnosci z lat dziecinstwa. prawdopodobnie towarzyszy temu niska samoocena, ale rowniez chec utozsamienia sie z kims doroslym, zeby przez jego osobe zrozumiec i uporzadkowac sobie to zagubienie i niepewnosc z dziecinstwa. objawia sie to pociagiem romantyczno-erotycznym, bo milosc romantyczna jest kulminacja (przynajmniej dla wielu) calej naszej nauki i doswiadczenia w swiecie emocji.

Gość dryrr
mnie też podobają się żonaci,a konkretnie to jeden..mój mąż :classic_cool: