Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;(((((((((((((

Pomocy.. jestem załamana, nie mogę zasnąć.. Płakać mi się chce.

Polecane posty

Gość ;(((((((((((((

W styczniu zaczęłam się spotykać z chłopakiem, wszystko było fajnie aż do momentu gdy dowiedziałam się, że on mnie okłamał perfidnie.. Mam 19 lat, chłopak powiedział mi, że ma 20 lat, nie dawno wydało się, że tak naprawdę ma 17, a okłamał mnie bo twierdzi, że nie dałabym mu szansy. Nie podejrzewałam nic, jest wysoki, wyrośnięty, wygląda na starszego, dodatkowo mieszka w innej miejscowości więc być może dlatego nie zorientowałam się szybciej.. Zerwałam z nim nie przez wiek ale za to, że mnie oszukał Ale byłam głupia. :( Dzisiaj się całkiem załamałam. Spóźniał mi się okres, zrobiłam test i jestem w ciąży. Czuję się strasznie, jestem przerażona i roztrzęsiona, nie mogę zasnąć. Pomocy. :(

Gość ja 22222
Rozumiem twój żal do niego bo nie powinien tak kłamać..ale dla niego to było jedyne wyjście żeby jakoś cię zdobyć. Po drugie czemu tak wcześnie poszłas z nim do łóżka.. Gdybyś go lepiej poznała to gwarantuje ci ze wcześniej byś sie dowiedziała ze ma 17lat niż byścię razem wylądowali w łóżku. Cóż jeśli cos do niego poczułas i chłopak jest w porządku to daj mu szansę kwestia wieku to nie taki duży problem. Napewno dacie radę. Musisz iść do lekarza i potwierdzić ta ciążę. Później powiedzieć jemu. Jeśli jest odpowiedzialny pomimo tak młodego wieku to weźmie to na siebie i z czasem wszystko sie ułoży . Rozumiem ze boli cię to ze cię oszukał ale uwierz mi są gorsze sprawy..ważne ze sie przyznał ile ma naprawdę.:-) będzie dobrze.:-) powinnas dać mu szansę mimo wszystko jeśli tylko cos do siebie poczuliscię:-)

Gość ;(((((((((((((
Czuję się jak totalna idiotka. :( Dobrze mi się z nim rozmawiało, wiem, że zbyt szybko mu uległam i żałuję.. Jest mi też wstyd w jakimś stopniu gdyby ktoś teraz dowiedział się o tym.. :( Oddałam się 17 latkowi.. :o Ta ciąża mnie dobiła.

Gość ;(((((((((((((
zawsze chodze do łóżka na pierwszej randce, jesstem nowoczesna

Gość ;(((((((((((((
W ogóle to straciłam z nim dziewictwo..

Gość ja 22222
Ale wiesz oddałas mu sie bo stał ci sie bliski i poza tym nabrałas zaufanie do niego ze jest starszy ale jak mowisz ze jest fajny ze dobrze wam sie rozmawiało to naprawdę..nieuwzględniaj wieku teraz.:-) najważniejsze jest to żeby teraz wziął odpowiedzialność za to dziecko jeśli wogole jesteś w ciąży bo testy często kłamią..warto pójść do lekarza albo zrobić drugi test..:-) musisz z nim porozmawiać i przedewszystkim nie obwiniaj sie tak bo ty byłaś nieświadoma jego wieku.:-) ważne żeby między wami były uczucia.. To jest najważniejsze.:-) a reszta z czasem sama sie ułoży gwarantuje ci to.:-) teraz wiem ze to bardzo ciężko ci znieść ale dasz radę, zaparz sobie meliske na spanie położ sie spróbuj nie myśleć o tym..przespij sie z tym wszystkim..i na spokojnie podejdz do sprawy.:-) uwierz mi ze wszystko będzie dobrze :-)

Gość ja 22222
...a rodzicom narazie nie mów nic póki tej ciąży nie będziesz stuprocentowo pewną.:-) na początku mogą być oszołomieni i źli ale z czasem sie pogodzą i zobaczysz jak dziecko przyjdzie na świat to pokochają je tak bardzo ze za nic w świecie nie będą chcieli cofnąć czasu.:-)

Gość ;(((((((((((((
No właśnie zaufałam mu za bardzo ale fakt faktem, że stał mi się taki bliski, rozmawiało mi się z nim lepiej niż z kim kolwiek innym, pokochałam go, a tu taki numer i ta ciąża.. :( Nie wiem co teraz będzie.

Gość ;(((((((((((((
mówił, że zdąży wyjąć, no to zdązył :(

Gość ja 22222
Ale stosunek przerywany to nie jest żadna forma zabezpieczenia gdyż nawet w trakcie seksu gdy on jest w wzwodzie to jemu wypływa w niewielkich ilościach taki płyn jeszcze przed wytryskiem i w tym płynie też są plemniki i może dojść do zapłodnienia tylko dużo mniej prawdopodobnie bo tam jest mało tych plemników. Ale skoro go kochasz to daj mu szansę. Powiedz o ciąży porozmawiajcie Na spokojnie i teraz już nie ważne to ze okłamal cię tylko dziecko oboje musicie dać miłość i szczęście temu malenstwu którego serduszko już w tobie bije ono potrzebuje was obojga.:-)

Gość ;(((((((((((((
on ma 17 lat ! taki wstyd

Gość no to wpadłaś
musisz ponieść odpowiedzialność

Gość gfertyuioiuytre
Będziesz miała dziecko z dzieckiem

Gość hahahahaha...
Gratulacje :classic_cool:

Gość ^v^v^v^v^v^
To masz dziecko z dzieckiem naiwniaro!!