Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam was

Do ślubu 4 miesiące kiedy zacząć zapraszać?

Polecane posty

Gość zapraszam was

Wszystkich zapraszamy osobiście więc wypadałoby wcześniej, ale 4 miesiące jak jest teraz to chyba za wcześnie. I od kogo zacząć?

Gość ddomks
Ja mam ślub we wrześniu czyli dokładnie za 4 miesiące i 5 dni. Zaproszenia zaczniemy rozdawać z początkiem czerwca. Pierwsze zostaną zaproszone nasze siostry i ich dzieci. Kolejno chrzestni i dziadkowie. I potem jak z kim uda nam się umówić. Tylko jedno zaproszenie wysyłam pocztę i zamierzam je wysłać również już na początku czerwca. Mam nadzieję, że do końca czerwca wszyscy zostaną zaproszeni. Ale do rozdania mamy tylko 35 zaproszeń, gdzie np. jest też sytuacja, że w jednym mieszkaniu zostawiamy 3 na raz. Więc powinno pójść gładko.

Gość hermionaona
zwykle 3 m-ce przed

Gość ksjdkjskdjdjks
2mies-1,5 mies. przed. Nie spotkałam się żeby ktoś zapraszał 3-4mies. przed. Ale wiadomo, ze w różnych stronach jest inaczej, przypomnij sobie z jakim wyprzedzeniem ty byłaś zapraszana.

Gość kjd55
goście zapewne wiedzą, że bierzesz ślub i planujesz ich zaprosić. Myślę, że wystarczy dać zaproszenia 2 miesiące przed.

Gość zapraszam was
no właśnie nie wie nikt prócz rodzeństwa i dziadków. Jakoś nie było okazji się pochwalić.

Gość tegoroczna panna mloda
moje wesele za 3 tygodnie,tydzień temu rozniosłam zaproszenia i od razu odmówiło mi połowa gości,nikt nie był przygotowany

Gość olei olej olej
tegoroczna panna mloda- naprawdę odmówiło ci połowa gości?

Gość tegoroczna panna mloda
niestety,za późno rozdałam zaproszenia,rodzina wiedziała o ślubie ale nikt nie wiedział czy będzie wesele i nikt nie wiedział że będzie zaproszony

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
tegoroczna panna mloda - no ja się nie dziwie ze połowa ci odnowiła . Patrząc na to ze zależy ci tylko na kopertach to ja tez do takich jak ty nie chodzę.

Gość tegoroczna panna młoda
Ubliżacie dziewczynie bo ma taki sam pseudonim jak ja czyli osoba która pisała w innym temacie albo ktoś się podszył pode mnie i napisał tutaj

Gość Pola1984
Wszystko zależy od gości... Ja wysyłałam zaproszenia 3 miesiące przed ślubem. Z racji dość licznej rodziny poza granicami PL. Oczywiście wiadomo było wcześniej, kiedy ślub, ale...chcieliśmy mieć to z głowy. Jeśli szukacie dobrej i sprawdzonej firmy z papeterią ślubną, szczerze polecam Dekoprint :)

Gość indianeczka87
Ja mam ślub we wrześniu i już połowę rozdałam. Ale tylko dlatego, że Mój Przyszly wraca dopiero na miesiąc przed a to już za poźno byloby..

Gość Kwiatuszekk majowy
to zalezy czy twoi przyszli goscie wiedza wczesniej o weselu i czy sie spodziewaja zaproszenia no bo jesli ktos sie nie spodziewa zaproszenia i dostanie zaproszenie pozno to moze odmowic( dla nie ktorych to duzy wydatek takie wesle) ale 4 m przed jest ok oby nie pozniej

Gość frtesddfg
Ja mam slubw sierpniu a jeszcze kurcze zaproszen nie ma