Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafa155

5 miesięczne dziecko martwię się

Polecane posty

Gość żyrafa155

Od ok 6 dni mojej córeczce jak leży na brzuszku co jakiś czas opada główka, tak jakby nie miała siły jej dźwigać, pokłada ją na podłoże i za chwilę podnosi albo całkiem kładzie albo tak kładzie i podnosi uderzając o podłoże, nie wiem co to może oznaczać. Poza tym mała od trzech dni jest senna, dużo śpi, ciągle marudzi i płacze bo ciągle jej się chce spać, coraz wcześniej wieczorem zasypia, już na kąpiel o 19 trzeba było ją budzić. Przedwczoraj miała robione badania krwi pod kątem nadmiernego pocenia się i miękkiej główki z prawej strony. Żelazo ma w normie, anemii nie ma, wapń w górnej granicy normy, fosfor też,tylko fosfataza zasadowa jest podwyższona. Poza tym w rozmazie niektóre oznaczenia są zaniżone lub zawyżone,ale nie wiem co to może oznaczać.

Gość żyrafa155
Z drugiej strony podnosi głowę i nóżki ostatnio często z pozycji leżącej,jak chce coś zobaczyć, tak jakby chciała wstać...

Gość gttt
Up

Gość Eh....:P
Kiedy miala robone ostatnie szczepienie?

Gość też pomyślałam o szczepieniu
Moja po drugiej dawce DTP w ogóle przestała podnosić głowę. Leżała na brzuszku cała sflaczała i przestała trzymać głowę jak się ją nosiło. Pomogły 3 miesiące intensywnej rehabilitacji. Nie od razu skojarzyłam, że to efekt szczepienia - nie dawało mi to spokoju i przeszukałam Internet, rozmawiałam z rehabilitantem i różnymi lekarzami i wyszło, że to najprawdopodobniej po szczepieniu.

Gość żyrafa155
Boże nie straszcie mnie:( Ona jest teraz przed 3 szczepieniem,tydzien temu byla troche przeziebiona, musze sprawdzic te wyniki z krwi

Gość gunia ojej
takie groźne odczyny poszczepienne występują po 48 h. Jak się martwisz idź do lekarza bo zaraz posypią się kolejne straszące.