Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

be polite

kobieta alfa

Polecane posty

mój męż krzyczy, że jestem kobietą alfa...i już tego dłużej nie wytrzyma, boję się, że mnie zostawi.

po ślubie 23 lata a na pytanie czy chwalę się, czy żalę nie potrafię sama odpowiedzieć ..:)

chciałabym wiedzieć czy to dobrze czy źle? Nie jestem typową żoną jak jego mamusia, buntuję się kiedy mam robić coś co nie sprawia mi satysfakcji. Miałam umyć okna, ale przerwałam na rzecz moich rozterek :) usmiecham się ale tak jest.

pytasz się czy to dobrze czy źle po 23 latach związku i bycia w nim taką alfą? rychło w czas ;)

inaczej ruchasz się czy trzeba z tobą flirtować ? :classic_cool:

nie wiem ale facet w depresji to ..nielada kłopot, nie przyzna się i nie będzie się leczyć, awanturuje się i rywalizuje.

dosyć to skomplikowane z tym ru...aniem. Kobieta w moim wieku ładna juz nie jest. Ale jesli ma babę to go wykastruję.

ah i Adonis sie zdarzył..Juken ...to zależy od periodu ;) są dni kiedy należy flirtować a są takie, że nie, wtedy kobiecie jest potrzebna ostra jazda a nie gadki szmatki :P

(nie)normalna, dotychczas jego fanaberie nie robiły na mnie wrażenia ja robiłam swoje i wydawało mi się, że jest dobrze do momentu jak zaczął mi robić wyrzuty bez powodu..

HMMM ja tu samitzy alfa nie widzę :D tylko zwyczajną kobitę :)

facet ma dola jakiegos albo jakąś przyjaciolke daj mu spokoj, zajmij sie swoimi sprawami Zrobcie trojkąt, to moze uratowac wasz zwiazek

dziekuję za ciepliowść, jadę do warsztatu bo łożysko poleciało..możecie sobie wyobrazić? Wrócę i zajrzę...mimo, że te rozterki to jeden wielki chaos, spróbujcie cos poradzić

te rady od brnąć przyjęłam do wiadomości ale trójkąt to zbyt ekstrawaganckie i wymagające wielu przygotowań...chyba, że się mylę..? :P

ranya mam nadzieję, że to dobrze, bo niedługo zostanę, samotną sfrustrowaną niealfakobietą :(

a kobiety alfa radzą sobie w pojedynkę? :(

to najgorszy z możliwych typów kobiet:(

nie mogą działać w pojedynkę, wtedy nie są alfa, dlatego sie niepokoję, zresztą wszystko mi już jedno..

aha, to ja nie jestem alfa:D myślałam, że to nadęte, zarozumiałe, którym się wydaje, że wszystko wiedzą, potrafią najlepiej:D ...nie bój się, poradzisz sobie🖐️

na kazdą samice alfa, czeka gdzies alfa samiec rznąć rznąć rznąć to jedyny sposob, zeby sie spotkali inne rozwiazania są jeszcze w fazie testowania

Gość Kobieta ALFA:):)
Buahahaha :D Wyslesz mni na @ zdjecia swoje foty ? Slyszalem ze lubisz sie pokazywac :D:D:D;D

Gość Kobieta ALFA:):)
Nienawidze cie suko Jeszcze bedziesz plonac :D:D:D:D🖐️

Mąż na nią krzyczy 😭 :P . Z niej naprawdę niezła samica alfa. Błechehehehehe. Nawet nie przechodziła koło kobiety z takim temperamentem. :D Przy takiej to facet może jedynie popiskiwać a tu jakże werbalny protest. Głupi ludzie :O, nadają sobie etykiety, nie mając zielonego pojęcia co to znaczy. Ok, jak to robią w domowym zaciszu, ale ta pierdoła, co ma męża pantoflarza musiała przecież pochwalić się na forume, jak z niej domina. :D :D :D

znawca kobiet :D🖐️ w końcu przegryw na forum "dla kobiet" zobowiązuje :D...jak to łatwo zatracić tożsamość:(