Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominka00

Co jest z tymi facetami??

Polecane posty

Dlaczego mężczyźni to notoryczni kłamcy?? Ciągle takich spotykam i powoli mam już tego dość. Czy nie ma normalnych, prawdomównych facetów na tym świeci?? Sami tchórze!!! Czasem myślę, że zostanę sama, a nie chce iśc przez życie w pojedynkę... A w jakie macie zdanie na ten temat?? Czy naprawdę jest aż tak źle, czy ja po prostu mam pecha i na samych takich trafiam:(

Gość sdfedf
Dlaczego mężczyźni to notoryczni kłamcy? sssssss Wydaje Ci się bo tylko na takich kobiety zwracają uwagę.

Gość sdfedf
Sama miałam kilka związków: pierwszy mnie zdradzał, drugi notorycznie okłamywał, trzeci mnie bił. Co najciekawsze teraz jestem w czwartym związku z moim odwiecznym przyjacielem, który był przymnie nawet gdy byłam w związkach. Do tej pory nie wiem dlaczego wcześniej z nim nie spróbowałam. On dla mnie jest czwarty a ja dla niego pierwsza (on nie był wcześniej w związku). Nie wiem dlaczego my kobiety tak mamy.

nie zauważyłam ażeby byli notorycznymi kłamcami okłamują Cie na początku znajomości czy w związku?

Gość bara31
taka ich natura chyba...

Gość bara31
sdfedf - i jak ten zwiazek? dlugo trwa?

Gość dfsfew43647
bara31 taka ich natura chyba... Skoro takich wybierasz to twój problem nie każdy jest taki.

Gość bara31
ja nie napisalam ze kazdy taki jest, tylko ze taka ich natura chybaa Ja juz nie wybieram - gdyz wybralam 10 lat temu.

zazwyczaj na początku...mówią niestworzone rzeczy, obiecują, a później okazuje się to wszytsko jednym wielkim kłamstwem...po co to robią??

Gość dfsfew43647
taka ich natura chyba... - a co to ma znaczyć określasz, że każdy jest taki sam.

Gość oj moorland
@ sdfedf typowe dla kobiet czyli najpierw się jest rżnięcie ze złymi facetami, a potem jak już najlepsze lata przeminą i bad boye lecą na młodsze ładniejsze to sobie bierzecie faceta drugiego sortu i tak masz dobrze, bo jakbyś miała dziecko to byłyby marne szanse że jakiś dobry by Cię zechciał

Gość bara31
kazdy z nas jest inny

Gość bara31
dfsfew43647 - to gdzie ci idealnie??

bara31 też tak myślę:) trudno...w pojedynkę nie jest najgorzej:)

Dominka00 - tak to juz jest:) gdzie ci prawdziwi mezczyzni, idac na zakupy np do obojetnie jakiej galeri w prawo facet w rurkach bleee w lewo facet z tona zelu na glowie fujjjjj, co sie z nimi porobilo ah ...

właśnie, masz rację, nie ma prawdziwych mężczyzn i nic na to nie poradzimy, Ty masz dobrze bo już masz tego swojego:)

Po pierwsze takich wybierasz i jak każda baba musisz po łbie dostać aby zmądrzeć a po drugie jako matki same takich wychowujecie gdy mężczyzna w tym samym czasie tyra na rodzinę.

Gość upiorny4
...znaczy, że te typy z żelem i w rurkach są bardziej upiorni od samego upiornego??? Eee, to jeszcze nie jest że mną tak źle. To pisałem l.a. Upiorny. Więc, myk, myk...

Dominka00 - mam meza ale cos sie wlasnie sypie :( John Harrison - "baba musi po lbie dostac" ... co z ciebie za mezczyzna???

Gość upiorny4
Upiorne to, ale kazdy szanujący się upiorzysta Dba o zdrowie swojej Upiorzystki:-) Więc Trzeba bić!!!! Bo jak się baby nie bije to jej wątroba gnije. Więc? Myk, myk...

Gość baby to ch...
i nawet nie mają penisów

John Harrison - z twoich wypowiedzi wnioskuje ze tez zaliczasz sie do tych popaprancow skoro dajesz "babie w leb"

john harrison o to chodzi, że nakłamiecie, to się wyda i uciekacie jak tchórze, bez zadnego wyjaśnienia by nie ponosić konsekwencji swoich czynów. Nie jestem jakąś gówniarą, trochę przeżyłam, myślałam, że jak facet dojrzalszy to i mądrzejszy, ale niestety...zwykły tchórz