Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominka00

Co jest z tymi facetami??

Polecane posty

Gość upiorny 4
Może zbyt upiornie się Angażujesz? Może jeszcze za młoda Upiorzyca z Ciebie i brak Tobie doświadczenia w selekcji upiornych i kłamliwych? To tuż nie pierwszy raz? Upiorne to, ale... Więc myk, myk...

Gość Heniu
Są normalni i szczerzy faceci ale prawda jest taka, że szczerość odpycha a bajeranctwo popłaca. Zresztą każdy tak ma - indor się nadyma jak balon a indyczka stroszy piórka. Nie byłoby tego gdyby laski nie leciały na te kretyńskie komplementy i bajery. Nienawidzę w kółko ich gadać bo to żałosne i dziecinne dla mnie, ale muszę to robić bo inaczej nic nie wyrwę. Starsze kobiety nie powinny lecieć na takie coś a tymczasem najbardziej nieufne są nastolatki, powiesz starszej sklepowej coś miłego to ci żyć nie da. Ja nigdy nikogo nie oszukałem i co z tego mam? 40 lat prawie na karku i 10 nieudanych związków za sobą. I czy taka Dominika by mnie doceniła? Wątpię. Zawsze coś innego się znajdzie - np. że za dużo zarabiam bo nawet to potrafi dzisiejszym babom przeszkadzać. Mógłbym napisać wielgachną książkę o tym, co przeszkadza współczesnym kobietom a w podsumowaniu napisać: "ogólnie, to wszystko" :)

Heniu, a skąd wiesz, że bym Cię nie doceniła?? Ja właśnie cenie szczerość, bajer nie robi już na mnie wrażenia...Chce być szczęśliwa poprostu i nie mam zwyczaju porzucać kogoś z byle jakich powodów...

Gość yrdyrdyrdyrd
co to za psychol ten myk myk? :D naćpał się czegoś czy jak? no ja nie rozumiem jak ktoś może kłamać i zdradzać ale przecież kobiety też sie takie zdarzają heniu a po co chcesz "wyrywać"? masz złe podejście. Nie dziw się,że Ci nie wychodzi skoro nie jesteś sobą,a robisz coś,co uważasz za dziecinne i głupie.

zarowno kobiety jak i mezczyzni sa rozni, ale dlaczego tworzac zwiazek przyciagamy swoje przeciwienstwa? na poczatku to jest ok ale pozniej roznice nas i zwiazek wykanczaja :(

bo tak już ten świat jest chyba zbudowany:( nic na to nie poradzimy...

Gość upiorny4
Domi, mój wiek jest na tyle upiorny, że doświadczenie nauczyło mnie, aby nie mieć pretensji do upiorzystek, iż wszystkie są takie same!!!!! Tylko je szanować za to. Ta upiorna informacja tylko ułatwia życie;-) Bo nauczony domotywatorami;-) Wiem, że Wszystko co upiorny powinien zmienić w swojej Upiorzycy... to tylko nazwisko:-D To upiorne, więc myk, myk...

Gość upiorny4
Barbara3001 Jak to mówią Upiorzyce: Nie sztuka wyrwać, a sztuka wytrzymać:-) Więc? Myk, myk...

Gość upiorny4
Domi, przecież napisałem;-) Więc Nie o wiek chodzi tylko o sposób w jaki traktuje się osobę. Nawet Upiorną;-) Więc Wiktoria... zmniejszamy swoje kilogramy. I to że skutkiem pozytywnym. Więc myk, myk...

ja jestem prawdomowny i dla odmiany kobiety ktore znalem klamaly jka z nut wiec jestesmy atorko w analogicznej sytuacji

sdaf fajnie w końcu, że jakiś mężczyzna mnie rozumie:) a nie tylko potępia:)

Gość upiorny4
Te, p-ip-o upiorna! A ja? Więc myk, myk...

upiorny 4 Ty od początku jesteś za mną wiec luz powinieneś to wiedzieć:)

Gość upiorny4
I to Ciebie uratowało. Więc myk, myk...

Heniu, młoda dupa (jeszcze) do wyrwania. Może nawet w miarę ciasna :D

Gość jak przyciągamy przeciwieństwa
to ja skończę z dziwką. :(

Gość calineczkaaaaaaaa
Faceci klamia, zmyslaja, oszukuja i tak samo robia kobiety. Ale to nie znaczu ze wszyscy tak robia. Znam i takich i takich. Wiec musisz szukac. To prawda ze przeciwienstwa sie przyciagaja ale nie zawsze warto isc w taki zwiazek, bo pozniej jedno bedzie chodzic po barach a drugie siedziec w domu. Trzeba dobrac sie jakos. Moze wspolne pasje, sport, ksiazki, itd

Gość er5yht5yhr
calineczkaaaaaaaa Faceci klamia, zmyslaja, oszukuja i tak samo robia kobiety. Ale to nie znaczu ze wszyscy tak robia. Znam i takich i takich. Wiec musisz szukac. vvvvvvv niektóre kobiety usilnie wybierają tych złych a później narzekają.

Gość jdkjdjkjkjdkk
zgadzam ,się że laski lecą na tanie komplementy , łykają jak młode pelikany ,więc facet bajeruje ile się da , a jak się wyda? przecież tylko kretynka uwierzyła by w takie durnoty , które opowiadałem ,, więc trzeba sięzwijać proste, nie będzie po kim płakać

Facet zawsze bajeruje jak mu jaja pekaja z cisnienia,nie wiesz o tym?

Gość dlatego wolę być sam a nie
w związku z taką kretynką i szmatą co dale się nabierać na byle bajer a dziś to każda jest taka łatwa.

Gość jdkjdjkjkjdkk
dlatego wolę być sam a nie najpierw to niech jakaś złoży ci propozycję, wtedy będziesz mógł odmówić,

dlatego wole być sam nie jestem jakąś naiwniaczką, tu nie chodzi o bajer, tylko o kłamstwa nawet w takiej sferze jak praca... poznając kogoś mam cały czas myśleć, że kłamie...to bez sensu, bajer to bajer, a kłamstwa to kłamstwa, umiem to odróżnić

Gość Po prostu takich wolisz
To nie Iran - rodzice ci faceta nie wybierają - ty sama wybierasz. A skoro wybierasz właśnie takich ... no cóż. Widocznie na takich tylko zasługujesz.