Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaaaaaaaa92

co się podoba starszym facetom??

Polecane posty

... i bynajmniej nie chodzi tu o pisanie zaraz swoich życiorysów, jak wielu pewnie to sobie wyobrazi, ale jest coś takiego jak mowa ciała. Zaraz po zachowaniu widać z kim masz do czynienia a nie padło nawet jedno pytanie. Oczy, druga sprawa... nie kłamią , (chociaż w, niektórych można naprawdę się utopić) Barwa głosu, już kompletnie ignorowana przez klasycznych jeebaków. A dla mnie też ma znaczenie...

Gość dziadkom podoba sie kazda
byle mloda, najlepiej zawiaz wlosy w kucyki i zaloz plisowana spodniczne, biale podkolanowki i balerinki ile masz lat dziewczynko, jesli mozna spytac?

hehehehh Basiu, ja jestem dziadełe, co gorsze, tak zepsutym że wydaje mi się że wiecznie będę udawał młodzieniaszka :O Co jest totalną bzdurą. Swoje zrobiłem :P, teraz spokojnie dobić do czterdziestki, bez większych obrażeń i może "po" mi odbije i będę napastował dwudziestki, tylko po co? :(

Gość dla starego pryka tyle zabiegu
Basia pisze... To jest znajomość bez miłości, czy jakichkolwiek uczuć wyższych po prostu..samo dawanie..przyjemności ma być zdecydowanie bez szansy na związek! Autorko,dlaczego godzisz sie na to? Dlaczego z siebie robisz dziwkę?Czy to ma byc sponsporing? Przerazasz mnie.A gdzie ty jestes w tym seksie? Czy wy jesteście w związkach?

A mozesz powiedziec cos wiecej o motywach, dla ktorych z nim sie spotykasz w przyszlym tygodniu? Z ciekawosci pytam Moze mam dla ciebie propozycje 2x lub 3x bardziej atrakcyjną?

Gość Baśka-desperatka
Nie rób z siebie szmaty!!!!

nie robię z siebie dziwki :p przecież jeżeli ja tego chcę i on, to nie widzę gdzie tu dziwkarstwo :o. Jaki masz problem? Ja tu tylko prosiłam o jakieś rady :p 🖐️

haha, pójście z kimś do łóżka dla przyjemności to dziwkarstwo? No błagam :D przecież nic złego nie robię :p a że chwilę będzie mi dobrze..i jemu..co w tym złego? ;)

Gość dla starego pryka tyle zabiegu
nie kochasz, ale idziesz do łóżka ożesz ty,nie mogłabym czegoś takiego zrobic przede wszystkim sobie mamy inną hierarchię wartości mam wysokie poczucie wartości i nigdy nie bawiłabym sie w te klocki z kimś,kogo nie kocham,robisz z siebie prostytutkę

haha, pójście z kimś do łóżka dla przyjemności to dzi**arstwo? No błagam przecież nic złego nie robię a że chwilę będzie mi dobrze..i jemu..co w tym złego? x Basiu masz zupelną racje Powiedz co w nim jest najbardziej interesujące?

Myślę, że młoda kobietka jest zdolna do większych szaleństw. A poza tym chyba jednak wrażenia wizualne. Ładna dupa, jędrne cycki, wąska szparka... i tak dalej :-)

"robisz z siebie prostytutkę" nie, nie robię, nie wystawia mi czeku za seks ;) co w nim interesującego? Hm, nie wiem, chyba po prostu..znaleźliśmy się w dobrym miejscu i czasie ;)

Jak za tym nie idzie gracja i szyk Androgen, to szybko się wypali i będzie trzydziestką z solidną nadwagą z bogatą historią wyreperowań, przez mężczyzn, których nawet z imienia nie pamięta. :P

znaleźliśmy się w dobrym miejscu i czasie x to pieknie brzmi na to nic nie poradze, byloby zbrodnią poprawiac, mysle ze bedzie tobą zachwycony Gdyby jednak nie bylo tak jak myslisz, jestem sklonny kontynuowac znajomosc z tak rozsądną dziewczyną jak ty

'szybko się wypali i będzie trzydziestką z solidną nadwagą z bogatą historią wyreperowań, przez mężczyzn, których nawet z imienia nie pamięta. ' to nieprawda ;) serio, to że zamierzam być w 'STAŁYM układzie seksualnym' z JEDNYM facetem, gdzie jedyną korzyścią jest dobra zabawa i przyjemność obojga nie robi ze mnie 'szmaty' ;) wręcz przeciwnie ;) nie szlajam się po klubach i nie obściskuję z kim popadnie, tylko zamierzam czasem iść do łózka ze zdrowym facetem na poziomie ;)

Nowy, mnie nie musisz tłumaczyć. Ja mam celownik ustawiony dużo wyżej niż "małolata". Znaczy się na +30.

Gość po co tyle halasu
czy jesteście wolni?

Gość myślę,że
ten fagas jest zonaty i potrzebuje dupodajki na boku,skoro juz określił się,czego chce i ty głupa pipo rozpisujesz sie na kafeterii i usilnie chcesz pobierać kurewskie nauki,jestes infantylną bezrozumna istotą,mówiąc b.grzecznie,dla mnie pustą lalą

Basiu nie mi to oceniać, co jedynie mogę to skomentować. :) To Twoje życie. :) I tak zrobisz jak Ci będzie odpowiadać i z tym będę musiał się pogodzić czy mi się podoba czy nie. To podstawa. Na Twoje nieszczęście mam tak bogaty wachlarz słów że nie muszę się ograniczać do nazywania kogoś "szmatą". Prędzej się zestarzejesz niż coś takiego przeczytasz ode mnie. Nawet jak na czarne zaczniesz mówić białe. :P

Nowy-ale naprawdę nie wiem co Was tak boli w tym, że zamierzam iść do łóżka z facetem, który również ma na to ochotę? :D Co w tym złego, tylko serio pytam? Skoro robię w końcu to, na co mam ochotę, nikomu krzywdy tym nie robię, nie rozbijam związku, nie dostaję za to $$$..w czym problem?

Tylko uważaj, bo jak go nakarmisz, to już nie odejdzie. xxx zawsze wiedziałam, że chodzi o to, że słabo gotuję;)

Androgen i całkiem nieźle sobie radzisz. :) Masz jednak jedną wadę :(, chcesz by wszyscy Cię lubili. :( I zamiast skupić się na tym w czym naprawdę jesteś dobry, bo i dziewczyny jak i kobiety mają Cię za przyzwoitego bawidamka i gotowe są Ci wysyłać foty swoich foto shopem przerobionym tzytzów a Ty tracisz energię, by odpisać jakiemuś dziadełe, w mojej skromnej osobie...

basiaaa Ty na forum nie szukaj porady ,tu najwyżej mozesz dostać po głowie, większosc tych pacanów sama by podupczyła z młodą doopą . Jedno co im dobrze wychodzi to krytykowanie i wyciąganie pochopnych wniosków.