Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaaaaaaaa92

co się podoba starszym facetom??

Polecane posty

Gość i ja tez lubie starszych
no co ja na to poradze? ale lodow nie cierpie za to:D

słyszałam też, że facet lubi dobrze zjeść, ugotuj mu golonkę (czy usmaż, nie wiem:()...jak się naje to pójdzie spać i nie będziesz musiała przypominać sobie, jak to tam z tym lodem na kafe radzili :)

Cordolan-to ja, pomieszałam coś przy wpisywaniu, tzn wpisałam nick najpierw w pierwszym okienku, dopiero potem się zorientowałam, że tam jest dla JUŻ zarejestrowanych :p

Gość jakldamnei
ubierz się seksownie, niech stanik trochę wystaje, klękaj do miecza, zafunduj mu dobre obciąganko, pamiętaj o tym, że żołądź jest najczulszy więc poświęć mu trochę uwagi

Gość Lubimy jak
Daj mu w dupę, potem weź do gęby

więc pozwól się zdobywać :) jeśli chcesz go na dłużej... nie dawaj wszystkiego... oral za pierwszym razem? fajnie ale jesli dasz na poczatku wszystko to co potem :)

na początku powiedz mu, że nie chcesz się wiązać na stałe...a potem daj w dupe i weź do buzi, no takie życie:(🖐️

Basiu hehehehehhe, ty chyba mało wiesz o życiu a bierzesz się za dziadełe. Potrenuj na rówieśnikach i przede wszystkim zadbaj o siebie. Coś czuję że nawet jak się odpierrdolisz i będziesz kosmicznie pięknie wyglądać, to skończysz jak pusty, naiwny bęben. Pewnie słyszałaś o "workach na spermę". :( Tak kończą te mniej wyrafinowane, za to te bardziej, nie dbają o to co się takiemu dziadełe podoba, tylko facet tańczy jak one zagrają. :)

Gość pigułeczka-siostrzyczka ;)
nie lubie żołedzi :)

ale to nie ma być na stałe :p to znaczy..to ma być tylko do tego celu znajomość :p bez platonicznej miłości :p

ta basia to jakas dziwna:D ledwo zna faceta i do lozka z nim idzie :D lody mu chce robic:D oj basiu basiu :D

Gość jnesin
"Co lubi", "jakiej muzyki słucha"?? toż to parodia jakaś :) dziewczę pisze na erotycznym więc raczej nie o to jej chodzi jak tu zabłysnąć przed owym dojrzałym panem:) z pewnością nie intelektem :) raczej szeroko rozwartymi udami ;D

ja wiem, że nie na stałe ale mimo wszystko warto o tym wspomnieć, niech facet ma psychiczny komfort ;)

nie dziwna :p po prostu..jak to wygląda że w moim wieku zero doświadczenia właściwie? Trzeba działać, trochę radości mieć w życiu :p I co z tego że szybko? Z poprzednim facetem przez 1,5 roku nie poszłam i co z tego dobrego wynikło? nic

macie racje panowie,facetowi wszystkiego od razu nie trzeba dawac :) na pierwszym spotkaniu najlepiej nic nie dac, na drugim niecg buzi dostanie albo..no tak,tyle:)az tyle ;)

basiaaaaa a sprecyzuj może co znaczy Twój pierwszy wpis? Ty się z nim spotykasz? coś jest na rzeczy czy tylko sport??

facet ma komfort, jemu to odpowiada. nawet bardzo :D. tylko właśnie chciałabym żeby jemu było dobrze :p nie chcę zawalić sprawy i się ośmieszyć totalnie :D także..bardzo proszę o jakieś rady :D nie o umoralnianie :p tego nie potrzebuję ;)

To jest znajomość bez miłości, czy jakichkolwiek uczuć wyższych :p po prostu..samo dawanie..przyjemności ma być :p zdecydowanie bez szansy na związek! :)

także rady w stylu..buziak na dobranoc to nietrafiona rada :p mi tu o zdobywanie łóżkowych umiejętności chodzi :D

oj basiu:) nie mow nam,ze przez 1.5roku bycia z facetem nic nie bylo:D:D:Dech basiu;)

no, właśnie nic :p tzn..oprócz..niewinnego poznawania ciała :p właśnie nic, zero sexu. I potem skończę jako stara właścicielka 25 kotów :p o niee, koty lubię, ale to nie dla mnie :p

baśka!! jeśli tak stawiasz sprawę... to pozwól mu brać Ciebie jak będzie chciał... zapewne będzie zadowolony

Cordolan-tylko on chce zacząć od DOBREGO loda :D więc..pytanie brzmi..jak? :D co to znaczy dobry? :D jestem..z południowej Pl :p

Może ty jnesin lubisz się pierdolić z zupełnie obcymi osobami, które mają tylko tzipę czy paukę i fizycznie fantastycznie się prezentują. Nigdy nie umiałem w taki sposób podchodzić do seksu. Dlatego jestem przegrańcem i nie mogę się pochwalić trzydziestym siódmym odbytym stosunkiem z róznymi osobami. :( ...

heh... dobry oral powiadasz... każdy chyba lubi różnie... może zrób to powoli, pozwól mu nasycić się obrazem... przyjmuj różne pozycje... my faceci chyba uwielbiamy gdy kobieta klęczy przed nami i pragnie nas...