Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka musi być szczęśliwa

Przyzwoita kobieta z klasą taktowna,subtelna , gustowna ,mądra

Polecane posty

Gość taka musi być szczęśliwa

w dodatku seksowna, pociągająca ;) żadna latawica . Trzeba sie taką urodzić, tego nie da sie nabyć.

Gość to by sie zgadzało
do takich byle kto nie podchodzi

Gość kobieta z klasą sie nie chwali
Fiku :) nie jesteś :D bo taka kobieta tym sie nie chwali ! Milczę :))

Tak to prawda. Kobieta, która ma morlaność, wartości jest zupełnie inna niż pozostałe. Kobieta, która ma pewne zasady, rodzinę zawsze będzie postrzegana lepiej. Oczywiście też gust, odpowiednio ubiera się do swojego wieku.

..i tak czy inaczej należy jej sie idealny meżczzyna którym nie pogardzi.Nie gniwwajcie sie mężczzyni ,wszscy jesteście ok.ale musi być ideał' nie jest inaczej

najlepsze jest to, że takie rzeczy jak gustowność są bardzo subiektywne...ale co ja się będę produkować.

Gość zygmus
strach podejsc

Gość dasdfwfs
kobieta z klasą sie nie chwali ..i tak czy inaczej należy jej sie idealny meżczzyna którym nie pogardzi.Nie gniwwajcie sie mężczzyni ,wszscy jesteście ok.ale musi być ideał' nie jest inaczej gggggggggggg co rozumiesz przez ideał? Piękniś, ruchacz, bogacz czy może porządny mężczyzna?

oczywiście Kotka..masz rację , w temacie ubierania sie można wiele...lecz z wiekiem trzeba ' dbać '' o przyzwoitość!

Gość sggl;lh
fiku u ciebie zgadza się tylko to że nie jesteś latawica ;)

Super kobietki z klasą, zajęły się wytykaniem długości spódnicy u innych, tak zachowują sie prawdziwe kobiety z klasą, wytykają brak klasy innym! brawo! Cieszę sie z bycia prostą kobietą :)

Gość można róznie interpretować
uu hej ideał dla Ciebie to piekniś , ruchacz??????? Wiel ze w Pl sami ruchacze :P Ideał ł to przede wszsytkim meżczzyna na poziomie, najlepiej wykształcony, zrównoważony, z poczuciem humoru,pewny siebie, przystojny ,szarmancki, ale nie tylko...również taki który nie wsytdzi sie łez, taki który potrafi od czasu do czasu rzec - kocham Cię...

kobieta z klasą sie nie chwali ..i tak czy inaczej należy jej sie idealny meżczzyna którym nie pogardzi... x a nalezy sie z przydzialu czy bo tak i juz ? :P

Gość można róznie interpretować
gdzie widzisz jakiekolwiek wytykanie :) fiku...pytam , to że sie chwalisz hhmm niech Ci będzie ja tez sie pochwale ;P że jestem taka jak Ty :)

Gość taka musiz być szczęsliw a
nie z hurtu , nie z taśmy , tylko artystycznie unikatowo ręcznie wystrugany ;)

taka jak ja czyli jaka? wątpię ażebyś miała pojęcie jaka jestem xxx mężczyzna to nei przedmiot, który "się należy"

*zieeew* to już chyba lepiej nie mieć tej klasy niż takie głupoty wypisywać.

Gość taka zona :-(
a ja taka byłam ..tak byłam i na dobre mi to nie wyszło bo maz poleciał na całkowite przeciwienstwo mnie ..wiec moze nie warto wcale taka byc ehhh

Gość kobiaty z klasaą są oki
takie kobiety mają szczególnych partnerów :D , ale niektózych to boli i usuwaja tematy ,ciekawe dlaczego..?:D

Gość fgrfd
można róznie interpretować uu hej ideał dla Ciebie to piekniś , ruchacz??????? Wiel ze w Pl sami ruchacze Ideał ł to przede wszsytkim meżczzyna na poziomie, najlepiej wykształcony, zrównoważony, z poczuciem humoru,pewny siebie, przystojny ,szarmancki, ale nie tylko...również taki który nie wsytdzi sie łez, taki który potrafi od czasu do czasu rzec - kocham Cię... 00000000 to prawie jak ja tylko ja nie jestem przystojny

Gość nadęta dghj
''jestem taka'' do fikuu

Gość jak czytam całą fiku to blee
jak czytam fiku to ręce opadają :D ty to dopiero zawładnęłaś głupotą na tym całym forum ,debilnymi wątkai typu , bruneci" dziewczyno i gdzie ty masz klasę

Gość jak czytam całą fiku to blee
jak czytam fiku to ręce opadają :D ty to dopiero zawładnęłaś głupotą na tym całym forum ,debilnymi wątkai typu , bruneci" dziewczyno i gdzie ty masz klasę

Nie pisałam tego z wyższością w odróżnieniu od niektórych pań obecnych na topiku. Po prostu uważam że większość wyżej wymeinionych cech pasuje do mnei a mimo to nei czuję sie szczęśliwa. Zero chwalenia. :)