Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgtgtygty

Czemu inteligentni I przystojni faceci

Polecane posty

Gość gtgtgtygty

Zenia sie z brzydkimi I glupimi kobietami? Intersesuje mnie odpowiedz na pytanie a nie a nie teksty o guscie I o tym ze jestem zawistnym pasztetem

Gość weugfyeg
Bo podoba im sie ich wnetrze :) Zazdroscisz im?? To chyba dobrze, ze ludzie nei sa powierzchowni, czasami...

Gość weugfyeg
Zadbaj o swoj charakter, a nie tylko wyglad to moze ktos sie Toba zainteresuje na powaznie.

Gość gtgtgtygty
Tak, jwstem pusta lalunia bez wnetrza

Gość szpiegu91
Moja pierwsza dziewczyna była piękna, nawet kobiety na ulicy się za nią oglądały. Obecnie jestem z kobietą zwyczajną, wygląda jak Marta Żmuda. Szeroka szczęka itp. :D Taką łatwiej utrzymać przy sobie niż piękność typu Ania Rubik. :)

Gość gtgtgtygty
Mam wyjatkowo bogate wnetrze na szescie, ale wiedzialamze przylwzie ktos taki jak ty I zepsuje mi watek

Gość gegge
a ja mam wrażenie że sporo kobiet brzydnie przy lalusiach gogusiach, super inteligentach ktorzy buduja swoje poczucie wartości gnojąc zauważalne przy nich kobiety, do tego stopnia że wychodza na przód by błyszczeć zamiast pozwolić błyszczeć kobiecie

Gość weugfyeg
:)

Gość weugfyeg
Nic nie chce psuc:)

Gość weugfyeg
Moze piekni, albo inaczej to ujme, Ci co uwazaja sie za takich strasznei atrakcyjnych sa za bardzo zapatrzeni w siebie i nie da sie z nimi uciagnac na dluzsza mete. Mnie odrzucaja tacy zbyt pewni siebie ludzie. Juz wole szare myszki w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Jestem facetem :)

Gość gtgtgtygty
Rozumiem zwyczajna urode, sama wole zwyczajnych facetow, ale jak przystojny facet jak. np. Alan Delon zeni sie z grubasem o meskiej twarzy to jak to wytlumaczyc? Jak kobieta jest szersza w brzuchu niz w biuscie a lydke ma jak moje cztery

Gość ogladam automaniaka
zwyczajna czyli jak ta marta? przeciez ona jest bardzo dobra dupa, 8/10

Gość weugfyeg

Gość weugfyeg
Skoro wyglad nie jest dla Ciebie taki istotny to co Cie gryzie w tym, ze Ci przystojni sa z malo atrakcyjnymi kobietami, bo nie kapuje za bardzo :)

Gość gegge
ja akurat znam same orzypadki gdzie facet ma wybujałe ego i niska samoocene, a kobieta zbrzydła przy nim bo po niej albo jedzie jak po łysej kobyle albo gnoi ja z zazdrości znam nawet takie przypadki gdzie facet miał focha bo koebiat idac na wesele wygladala ładniej od niego tacy wymuskani faceci sa rozpieszczeni uwagą innych kobiet i dlatego majac mniej atrakcyjna kobiete nie pozbawiaja sie ciągłej uwagi innych kobiet, kroko mówiąc chodzi tu o samoocene

Gość ktoś podał za przykład
jakis koleś podał za przykład brzydoty Martę żmudę że taką łątwiej zatrzymać przy sobie niż Anią Rubik sorry ale w/g mnie Marta żmuda jest ładniejsza od Rubij Anny a ty piszesz kolego że Marta Żmuda ma szeroką szczękę !!???? ty za to chyba masz coś ze wzrokiem skoro uważasz ze ona jest brzydka ...

Gość gtgtgtygty
Szowinizm meski? Niektorzy nie lubia jak kobieta jest piekna I kwitnie?

Gość weugfyeg
Ktos mi wytlumaczy dlaczego te posty nie przechodza od razu tylko trzeba cos napisac, zeby zauwazyc wypowiedzi innych?

Gość PrawaTywa lat 80tych
o kurwa, piekna jak Anja Rubik :D :D Jebłam :D To ta cała Żmuda Trzebiatowska chociaz jej nie lubie to jest 1000 razy piekniejsza od Rubik... Zreszt to zadna sztuka, byc brzydsza od Rubik to dopiero sztuka.

Gość weugfyeg
Marta Zmuda to bardzo piekna kobieta. Same takie powinny byc :D

Gość gtgtgtygty
A czyli chca byc atrakcyjni dla innych kobiet, czyli potwierdza to teorie ze szukaja inkubatora,i biora slub z rozsadku, straszne, straszna pustka z tego zionie

Gość weugfyeg

Gość gtgtgtygty
Chca byc caly czas gwiazdorami

Gość gegge
dokładnie, sa faceci np.jedynacy ktorzy błyszczeli od zawsze i przywykli do komlementow, lubia skuiac uwage na sobie i tyle nie oszukujmy sie jesli kobieta jest dobra w łózku a do tego inni faceci sie nia nie interesuja ale za to inne kobieta wietrzą szanse na romans z przystojnym facetem u boku brzyduli to taki facet jest siódmym niebie

Gość gtgtgtygty
Myslalam ze maja jakies kompleksy urojone, ale nie, oni chca blyszczec I budzic pozadanie

Gość weugfyeg
Ale dlaczego tak generalizujecie. Moze patrza poprostu na cos wiecej nzi wyglad. Nie hcodzi tutaj o jakichs gogusiow, bo to jest dno, ale normalnych mezczyzn.

Gość gegge
serio czasem zaskakujace jest jak kobiety sie zmieniają na niekorzyść a faceci zamieniaja sie w kena, związek niszczy taka kobiete a facet rośnie w oczach, ciężkie przypadki

Gość gegge
serio czasem zaskakujace jest jak kobiety sie zmieniają na niekorzyść a faceci zamieniaja sie w kena, związek niszczy taka kobiete a facet rośnie w oczach, ciężkie przypadki

Gość gtgtgtygty
Daj spokoj, ktore ciacho bierze slub z kobieta o urodzie Anny Grodzkiej z milosci

Gość gegge
Zależy jaki kto ma gust, ogólnie przyjmująć faceci ktorzy sa przystojni dla wszystkich kobiet to specyficzny typ. Tacy są swiadomis wojej urody i działają w przemyślany sposób. Nie wierze w zakochanych facetach we wnetrzu kobiety, wybacznie to już nie ten wiek jak miałam 21 lat to sobie to wmawiałam ale dziś już troszke znam życie.