Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgtgtygty

Czemu inteligentni I przystojni faceci

Polecane posty

Gość weugfyeg
Pzoa tym w temacie jest mowa o inteligentnych i przystojnych, a te wasze przyklady mocno podkopuja to, ze sa oni madrzy.

Gość weugfyeg
gegge a ja smiem twierdzic, ze wlasnie mlodzi patrza przede wszystkim na wyglad, z wiekiem to sie zmienia i wazniejsze staja sie inne kwestie.

Gość gegge
Mój brat kiedy powiedział mi jak byłam nastolatką, przestrzegł mnie: "Słuchaj siostra, żaden facet nie działa bezinteresownie, wszysto dzieje się z jakiegoś powodu, nami nie kierują uczucia ani emocje tylko konkretne przesłanki."

Gość weugfyeg
Np zaradnosc zyciowa, poczucie bezpieczenstwa, troskliwosc, ktore definiuja meskosc takiego faceta.

Gość gegge
wueg coś tam- to sobie twierdź nie zabraniam ci każdy ma prawo do swojgo zdania, błędów i doświadczeń, być może ty akurat trafisz na księcia który zobaczy w tobie wnętrze, zakocha sie w urodzie po czym zauroczy osobowością po latach, życze ci tego!

Gość gtgtgtygty
Przykrw to, ale to prawda, moj chlopak twierdzi ze kocha moje wnetrze ale jak chwycilam sie za uszy I spytalam sie czy zakochalby sie qe mnie jakbym miala takie odstajace to stwierdzil ze nie :)

Gość weugfyeg
gegge mylil sie ten Twoj brat, bo ja sie kieruje emocjami wlasnie, czasami nawet wbrew logice szeroko rozumianej przez innych, ale ja ogolnei mam gdzies zdanie innych :)

Gość weugfyeg
No na ksiecia wolabym nie trafiac, bo jestem facetem :D

Gość weugfyeg
No widzisz, a ja jestem zakochany w dziewczynie, ktora mnie nei kocha i nawet jakby wazyla 200 kilogramow to bym sie nei odkochal kurde. I powiedz mi jak to jest?

Gość weugfyeg
Twoj brat sadzil po sobie poprostu i tyle :)

Gość weugfyeg
Strasznie mocno ja kocham.

Gość gtgtgtygty
Oni chyba tak.mysla, tutaj kobieta ktora nigdy go nie rzuci a tutaj sygnal do pieknych kobiet , widzicie co stracilyscie, hehe

Gość weugfyeg
Moze masz jakies fajne teorie, ktore pozwola mi sie odkochac jednak, bo w smie to mi uniemozliwa bycie z kims innym, skoro czuje to do tej kobiety. Naprawde moglaby byc chora, gruba, a ja bym ja kochal.

Gość gtgtgtygty
Weugfyeg, jestes wyjatkowy? Czy nie? Chcialabym zeby faceci byli tacy jak mowisz

Gość weugfyeg
Inne dziewczyny mi mowia, ze ne iwie co stracila, ze malo kto tak kocha i same by chcialy, zeby je ktos tak bardzo kochal, ale co z tego... Bedac w towarzystwie innych dziewczyn porownuje je z nia i mysle o niej. To uczuciesie nie opiera na wygladzie. Wiem o tym i czuje to.

Gość gtgtgtygty
Wyobraz sobie ze ma uszy jak plastus, zaraz sie odkochasz, sadlo jeszcze mozna zniesc ale uszy jak u slonia , nie

Gość gtgtgtygty
Moj xhlopak mnie nie kocha po prostu, dojrzewam do rozstania

Gość weugfyeg
Nic mi jej nei obrzydzi chyba. Moglaby miec nawet spalona twarz. Jak ktos naprawde kocha to mysle, ze bedzie czul to samo co ja. Dlatego tez nei weirze w to, ze ktos zdradza, a niby kocha. Ja nie bedac z nia nie moge sie nawet zauroczyc w kims innym, a co dopiero cos wiecej. Do dupy to jest w sumie.

Gość weugfyeg
I nei dawajcie sobei wciskac kitu, ze jest inaczej. Mowie to z dobrego serca.

Gość pizdzwąs
tłumok ma kompleksy , uwaza sie za pieknosc tylko jakos faceci tego nie potwierdzaja i wpada w dol jest zgorzkniala i zaklada zgorzkniale durne tematy na forum. bogaci faceci i przystojni zenia sie z pieknymi a nie ladnymi kobietami. tyle ze tlumok piekna nie dostrzeze