Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinaakrk

nie wiem czy dobrze zrobilam ze mu powiedziałam

Polecane posty

Gość michalinaakrk

mojemu chlopakowi ze chodzilam kiedys do psychologa i ze mam ciezka sytuacje materialna po smierci rodzicow ,teraz sie dziwnie z tym czuje nie chce zeby cos o mnie myslal ze jestem nienormalna ,i chcialam sie wygadac poplakalam sie ,nie chcialam zrobic z siebie sieroty,mam gorsze dni i tyle ..a teraz mi glupio . :

Stanie sie teraz tylko jedna rzecz. Dowiesz sie czy zmarnowalas swoj czas z tym chlopakiem czy nie.

Myślę, że nie powinno Ci być głupio. Życie to nie tylko miłe chwile, ale walka o przetrwanie. Poza tym związek od początku lepiej budować na prawdzie, a nie na udawaniu kogoś kim się nie jest. Jesteś wrażliwą osobą, przeszłaś co nie co w życiu, nie jesteś idealna jak każdy z nas!

Gość gogolinka
A jak na to zareagował?

Gość Mach
bardzo dobrze zrobiłaś że mu powiedziałaś ! w końcu się będziesz mogła na nim poznać. ja też raz powiedziałam facetowi o przeszłości i źle na tym wyszłam, żałuje tylko straconego czasu. a jak on się teraz zachowuje ...

Gość rghyehgrg
psycholog i psychiatra nie ejst dla nienormalnych tylko ludzi

psychiatra a psycholog to zupełnie co innego a do takiego lekarza też trzeba mieć odwagę iść

Gość ja nacieram sola papryka
dobrze, ze mu powiedzialas. przynajmniej jestes autentyczna. a co on z tym zrobi to jego wybor. ty zrobilas najlepsze co mozna robic, jestes soba!