Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostalam oszukana

Maz mnie wrobil w dziecko. Nie moge uwierzyc w to wszystko

Polecane posty

Gość zostalam oszukana

Ustalilismy z mezem, ze nie chcemy dzieci. Wczesniej bralam tabletki, ale potem doszlam do wniosku, ze nie bede tyle lat sie szprycowac chemia i najlepiej bedzie jak jedno z nas sie podda sterylizacji. Padlo na meza, zreszta sam chcial co mnie powinno zdziwic, ale ufalam mu. Maz sie poddal wazektomii w listopadzie tamtego roku. Nie bylo mnie przy tym, ale mial potwierdzenie, ze to zrobil na pismie. Ostatnio zle sie czulam, okres mi sie spoznial. Poszlam wiec do lekarza a ten mnie skierowal na badania krwi a wczesniej zalecil zrobienie testu ciazowego. Oczywiscie powiedzialam, ze nie ma takiej mozliwosci, ale wracajac we wtorek od lekarza cos mnie tknelo i test kupilam. Nie robilam go do dzis, ze strachu wlasnie. Dzis rano sie odwazylam. Wyszly 2 kreski. Maz jest obecnie w podrozy wiec przetrzepalam wszystkie jego papiery i znalazlam ten z potwierdzeniem zabiegu. Zadzwonilam do meza i zaryzykowalam, powiedzialam, ze wiem o wszystkim, ze dzwonilam do kliniki dzisiaj, ze nie mial zabiegu, ze jak smial mnie oklamac. A on tylko powiedzial przepraszam. Jestem zalamana, jak on mogl mi to zrobic i jeszcze tak glupio wpadl, nawet nie spytal jak to dzwonilas, z kim rozmawialas. Co ja mam teraz zrobic?

Gość slakskas
ale wymyślasz głupoty, a może puściłaś sie z innym i ci teraz głupio

Gość zostalam oszukana
z nikim nie spalam, chyba wiem z kim i co robie

Gość heloiza999
to nie jest małżeństwo. uważam, że masz prawo usunąć. oszukał cię. załóz spiralę. i lepiej się wysterylizuj, trzeba było do razu, a nie pwoierzać to afcetowi. w razie czego to ty chodzić w ciąży

Gość zostalam oszukana
nie musze nigdzie jechac w razie czego, bo ja w Polsce nie mieszkam.

Gość pppiiipppiiimez
ale wredny typ

Gość zostalam oszukana
najbardziej mnie boli, ze nie mowil ze chce dzieci. Podzielal moje zdanie. Owszem napomknal o dzieciach na poczatku malzenstwa, ale potem mowil, ze mam racje.

Gość zostalam oszukana
a teraz mi napisal smsa, ze bardzo przeprasza, ale tak musialo byc, to przeznaczenie i na pewno bedziemy swietnymi rodzicami i ze mnie kocha. A ja siedze, pije wino i wyc mi sie chce. Czuje sie zdradzona i oszukana.

Gość słabo sie starasz
o/10 Wazektomia jest zakazana. Jaki szpital udzieliłby tego typu info? Masz goryla za męża, że uwierzył?:D

Powiedź mu, że jak urodzisz to on będzie się dzieciakiem zajmować i tyle. Fajnie jest zapłodnić i całe wychowanie dziecka zwalić na kogoś innego. On chciał dziecka, oszukał Cię, więc teraz proszę bardzo - na tacierzyński i do pieluch.

Gość zostalam oszukana
boze co ja mam zrobic teraz? powinnam go zostawic, ale to nie takie proste

Gość zostalam oszukana
A gdzie to jest wazektomia zakazana? Bo ze w Polsce to wiem, ale pisalam, ze nie mieszkam w kraju

Gość mama synkaaaaaa
naiwna jesteś, myslałaś, ze facet pozbawi sie możliwości posiadania dzieci bo ty ich nie chcesz????? skad miał wiedziec, ze bedzie z Toba do końca swoich dni i ze mu sie nie odmieni....................... szkoda tylko ze cie oszukał ale moze wierzyłas w to co chcesz wierzyc?

Gość zostalam oszukana
ale ja nie chcialam ciazy i tego wszystkiego, poza tym tylko maz pracuje a ja nie wiec na tacierzynski by nie poszedl, bo bysmy sie pozagryzali w domu

Gość zostalam oszukana
oj wiem, ze nie powinnam mu ufac, ale zaufalam. To byl blad

Gość ojhuyibtnk
dobrze Ci tak... :O

prowo i to niedopracowane na zachętę 2/10 PS wazektomia jest niedostępna w PL, autorka prowo strzeliła dobrze z tym, że mieszka za granicą ale reszta się posypała :D:D::D

Gość Kakalalala
Jak usuniesz pewnie Cie zostawi i znajdzie kobiete z ktora bedzie mogl miec normalna rodzine i dzieci.Moze pomysl o rozstaniu nie pasujecie do siebie.Sa mezczyzni ktorym zalezy na tym by miec dzieci a pewnie Tobie nic nie mowil ,bo zalezalo mu na Tobie.

Gość zostalam oszukana
Boze do nie umiejacych czytac: ZANIM KTOS NAPISAL O ZAKAZANEJ WAZEKTOMII TO JA JUZ PISALAM WCZESNIEJ, ZE W PL NIE MIESZKAM. PRZECIEZ DZIS W PL NIGDZIE ZADZWONIC BYM NIE MOGLA BO SWIETO. LOGICZNE WIEC ZE W KRAJU NIE MIESZKAM! Dziekuje, za przeczytanie, tylko ze zrozumieniem prosze tym razem:O

Gość zostalam oszukana
Gdyby mu na mnie zalezalo to chyba powinien ze mna porozmawiac na ten temat i powiedziec prawde. On nawet nie probowal i mnie to bardzo boli i zalamuje. Ja moglabym zrozumiec jego pragnienie potomstwa, ale nie moge zrozumiec klamstwa i juz nie chodzi o ta nieszczesna wazektomie, ale ze klamal mowiac ze nie chce dzieci.

Gość mama synkaaaaaa
popatrz, kazałas facetowi zrobic wazektomie i nawet z Nim nie poszlas na zabieg, jak masz byc dla Niego oparciem, kobieta na cale zycie jak w trakcie prawie najwazniejszej sprawy w zyciu faceta go olalaś?????/ moim zdaniem to decyzja na cale zycie i podejmuja ją faceci ktorzy dzieci juz mają a nie ci torzy jeszcze ich nie maja a juz wiedza ze ich miec nie chca......

Gość zostalam oszukana
powinnam odejsc od meza? potrzebuje z kims pogadac zanim sie zaleje z rozpaczy:(

Gość zostalam oszukana
nie poszlam z nim, bo bylam wtedy w Polsce, on mi powiedzial wtedy, ze umowil wizyte. Ja go nie olalam, bo chcialam z nim isc, to on nie chcial, bo jak sie okazalo zaplacil za papier.

Gość Kakalalala
nie bedziecie razem szczesliwi

Gość hjv
ghkjb

Gość djbas,jbjks
nie odejśc od męża, tylko spokojnie porozmawiać i wywalic wszystko co czujesz bez skrupułów przemyśl to i jeśli naprawdę nie chcesz tego dziecka, to je usuń, porozmawiaj z meżem i powiedz, z echcesz usunąć, bo po 1. nie chcesz dziecka i od zawsze to wiedział, a po 2. okazało sie, zę jesteś z człowiekiem który nie szanuje Ciebie i twoich wyborów i że zostałąś zdradzona i oszukana i nei wiesz, co dalej z małżeństwem w takiej sytuacji. dajcie sobie czas na ochłonięcie ale jesli dziecka nie chcesz to usuń, za dużo już jest niechcianych dzieci

Gość Do zostałam oszukana
Być moze nie miał innego wyjścia, być moze było mu trudno przedstawić jego punkt widzenia, być moze jesteś trochę apodyktyczna osoba a on nie chciał cię stracić. Być moze jesteś wielka egoistka. To wszystko nie znaczy ze on jest cacy, bo zle postąpił i postawił cię w bardzo niekomfotrowej sytuacji. Dziecko to nie zakup Tv. Co zamierzasz zrobić ? Według mnie to on powinien cię zostawić a ty nie bierz ślubu z nikim wiecej, żyj na kocią łapę. Wtedy lżej ci będzie trzymać sie swoich zasad i wymagać niepodlosci ze strony tego co dupcy. Nie uwierze jeśli mialas zamiar tworzyć wartościowy związek z mężem. Raczej jesteś skupiona na sobie. Nie mieszkasz w Pl wiec łatwo będzie ci usunąć ciążę. Do tego możesz sądzic nieuczciwego męża za jego nieuczciwosc. Będzie łatwo bo nie mieszkasz w PL. Możesz go niejako zgnebic za jego niegodziwosc. Serce szybko zaleczysz bo raczej nie jesteś z tych co długo rozpaczają. Do dzieła! Walcz o swoje racje! On tez podejrzewam nie będzie długo zwlekał z nowa partnerka. Miłości brak miedzy wami. A moze go kochasz?

Gość zostalam oszukana
maz nie pozwoli mi usunac ciazy. Jesli nawet sie zdecyduje w tajemnicy przed nim to sie rozstaniemy na bank po tym. Ale z drugiej strony ciaza, otylosc, rozstepy, nieprzespane noce, zaniedbanie, zmeczenie, bycie uwiazana do dziecka to dla mnie tragedia. Gdy o tym mysle to czuje panike i niechec

Gość mamusia synkaaaaaa
pogadaj z nim i raczej sie nie zalewaj juz bo jestes w ciazy........