Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nerwowego

nerwowy mąż

Polecane posty

Gość żona nerwowego

Jak byście zareagowały na taką sytuację? Mieszkamy w piętrowym domku. Lubię klaść swoją torebkę zaraz po wejściu do domu na pierwszym schodku. Siła przyzwyczajenia i wygoda. Nikomu nie przeszkadza ale nagle mojemu mężowi zaczęła. Co przechodził to ją specjalnie zrzucał albo skopywał. Ponieważ wystarczyłoby tylko miłe zdanie typu "może pomyślałabyś gdzie indziej kłaść torebkę bo tu przeszkadza." już nie wymagam żadnego " kochanie" ani "proszę" ale jakieś normalne zdanie. Dlatego za każdym razem jak mi ją zrzucał to ja z powrotem tam kładłam. W międzyczasie podałam obiad, rozmawiałam normalnie i miło. MÓj mąż chyba wkurwiony że nie reaguje tak jakby chciał wziął tę torebkę wyszedł przed dom i wyrzucił na ogród przed dom. Z dokumentami, pieniędzmi kluczykami itd. Poszłam, pozbierałam bez krzyku, protestów. Tylko moja córka zaczęła płakać bo wystraszyła się taty i jego wrzasków. Przytuliła się do mnie i mówi : bo ja się tak boję że przestaniecie się kochać. Tylko dla niej nie zrobiłam nic. Podałam drugie danie, zrobiłam kawę i rozmawiam z nim jakby nic ale to co czuję w sercu w środku...... Do jakiego stopnia można kogoś usprawiedliwiać że jest nerwowy???

Gość fgfgfgfgfg
wina jest po srodku, skoro wiesz ze mu przeszkadza to czemu ją tam kładziesz? a ty jeszcze zlosliwie polozylas ją tam z powrotem.

Gość niech ten twoj
tak czy siak maz powinien kulturalniej sie zachowac a nie jeszcze wyrzucac za okno i awantury robic jeszcze przy dziecku

Gość zła kobieta jesteś
robisz wszystko na złość partnerowi

Gość cały czas wyprowadzasz go
specjalnie z równowagi i próbujesz na niego zgonić winę

Gość dfghytrfdxc
Przytuliła się do mnie i mówi : bo ja się tak boję że przestaniecie się kochać. xxxxxxxxxxxxxxxxxx on już na pewno przestał cię kochać

J**nij mu w pysk x torebką:P a tak na poważnie to normalne, że w związku walczy się o przestrzeń życiową mnie generalnie wyjątkowo wkurwia kiedy inny domownik próbuje mi powiedzieć gdzie ma być miejsce mojej rzeczy jesli ktoś by mi coś wywalił też bym mu coś wywaliła a co cholera może też mi się nie podoba, że np mąż trzyma krawaty w szafie a nie pod łóżkiem

tutaj problem lezy gdzies indziej. a torebka jest tylko pretekstem

Gość mojalubaaa
horror, zgadzam się A Twój mąż zawsze się tak zachowuje, czy tylko ostatnio tak mu odbija? Bo jak było by wszystko ok, to raczej najnormalniej w świecie powiedziałby Ci, że ta torebka mu przeszkadza i żebyś położyła ją gdzie indziej, więc i on Tobie robił na złość i Ty mu. No chyba, że już ten typ tak ma, to współczuję, bo pewnego dnia to Ty dostaniesz tą torebką.

Gość bylo sobie zycie w madrycie...
niech maz moze zacznie cos brac na uspokojenie :)

Gość kopał torebk e:D
proponuje wymienić meża!!!!!!!!!!

Gość pelnaciula
Jaki kolor miala ta torebka ?

Gość pewnie nie raz szedł
po schodach i zachaczył się o to gówno zostawiane przez ciebie na schodach , kto normalny trzyma dokumenty i pieniadze pod nogami ? zastanów się jaka jesteś żałosna w kółko z uporem maniaka zostawaic to pod nogami do rozdeptania , twój mąż pewnie uważa ze jestes mega tępa i o to się wścieka

Gość musi byc choryy
maż zapewne jest nerwowy , nie poznał żadnej kobiety ? uważaj, ja też torebkezostawiam gdzie popadnie, ale moj partner nigdy sie nie czepia pierdoł

Gość kup słownik i nie pisz tu wiec
do pewnie sie zachaczył "" musisz być niezłym tumokiem ;D hahahhaah

Gość kup słownik odezwały
się największe miernoty

Gość ja bym wywalil
torebke do kosza a nie przed dom jakbym mial taką tępą babe

Gość on jest nerwowy
bo ma głupią zone a do jakiego stopnia mozna usprawiedliwiac glupote

Gość elzbietka101
"moja córka " - to nie Wasza wspólna ?

Gość Takiego sobie wybrałaś faceta
tylko się nie żal teraz

Gość njun niezalogg
furiat, tez tak robię. powiedz mu że dziecko się boi, to sie opanuje natępnym razem, albo i nie, ale to do leczenia.

Gość znamTakiegoCzubka
co potrafi przy dziecku wyzwac i naublizac niektorzy maja nierowno pod sufitem