Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azdubaliaa

co sądzicie o facetach którzy nie maja płaskiego brzucha?

Polecane posty

Gość barilla
sadlo n a brzuchu to dno

Gość mam głęboko
co kto sądzi o moim brzuchu

Gość sadlasty.
ja waze 85 ale wygladam na wiecej

Gość orenillaaa
sa brzydcy

Gość asdfghujikmn
Dziękuję za facetów z brzuchami jak dla mnie to obrzydlistwo, lenistwo faceta i totalne niedbanie o siebie. Faceci oglądają się za laskami, wymagają Bóg wie czego a sami dupy nie ruszą żeby jakoś wyglądać a niekiedy wyglądają gorzej niż kobieta po dwóch porodach. Ja o siebie dbam, lubię atrakcyjny wygląd, ćwiczę - biegam albo inna aktywność w ramach tego. Mój facet nie jest mięśniakiem, nie ćwiczy, nie chodzi na siłkę ale ma pracę fizyczną która pozwala mu zachować płaski brzuch. Nie żadam od niego cudów i rzeźby Achillesa ale wie że nioe lubie brzuchatych facetów bo od razu mi się wszystkiego odechciewa a facet tak jak mu kobieta powinien się podobać. Nie mam nic do facetów z brzuchem, po prostu u mie to nie przejdzie bo sztuką jest nie mieć brzucha a nie go chodować. Poza tym można mieć poukładane w głowie i jakoś wyglądać, jedno dugiego nie wyklucza.

Gość mlody-grubas
Jak stoje prosto i mam penisa w spoczynku to go nie widze, a jak w zwodzie to widze ok. polowe, czy to już bardzo zle?

Gość orenillaaa
facet z opona jest niemeski

Gość jkrdfjhfhjhjhcjhjhjhjv
troche brzucha musi byc mialam raz chlopaka z upelnie plaskim brzuchem, nie nie w moim typie prawdziwie mescy sa ci z brzuszkami :) moj ma teraz ciutke, a wczesniej mial plaski i teraz wole go takiego z brzuszkiem i jeszcze wlosy na takim brzuchu :) cudowne!

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
Ja nienawidzę brzuchatych faectów (takich bardzo, mały może być, sama nie jestem idealnie szczupłą). Nawet nie chodzi o duży brzuch sam w sobie, ale o brak zadbania o siebie. To mi się kojarzy z lenistwem i brakiem samokrytyki. Najczęściej taki brzucahty chciałby mieć super lasencję, a sam niwiele sobą reprezentuje przede wszystkim mentalnie :/

Gość arvilla
ale z e tacy sie rozbieraja na basenie i plazy

Ja uważam że mężczyzn dzieli się wyłącznie w 2 kategoriach i jest to winą alkoholu A) Drożdżobrzuchy B) Czerwononosi Jestem mężczyzną ale nie zdradzę swojej kategori :D. Kurde Fajne forum ta kafeteria :D

Gość epinnaaa
brzuch z sadłem -fuj

Sądze, że są leniwi i nie chce im sie o siebie zadbać. Do tego są nieodpowiedzialni i niepoważni, bowiem otyłość brzuszna jest najgorszym typem otyłości i predzej czy później przeklada sie to na zdrowie. Więc jak ktoś ma brzuch i zamiast ruszyć dupe do ćwiczeń, to czeka az jeszcze wiekszy urośnie... no po prostu przesada moim zdaniem. Nie chciałabym miec faceta, ktory w wieku 40-50 lat bedzie emerytem, po zawałach, udarach, kij wie czym jeszcze...

Gość marlenka8899
ja sądzę tyle, że faceci z dużym, ciążowym brzuchem są po prostu brzydcy i niedbający o siebie! mój chłopak ma szczupły brzuch, wiadomo po jedzeniu zawsze ten brzuch urośnie, mi również ale ogólnie szczupły brzuszek musi być bo jak wystawać taki balon z przodu to ja dziękuję:P

Gość jknnyg
kategoryczne nie dla dużych brzuchów. z wiekiem może lekki ok bo to już nie ten metabolizm. moi znajomi około 30stki po ślubie już mają brzuchy - może powinni kucharki zmienić :) no i po ślubie już przecież można się zapuścić bo się starać nie trzeba ..

Gość Helenatrojańska
Mój jest młody i ma troszkę brzuszek i co? Jest sprawny, chodzi na siłownie, ale no akurat brzuszek troszkę ma... Ja bym go na żadnego innego nie zamieniła. I co więcej ja mam nawet spoko figurę, nie jestem chuda, ale zgrabna raczej i kobieca. Mojemu się podobam, on mi.... Czy idealny wygląd to wszystko?...

Gość merrimarilla
to wstyd miec gruby brzuch

Gość bezcenna rada
ze sa leniwymi knurami :D

Gość hipirella
racja

Sądzę, ze jestem zbyt dojrzała i mam zbyt wiele swoich problemów, by się przypierdalać do byle bzdetów.

Gość perindelka
gruby brzuch to dno

Gość ertilka
hhaha

Gość fionnkaeee
jakie to ma znaczenie? ja nawet tego nie zauważam, bo ważniejsze z jakim człowiekiem mam do czynienia

Gość ertilka
jak brzuchaty to leniwy i łakomy

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
hahha

Gość gość 45555577
Mój facet ma brzuszek, ogólnie waży jakieś 85 kg przy 180 cm wzrostu, więc nie za fajnie, bardzo nie w moim typie, ale jakoś jesteśmy razem ;) A jak zamieszkamy na swoim to się za niego wezmę :D

Gość mio-mio
mój ma 193 i waży 85 kg same mięśnie, ani grama tłuszczu :) nie cierpię "miśków", tego jak sie pocą latem, jak są mało zwinni, a i noszą się ze swoją masą tłuszczu jakby to była masa mięśni.... Mój pije alkohol raz na rok, ale za to je sporo słodyczy, makaronów, mięsa i wszystkiego na co ma ochotę, no ale on chodzi codziennie 4 kilometrów a w weekendy robimy ok 15-20 km

Gość gość
Mój mężczyzna ma brzuszek i mi w ogóle to nie przeszkadza a wręcz przeciwnie bardzo seksownie wygląda. W sprawach łóżkowych jest niezastąpiony a gdy kupię jakąś nową bieliznę z giełdy używanej bielizny to nie da się go zatrzymać :P brzuszek jest na topie, nie mówię o tłuszczu tylko o małej piłeczce :)