Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azdubaliaa

co sądzicie o facetach którzy nie maja płaskiego brzucha?

Polecane posty

Gość gość
hha

Gość Mistrzuuuuu96
Jak tak czytam te bzdety które wypisujecie dziewczyny o grubych to mi się robi was żal, każda z was patrzy na ładną figurę i płaski brzuch, nie dostrzegacie przez to charakteru chłopaka,patrzycie tylko na to jak jest wyrzeźbiony, popieram dziewczyny które nie patrzą na wygląd tylko na charakter bo przecież nie związuje się z osobami które tylko ładny mają brzuch. Kto nie ma brzucha ten nie umie r****ć :D Znam osoby które ważą 90 kg, są spoko i nie przejmują się swoim wyglądem i nawet nie są leniwi po prostu tacy już są.Jeżeli dziewczyny lecą tylko na mięśnie brzucha to mają zagwarantowane problemy w przyszłości. Szczupli chłopacy swoim wyglądem mogą przyciągnąć uwagę wielu dziewczyn nawet jak są w związku, grubi natomiast potrafią doskonale rozkochać osobę i dużo mniej jest przy tym zdrad, i nie chodzi tu tylko na wygląd ale na charakter bo grubi i chudzi charakterem mogą się różnić i to bardzo. Mam nadzieje że zrozumiecie to i być może będziecie patrzyć inaczej na wszystkich mężczyzn , Każdy zasługuje na miłość innej osoby i na jej posiadanie bez względu na wagę i wygląd. dziękuję.

Gość kadakineza
co sądzicie na temat kobiet które nie mają płaskiego brzucha :) ?? ? trudne sprawy :P

Mój facet też ma brzuszek i niczego mu przez to nie brakuje :) uwielbiam się do niego przytulać, przynajmniej mi się żadne kości nie wbijają heh jest cudownym facetem ! Żaden typ z płaskim brzuchem by go nie zastąpił :)

Gość gość
Nic nie sądzę. Mój facet ma jednak płaski brzuch, umięśniony kaloryfer nad nim, mięśnie na rękach i nogach i z***bisty charakter. Czasem się dziwię że mi się takie cudo trafiło

Gość SeModela
Popieram Mistrza > Mój chłopak jest gruby ale mi to nie przeszkadza bo wiem że mnie kocha i nie rozgląda się za d****i tylko jest ze mną i tylko ze mną ;)

Gość KochamBRZUSZKI
Zawsze miałam chłopaków z brzuszkiem. Takie właśnie mi się podobają. Brzuszek u faceta jest naprawdę fajny, jest się do czego przytulić, co całować, co drapać i czym się bawić. Nie zamieniłabym faceta z brzuszkiem na faceta z kaloryferem. Brzuszek u faceta strasznie mi się podoba, wiadomo milusi, ciepły i miękki brzuszek to najlepsze miejsce do przytulenia się i podotykania. Zawsze ręce mi do niego wędrują. Dziewczyny, nie warto patrzyć na sam wygląd faceta, bo liczy się wnętrze. I taka jest prawda że jeśli facet jest fajny z charakteru, a ma brzuszek i wam to się nie podoba to uwierzcie, że trochę wspólnego później wysiłku (np. wspólne wycieczki rowerowe) i brzuszka nie będzie. Bez zbędnych, czasem przykrych komentarzy dla faceta któremu i tak jest często wstyd z tego powodu. Facet który czuje że kobieta go kocha i szanuje takim jaki jest dużo szybciej i chętniej podejmie wspólny wysiłek, który przybliży was do siebie, niż samotne chodzenie na siłownie z przeświadczeniem-"BĘDĘ ĆWICZYŁ BO MUSZE MIEĆ KALOWYFER, MOJA KSIĘŻNICZKA TEGO PRAGNIE. A co do facetów, to bądźcie sobą. Wiadomo nie można patrzeć jak to i tamto gigantycznie rośnie. Ale jeżeli już są te duże cycki czy brzuch to warto coś porobić. Zawsze jakaś aktywność fizycvzna wyjdzie na plus. Znajdźcie taką dziewczynę która kocha was takimi jakimi jesteście. Nie warto zmieniać się na siłę. :* Całuję wasze brzuszki :**

Gość gość
to prawda, prawie każdy facet ma tłusty brzuch a oczekuje modelki :O

Gość gość
sadło jest ohydne

Gość gość
faceci lubia żreć smalec ze skwarkami, golonke,żeberka, bigos flaki i chlac piwo to maja sadło z e hoho

Gość gość
Barilla- tak! Dyscypilna.Silna wola. Motywacja.Dotyczy w tym przypadku i meżczyzn i kobiet.w každym wieku!

Gość gość
tylko plaski brzuch jest cudny

Gość gość
facet z płaskim brzuchem to masakra kojrzą mi się tylko z frajerami i c*****i... No chyba że jakiś piłkarz. Chociaż i ci nie zawsze mają płaski brzuch. Wolę chociaż minimalny brzuszek u faceta

Gość gość
Co takiego fajnego jest w wystającym brzuchu? Jeśli facet po 30 juz ma brzuszek to jak będzie wyglądał po 40 i później, przecież nie zacznie się sam zmniejszać- przeciwnie, i to jest okropna wizja

Gość gość
ja nie wiem co fajnego jest w "Facecie" który hula na wietrze jak jakiś patyk :D

Gość gość
Czy to wielki brzuch sprawia, że nie fruwa ?;-)

Gość gość
sorry, ale zgodze sie ze taki suchy badyl jest poprostu nieatrakcyjny... Tez lubie facetow choc z minimalnym brzuszkiem... A jak umiesnionych to tez tak ze masy miesniowej troche maja a nie tylko mini masa i kosci... No ale co kto lubi... Szczupla i plaska powinna byc Pani,a Pan powinien miec troche cialka ktore da jej cieplo i bezpieczenstwo:)

Gość gość
Jest wielu facetow z brzuchem ktorzy nie jednego szczuplego przegoniliby np na rowerze czy w biegu. Kto wychodzi na rower czy pobiegac np latem to widac ze wielu facetow z brzuchem jest aktywnych - znam takich co regularnie sa a jakos 'koludnek' im nie znika.. Jestesmy po prostu rozni a jedna pani woli chudzielca-tyczke a druga paczusia i nic w tym zlego bo rownowaga musi byc. :) wiec o zym tu lamentowac?

Gość gość
Młodzi polacy są dużo ładniejsi niż młode polki. Sorry. Rzygać się chce jak widzę te licealistki z obwisłymi brzuchami.

Gość gość
ale to faceci czesto żra flaki, golonke boczek żeberka smalec ze skwarkami i są tłusci ze hohoh

Gość gość
To samo, co o babkach bez płaskiego brzucha. Ohydne to jest. Ile i jak trzeba żreć, żeby zwały słoniny na sobie wyhodować. Obrzydliwe.

Gość SXw3
Polecam :) chaturbate.com/affiliates/in/4uT2/c3Sj8/?track=earntokens

Gość gość
ja mam narzeczonego "z brzuszkiem" i mimo to podoba mi się najbardziej :) jest przystojny bardzo, a że ma brzuszek? co z tego? nikt idealny nie jest

Gość gość
To samo co o kobietach i nieistotny jest wiek. W kazdym mozna miec plaski ale trzeba nad tym pracowac cale zycie. Nie mam na mysli samych cwiczen ale i styl zycia- odzywianie. Osoba z oponkami albo odstajacym brzuchem to zwykle ta, ktora przez wiekszosc zycia uwazala, ze taka kolej rzeczy- starzejemy sie i obrastamy tluszczem;-)

Gość gość
plaski brzuch jest cudny

Gość gość
gruby brzuch to dno

Gość gość
ale facec***ija piwo i sadlo ich zalewa

Gość gość
ohydne knury