Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evlenka

Jakie okna pvc polecacie?

Polecane posty

Gość gość
Też uważam, że warto inwestować w porządne okna renomowanej firmy, jakiegoś znanego producenta. Dlatego zdecydowaliśmy się na drutex i służą nam już drugi rok. Ładnie wyciszają pomieszczenie, mimo że mieszkamy przy głośnej ulicy. Mieliśmy bardzo duży wybór i możliwości aranżacji.

Gość Bosstona55
Ciężko podać tylko jedną opcję także ja polecam sprawdzić http://www.vidok.com/ myślę, że na ich jakości się nie zawiedziesz ;)

Gość gość
Dobre okna PCV w zupełności wystarczą. Posiadam takie od dobrych kilku lat - http://oknoprim.com.pl/okna-pvc-aluminiowe/ i nigdy nie było z nimi problemów. W przeciwieństwie do sąsiadki, która non stop narzeka, że drewniane ciągle parują

Gość gość
Ja postawiłem na metalowe okna - efekt jest cudowny! Wygląda to bardzo nowocześnie i designersko, godnie roku 2017. Wykonali je dla mnie http://www.waspal.pl/ których serdecznie polecam, bardziej nowoczesny patent niż pvc.

Gość SewerynTokarzyn
Najlepiej aby był to producent, który rzeczywiście ma dobre opinie wśród wielu osób, dzięki temu pozwalająć na spokój i pewne wykończenie przez długie lata, gdzie akurat problemy z nimi nie będą co chwilę nawracały. Swoje okna kilka miesięcy temu kupiliśmy i skorzystaliśmy z pomocy, którą oferuje fiirma Domega. Jest to skład, gdzie znadziecie nie tylko okna bardzo dobrych producentów i konkurencyjnych cenach, ale również ekipę zajmującą się montażem. Dobrze wykwalifikowani i znają sie na swojej pracy, jak najbardziej mozna im zauufać ;)

Gość gość
Sporo tych wątków o oknach i drzwiach... dla szukających tych pierwszych polecam VIDOK - po kilku latach opinia już jest wyrobiona, bo jakość jest naprawdę wysoka, kontakt z firmą jest dobry, nie ma problemu żeby o cokolwiek zapytać nawet dawno po zakupie, jak dla mnie firma na 5, uczciwa i okna bardzo mocne.

Gość marlonii
Wiesz co, ja się zdecydowałem na okna w szwajcarskiej technologii z oferty OknoPlus i izolują wzorcowo. Mam porównanie z poprzednimi skrzydłami, które nawet w zwykłą pogodę potrafiły nie do końca szczelność trzymać. A co dopiero mówić o większych porywach wiatru, gdzie czasami myślałem że mi okna po prostu wylecą. Te co mam teraz to są niewzruszone, może wiać Orkan Ksawery i nic się nie dzieje.

Gość gość
Okien PCV jest bardzo dużo na rynku. Trzeba je tylko kupować od sprawdzonych firm, bo można trafić na takie, które nie będą zbyt trwałe. Od siebie polecam www.desart.tychy.pl Mają dobrej jakości okna i drzwi w dobrych cenach.

Gość gość
Polecam zapoznać się z ofertą firmy www.skladokienpremium.pl

Gość gość
Korzystałem z ich asortymentu i uważam, że był to strzał w 10!

Gość gość
Ja wybrałam okna z http://dar-plast.eu/# całkiem w dobrej cenie. Brakowało mi też rolet i o dziwo mieli w ofercie. Koniec końców dostałam rabat za dobranie do okien rolet.

Gość gg4gsd
Wychodzimy z założenia, że, dobra firma to solidna firma. dlatego kładziemy szczególny nacisk na to, aby byli zadowoleni z naszych okien w Lublinie. http://oknadrzwi-lublin.pl/

Gość Marvisek
Ja polecam okna Veka - kolejny rok, a nadal jak nowe. Sprawdź w RES DOM z Placu Wolności 7 w Rzeszowie: http://www.res-dom.pl/okna

Gość g4yy
Astra Lublin to polska firma, która  produkuje doskonałe i solidne okna plastikowe i drzwi najwyższej jakości. Klient jest dla nas najważniejszy. Zapraszamy do kontaktu .  http://oknadrzwi-lublin.pl/

Gość Nina786
My zdecydowaliśmy się na Internorm. Już jakiś czas temu słyszałam o tej austriackiej marce ale do końca nie byłam przekonana. Ostatecznie okna kupiliśmy w Oknar Internorm (zajęli się też montażem) bo to jeden z ich dystrybutorów.

Gość gość
Mam dobre doświadczenia z Okno Plus ze strony oknoplus.com.pl. Zawsze jak u nich zamawiam stolarkę – czy to okna czy to jakieś systemy przesuwne to wiem że to będzie produkt domierzony, dopieszczony, bez wad. Polecam!

Gość gość
Inwestowaliśmy w tamtym roku do budynku firmowego w stolarkę okienną Okno Plus i odczucia po tych kilku miesiącach są pozytywne. Bardzo dobra termika budynku, jest w środku cicho, można pracować i normalnie funkcjonować i jednocześnie oszczędzić na ogrzewaniu. Polecam firmę, można ich sklep w Radomsku znaleźć jeśli nic się nie zmieniło, na oknoplus.com.pl powinni mieć dokładny adres.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy, która zajmuje się oknami to polecam wam zgłosić się do www.variant-okna.pl Jest to uznany producent okien PCV. Sam mam ich okna u siebie w domu i jestem z nich zadowolony.

Gość gość
Ja osobiście mogę polecić okna Schuco produkowane przez polskiego producenta Matplast z Dolnego Śląska. Są bardzo solidnie wykonane i naprawdę energooszczędne. Co się ceni, bardzo rzetelnie podchodzą do kwestii obsługi klienta. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczą i ma się pewność, za co się płaci. Montaż też przebiegł terminowo i widać było, że znają się na tym, co robią.

Gość gość
Myślę że Okno Plus jest na pewno ciekawą alternatywą. Ja sobie w każdym razie chwalę te ALU co od nich dostałem. Trwałe solidne okna, nie ma obaw, że byle deszcz przyjdzie, albo wiatrem zawieje, czy nawet grad spadnie i nagle ślady na szybach zaczną zostawać i jakieś otarcia. W Krośnie na Skłądowej jest sklep sprzedający właśnie tego producenta.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na sprawdzoną firmę. Zakupiłam okna PCV od firmy Drutex i polecam ich również wam. Mąż oczywiście patrzył na jakość wykonania itp., ale mnie przekonało to, że sprzedają w 43 barwach. Mogłam dobrać okna, które idealnie pasują do mojego domu.

Gość gość
Bardzo fajnie sobie radzą moje plastiki Okno Plus, szczególnie przy gorszej pogodzie na zewnątrz to izolacja jest naprawdę wyraźnie odczuwalna i też po rachunkach za ogrzewanie widać że ciepło zostaje w środku.

Gość gość
Ja też polecam oknoplusa szczególnie kontakt z panem Krzysztofem

Gość gość
Warto rozejrzeć się po producentach i wybrać jak najlepszego. Ja tak zrobiłam i zdecydowałam się na zakup okien PCV od firmy Drutex. Wybrałam model IGLO Energy, który posiada 7 komorowe profilowe ramy i szyby o podwyższonej izolacji akustycznej.

Gość Gagabono

Ja poszedłem w stronę firmy Drutex i to był strzał w 10. Chciałem okna, które wytrzymają możliwie jak najdłużej. Wiadomo - okna kupujemy na lata więc według mnie bez sensu jest na nich oszczędzać. Wszyscy znajomi polecali nam firmę Drutex. Sprawdziliśmy, poczytaliśmy i rzeczywiście - to był dobry wybór. Ciężko się przyczepić co do jakości wykonania, czy szczelności. Wszystko w jak najlepszym porządku.

Gość Tomek56

Ja posiadam okna PCV wood look od firmy www.kada.slupsk.pl. Mają swój niepowtarzalny charakter. Łączą tradycyjną stylistykę drewnianych okien z zaletami okien PCV.  Doskonale tłumią wszelkie hałasy z  zewnątrz i trzymają ciepło.

Gość gość

Wszystkim osobom, które rozglądają się za sprawdzoną firmą zajmującą się sprzedażą okien PCV polecam www.ravenokna.pl Okna, które posiadają w swojej ofercie spełniły wszystkie moje oczekiwania. Nie wpuszczają zimna i hałasu i są bardzo solidne.

Takich okien jest mnóstwo w każdym sklepie, trzymałabym się jednak tylko tych od znanych producentów, przynajmniej wiadomo, że są dobrej jakości. Bardzo popularne są okna Drutex i myślę, ze będą odpowiednie.