Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evlenka

Jakie okna pvc polecacie?

Polecane posty

Gość rennn

Ja sobie chwalę markę Safedoor jeśli chodzi o Kraków. Kupowałem u nich okna, drzwi i ostatnio też bramę garażową Wiśniowski (z montażem). Montaż zrobiony bardzo fachowo, mają autoryzowanych instalatorów, czyli chodzi o to, że byli szkoleni przez samą markę co do montazu więc wiedzą jak to poprawnie i precyzyjnie zrobić żeby brama pracowała bez prowokowania jakiś usterek.

Gość lorna

My zarówno okna jak i drzwi kupowaliśmy w SCMB w Szczecinie i wszystko jest solidne, jesteśmy z nich zadowoleni. Okna są porządnie wykonane, estetyczne, no i rachunki za ogrzewanie mamy mniejsze bo ich szczelność jest o wiele lepsza od poprzednich okien.

Gość Klient

Polecam okna pvc Hensfort https://www.hensfort.com/pl/okna/okna-pvc. Marka nie jest jeszcze jakoś bardzo znana, więc ceny mają naprawdę dobre, a jeśli chodzi o jakość to też jest na najwyższym poziomie. 

Gość Michał T

Moim zdaniem obecnie jedną z lepszych ofert jeżeli chodzi o kompleksową obsługę wymiany okien oferuje Bendoors Stolarka - zresztą sami możecie zobaczyć i ocenić na https://stolarka-wwa.pl/

Gość Wojciech

Ja zdecydowałem się na wybór https://stolarka-wwa.pl/oferta/okna/ i jestem bardzo zadowolony. Wreszcie mam ciszę w nocy, a do tej pory hałas z ulicy był przekleństwem tego mieszkania

Ja od roku posiadam okna Aluplast. Zapewniają bardzo dobrą izolację cieplną i akustyczną. Dodatkowo mają nowoczesny wygląd i bardzo dobre wykonanie. Okna zamówiłam w atrakcyjnej cenie z www.doormir.pl.

Gość iigg

My mamy okna pcv ze szczecińskiej firmy kupokna.eu Mają w ofercie drzwi i okna, jedno i drugie id nich mamy i dobrze nam służą. Dobre parametry cieplne, trwałość i fajna estetyka - dlatego je wybraliśmy.

Gość mese

Z Poznania z kolei dobra firma od okiem to Variant www.variant-okna.pl Sprawdźcie sobie ich, mają dobry wybór i przyjazne ceny a ich okna są nie tylko  wysokiej jakości, o dobrych parametrach termoizolacyjnych ale  sa też estetycznie wykonane.

Gość kacperraanty

Jeżeli nie zdecydowałeś się jeszcze na żadnego konkretnego producenta, to może zerknij na firmę Drutex? Doświadczenia im nie brakuje, tak samo zresztą jak zadowolonych klientów. W razie problemów przynajmniej masz pewność, że firma nie zawinie interesu i nie zostaniesz z tym wszystkim sam.

Gość god

Żadnej nieszczelności nie mam w oknach od producenta OknoPlus, a sprawdzałem sporo rozwiązań pod względem technicznym. Po prostu sporo czasu zleciało mi na studiowaniu dokumentacji od różnych producentów. A dlaczego OknoPlus? Bo mi w salonie doradzili tak, że jeszcze trochę zaoszczędziłem. Ten salon, w którym byłem przy Gruchla 10 w Myszkowie.

Gość gość

Fajnie u mnie wypadają okna z niskim progiem. Możesz dobrać w Okno Prim. We Wrocławiu możliwe, że najlepszy salon ze stolarką. Z niskim progiem znacznie lepiej się otwierają, nie ma też zagrożenia, że przy przeciągu coś się z nimi wstanie. Można też konfigurować z wklejonym pakietem szybowym, co podnosi wytrzymałość. Pani Gosia tam ogarnia temat stolarki bardzo dobrze, może nawet lepiej niż niejeden człowiek z branży wykończeniowej, dlatego polecam.

Gość adam

Zainteresuj się rozwiązaniami Oknoplusa, bo pod kątem przenikania ciepła najlepszy branżowy producent. Widziałem ich stolarkę w jednym z komercyjnych projektów i do własnego domu skopiowałem, bo mega wskaźniki. Ich salon we Wrocławiu to Okno Prim, więc możesz pogadać z panią Gosią lub Izą. Rzadko się spotyka tak ogarnięte konsultantki od stolarki.

Gość gość

Jak ktoś planuje kupić okna PCV to polecam zwrócić uwagę na ofertę vitopolska.com/ - bardzo dobrze przygotowana firma z dużym doświadczeniem od dawna wykonuje takie okna więc można oczekiwać, że zrobią okna, które w pełni odpowiadać będą oczekiwaniom.