Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PatrycjaRot

Ciąża czy nie ciąża?

Polecane posty

Cześć dziewczyny ! Jakoś tydzień temu współżyłam z moim chłopakiem, pierwszy raz nie mamy pewności czy "zdążyliśmy". W poniedziałek miałam dziwne kłucia w prawym jajniku, bardzo bolesne nie umiałam nawet oddechu wziąć, bolesne ale krótkie. Pojawiło się białe plamienie, bezwonne. Dziś podczas mycia się pod prysznicem przy schyleniu odczułam identyczne kłucia ale w podbrzuszu, jakby mi ktoś setki igieł wbijał. Wiecie może czy mogą to być wczesne oznaki ciąży? Dodam, że okres skończył mi się ok 1,5 tyg temu.

Gość aksdj;DJ;
Nie, to nie mogą być oznaki wczesnej ciąży. Za to mogą to być objawy zapalenia przydatków.

Gość Niebieskakarolcia
Nie, to nie sa objawy ciazy.

Dodam , że od wczoraj chodze czesciej siku niż zawsze, nie jest to infekcja dróg moczowych bo miałam juz i wiem jak u mnie sie ona objawia

Gość Objawy ciąży to
nie będą ale radze wybrać się do ginekologa.

Gość kruella de mooooon
A ja mialam ostatni @ 22. Marca do terz nic...testy mi wychodza negatywne ,robilam 5 dni temu....mam mega uderzenia goraca, bol jakbym miala dostac okres oraz zmeczenie i sennosc w ciagu dnia....czy test mogl sie mylic?

Też mam podobnie, okres ostatni 16 marca, trzy testy negatywne i teraz trochę mnie piersi pobolewają ale dalszych objawów brak. Zwłaszcza, że ostatni test robiłam w czwartek, co prawda nie z porannego moczu

Zrobiłam dziś test, jedna wyraźna kreska druga ledwo widoczna ale jest, czy to na 100%ciąża?

o jakiej porze robiłas test ? ja bede robiła jutro bo wczoraj ew.dzisiaj powinnam dostac okres a mam totalnie sucho , boli mnie brzuch ... nie wiem czy przyjdzie czy nie ;)

rano z pierwszego moczu, taka bladziutko różowa, jutro ide sie zarejestrowac do gin

Na lekarza to troche za wczesnie,bo nawet jesli to ciaza,to lekarz i tak jeszcze nic nie zobaczy i bedzie kazal przyjsc pozniej.Najlepiej udaj sie na bete i powtorz ja po 48 godzinach.Jak dlugie masz cykle i w ktorym dniu cyklu jestes aktualnie?

Mój cykl trwa 28 dni, współżyliśmy z chłopakiem w 11 dniu, dodam że biorę tabletki anty ale przyznam się szczerze że nie pilnowałam ich, więc stąd pewnie ta ciąża, dziś jest 3 dzień po odstawieniu ich i wystąpiły brązowe plamienia, plus wczoraj znowu bolało mnie podbrzusze

Gość blebleblebleble..............
Okres skończył ci się półtora tygodnia temu (tak napisałaś w pierwszym poście), kochaliście się tydzień temu i już ci wyszła kreska na teście??? Bujać to my, ale nie nas :D!

okres skonczyl sie 21kwietnia, wspolzylismy 27 kwietnia a wczoraj wyszla mi strasznie bladziutka druga kreska

Gość blebleblebleble..............
Po tygodniu to i beta potrafi "nie wyjść" a co dopiero kreska na teście! I to o czułości 25, jak mniemam, bo czulszych normalnie nie uświadczysz. Bujasz laska i tyle.

Gość ciąża na pewno nie
ale sa powazne choroby dające pozytywny wynik testu

13 mam wuzyte u ginekologa, w sobote powtórze test, Ps: Ja slepa nie jestem i nie tylko ja widze lekka druga kreske wiec mówcie sobie co chcecie

Gość dfghjkdfgbhnm
ile trwał okres?

Byc moze i test wyszedl Ci pozytywny,ale to jest za malo czasu od stosunku. 1,5tyg. temu mialas miesiaczke,wiec jaka ciaza ? Moze zaszlas w poprzednim cyklu,albo masz jakies problemy zdrowotne.A kiedy rozpoczela Ci sie miesiaczka?

hej, proszę o Wasze opinie...ostatnią @ miałam 20,04, kochaliśmy się z mężem 02-03,05 bez zabezpieczenia, tabletek nie biorę już od roku. Dziś zrobiłam test i niestety 1 krecha:( 3lata temu straciłam dzidzię w 15 tyg:( i teraz strasznie chciałabym dzidziusia. Poradzcie czy będzie coś z tego? a może to jeszcze za wcześnie na testy? Bardzo mi zależy na Waszych opiniach i na ciąży oczywiście:)

czyli najwcześniej z krwi, a do tego czasu czekanie w niepewności:( dzięki dziewczyny za odpowiedź:)