Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....jojo

kiedy zapisac dziecko na basen

Polecane posty

Gość .....jojo

Moj syn ma 6 miesiecy czy nie jest za wczesnie abym go zapisala na nauke plywania?

Gość my przez kilka lat
o ja piedrole, od razu na angielski go zapisz i karate:D

Gość oednymmmmmmmmmm
czemu zawczesnieb?? niektore mamy chodza z dziecmi na basen od pierwszych dni zycis to wspomaga icj rozwoj a jak dzidzia lubi wode to ma radoche... :-):-)

Gość .....jojo
My przez kilka lat--- nie moglam sie przestac smiac z twojej wypowiedzi :D. Taak na karate bedzie chodzil jak tylko stawi pierwsze kroczki :D. Oednymmmm--- no wlasnke ja tez tak myslalam a ze tak jak piszesz moj syn uwielbia wode to jednak go zapisze :D

Gość oednymmmmmmmmmm
moja cora ma 6 miesiecy tez uwielbia wode jak sie ja kapie to tak chlapie taka zadowolona a jak juz ja wyciagam z wanienki to zaczyna plakac... ja nistety nie mam mozliwowci wziac malej na basen... :-(

Gość .....jojo
Ja mojego pod brzuszkiem rekoma trzymam i on rusza sie jakby chcial plywac, ostatnio tak "przeplynal" pol wanny :-) . Na szczescie ja mam niedaleko do basenu tak wiec zobaczymy czy mu sie spodoba :-) .

Gość Londynianka23
zapisz go. dwoje dzieci moich znajomych chodzi od 3 miesiąca, świetnie sobie radzą. Naukę pływania powinno się zaczynać DO 9 miesiąca, bo takie małe dziecko jeszcze pamięta żeby nie oddychać pod wodą

Gość ja sie ucze:)
Hej, nie sluchaj glupiego gadania:D Widzialam jak wyglada nauka plywania dla niemowlaczkow - w tym dniu w basenie jest cieplutka woda (jak w wannie), dzieciaczki w specjalnych pieluszkach siedza w wodzie z rodzicami i instruktorka i sie ucza. Wyglada bardzo sympatycznie, dzieci sie smieja, nie placza. Wez dzieciaczka na basen i zobacz jak sie zachowuje, np. mala mojej kolezanki sie boi i na razie jej nie zmuszaja, za jakis czas chca znow sprobowac bo oboje kochaja plywac:) Jak Twoje dziecko bedzie mialo z tego radoche to czemu nie?

Gość .....jojo
Dziekuje za podpowiedzi. Zalatwione we wtorek sie zapisujemy :-)

Gość oednymmmmmmmmmm
lkoniecznie po basenie napisz jak maly czy sie cieszyl :-):-):-):-)

Gość .....jojo
Napisze napewno. Ja chyba bede sie bardziej cieszyla niz on hahahah

Gość dotus199000
Moim zdaniem można szybko zapisać dziecko na naukę pływania,ponieważ im wcześniej tym chętniej i łatwiej dzieci się wszystkiego uczą. Mogę polecić stronkę,gdzie można znaleść nauczyciela nauki pływania we Wrocławiu i umówić się do niego na lekcje,sama skorzystałam z niej http://eduexplorer.pl/wroclaw/nauka-plywania ,polecam.

Synek chodzi na zajęcia na basenie dla niemowląt od 2 miesięcy czyli jak skończył 7 miesięcy. Te zajęcia bardzo mu służą.

Gość gość
ja chodziłam z córką od 6-m-ca życia.