Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ścierka mop

Jestem matką polką. Nie mam pracy tylko siedze w domu i zajmuje się dziećmi

Polecane posty

Gość ścierka mop

Nie mam zadnego wyksztalcenia tylko zawodówke, nigdzie nie pracowałam

Gość Londynianka23
no i jak Ci z tym dobrze to super. a jak nie to - przecież maż Internet - rozwijaj swoją wiedzę, może zacznij blogować, może o kosmetykach czy o czymkolwiek czym się pasjonujesz. Tak też można zarabiać. Możesz założyć własny biznes. Mnóstwo możliwości ;) a jeśli lubisz być panią domu to też dobrze, nie ma w tym nic złego :)

Gość Bambaryla147
A emeryture to skad wezmiesz?

Gość do woman in black
przeciesz masz wyksztalcenie zawodowe

Gość hhhhhhhhhy
bez doswiadczenia to moze gary zmywac albo kible

Gość scwcwscwcxswcf
na naukę nigdy nie jest za późno, mama mojej przyjaciółki najpierw urodziła 2 dzieci, potem zrobiła jednym ciągiem mgr, doktorat i habilitację

Gość fsssssssssss
Bambaryla147 A emeryture to skad wezmiesz? xxxxxxxxxxxxx za kilka lat i tak nie będzie już ZUSu, więc to akurat nie problem

Gość Londynianka23
ej weźcie przestańcie, czy każda kobieta musi pracować zawodowo? to jest jej wybór jak chce się poświęcić rodzinie. w sumie to w niektórych krajach kobiety które pracowały w domu - bo to jest praca a nie leżenie do góry brzuchem jak się niektórym wydaje - normalnie potem dostają emeryturę. I przynajmniej te kraje raczej nie będą mieć problemu z przyrostem naturalnym :)

Gość heh ehhehh
Przyrost nautralny trzeba zwalczać. Na świecie jest za dużo ludzi, jedzenie drożeje w bardzo szybkim tempie, woda pitna rowniez. Na swiecie powinno byc ok 4-5 mld osob a nie 8

Gość Banbaryla147
A w jakich to krajach wyplacaja emertyture za siedzenie w domu?

Gość fsssssssssss
na pewno w Belgii i w Holandii - tam jak masz trójkę dzieci - to nie przepracowując nawet jednego dnia pracy osiągając wiek emerytalny załapujesz się na dość przyzwoitą emeryturę

Gość ta jeszcze tego by
Jeszcze tego w Polsce brakuje, zeby nierobom wyplacac emeryture za siedzenie w domu, po moim trupie wy kurvy i nieroby, won do roboty a nie czekac na panstwową kase

Gość po za tym, że urodziłaś dzieci
co jest wrodzoną umiejętnością dla kobiet to jesteś nikim. Nie wiem z czego tu się cieszyć.

Gość emerytury nie powinno być
za zajmowanie się SWOIMI dziećmi bo to zakichany obowiązek rodziców. To tak jak za to, że kobieta jest wierna mężowi płacić jej emeryturę i opłacać składki zus.

Gość ta jeszcze tego by
emerytury nie powinno być - zgadzam sie.

Gość ha2555
Jakos tysiące kobiet pracują, mają rodziny i sa zadowolone. A nieroby i dziadostwo by siedzialo w domu i czekało na emeryture. Po co takie cos w ogole zyje ? Wielkie przemęczone paniusie :D Ja wychowuje dwojke dzieci, pracuje, maz pracuje i jakos starcza mi na wszystko czasu. Z jakiej paki mam oplacac składki, placic VAT zebyscie Wy nic nie robily, siedziały na dupie w fotelu i dostawały potem emeryture? Smiechu warte:D

Gość fsssssssssss
no to pracuje jak woły głupie dzieci komunistów - na szczęście Zachód ominęła ta komunistyczna zaraza robienia z kobiety niewolnika i darmowej dziwki rozpłodowej!

Gość oczywiscie, ze nie wierze
A kto powiedział, że jest za dużo ludzi? To bzudra!!!