Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkjwmdikw

bardzo szczuple co dzisiaj jadlyscie?

Polecane posty

Gość dkjwmdikw

?

Gość tomek 01
stek i sex

Gość tomek 01
i do tego seta

Gość Cuminnaaa866
jogurt truskawkowy z otrebami 2 kanapki z szynką i musztardą ale coś mi zaszkodziło bo chce mi się żygac

Gość tomek 01
zaszłaś

Mussli z jogurtem i truskawkami, kawa, sałatka "grecka", filet z kurczaka grillowany, druga kawa, kawałek ciasta wiśniowego z kremem jogurtowym. Bo ja nie jestem na diecie, dlatego to ciasto i mięcho.

Gość jestem szczupla a jem duzo
Jajecznice Dwie kanapki z szynka, warzywami (pomidor, rzodkiewka, ogorek + sól) troche kakao 5 kawalkow czekolady Dwie kanapki zapiekane w tosterze (ser zolty + plasterki parowki) Chyba ze 2 herbaty Zamierzam jeszcze cos zjesc :)

Gość nfeskm
liść sałaty strasznie dużo zjadłam :O

Gość salaterijja
jestem szczupla a jem duzo Jajecznice Dwie kanapki z szynka, warzywami (pomidor, rzodkiewka, ogorek + sól) troche kakao 5 kawalkow czekolady Dwie kanapki zapiekane w tosterze (ser zolty + plasterki parowki) Chyba ze 2 herbaty Zamierzam jeszcze cos zjesc " X to wcale nie jest duzo jak twierdzisz herbaty sie nie je kakao też nie wychodzi na to ze 4 kanapki i 5 kostek czekolady na cały dzien to dla ciebie dużo no comments

Gość nudaaaa001
Płatki owsiane na mleku z siemieniem lnianym, ziarnem słonecznika i pestkami dyni, taki galanty talerz, na drugie śniadanie, dwie kromki chleba z twarożkiem, w tak zwanym międzyczasie, banan, jabłko, jogurt naturalny, na obiad spaghetti kopiasta porcja, dużo mięcha, bo głodna byłam. Potem zjem kolację ale nie wiem na co będę miała ochotę. Teraz gryzę paluszki i piję imbir z sokiem z mandarynki posłodzone łychą miodu. Aaaa rano przed śniadaniem zjadłam jeszcze wczorajszego naleśnika z dżemem, bo burczenie brzucha mnie obudziło.

A co myslisz ze bardzo szczuple sie glodza lub jada na salacie?? O naiwnosci

Gość pantorca
2bulki z szynka i serem,jogurt jagodowy,na obiad schabowy z ziemniakami i pomidorem,delicje,paluszki,cukierki czekoladowe,kanapka z szynka i pomidorem.

Gość pantorca
Jeszcze jajecznice.

podwójnego snikersa, dwa ciacha cynamonowe, trochę lodów truskawkowo-waniliowych, a teraz wcinam makaron z rosołem :)

Gość chyba rosół z makaronem
f

Gość masaaakra
Salaterijja: w sumie racja. Mialam na mysli, ze jem malo w porownaniu do innych co sama salate jedza. Teraz zjadlam jeszcze 2 kanapki

Gość najaisjsznann
0,5 kg truskawek jablko

Gość hhabunia
Pol pizzy, czekoladowy deser, wypilam 2 kawy z tlustym mlekiem, troche coli do pizzy i herbate z cytryna. I jeszcze zjadlam truskawki, a za chwile bede jadla steka z salatka i ziemniakami.

Gość emyly
Powtarzam pytanie: szczuple to jakie?

Powiedzmy, że sniadanie: 2 kromki chleba z dzemem. Obiad: ziemniaki, 2 kotlety z kurczaka, surówka z marchewką i jabłkiem. Na kolacje planuję: parówka, duzo ketchupu, 2 kromki chleba z masłem. mam pustą lodówkę więc jem mało. Oraz nie mam słodyczków :(