Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam już siły!!!

TOTALNY BRAK POWODZENIA U FACETÓW :(

Polecane posty

Gość pisze dzis z telefonu
Moze zwyczajnie nadinterpretujesz? Byc moze to nerwy u nich, zly dzien, cokolwiek i niepotrzebnie bierzesz do siebie. Jak podejdziesz do tego na luzie bez spiny i wielkich nadziei bedzie Ci latwiej.

Gość ujma?! ujma?! ujma?
gardzisz ludźmi, a potem piszesz, że masz wiele do zaoferowania w sferze emocjonalnej. jebłam z tego kontrastu. tuniczki są dla lemingów, którzy nie potrafią się ubrać po swojemu, więc wkładaja coś "bezpiecznego".

Gość nie mam już siły!!!
To nie kwestia nadziei, bo takowej już nie mam od dawna :D po prostu nie mam zamiaru narzucać się komuś, kto mnie nie chce. Ja też nie lubię, gdy uderza do mnie jakiś brzydal, to na logikę, tak samo przystojniak może być bardzo niezadowolony jak do niego podejdę :P

Gość nie mam już siły!!!
Za to gdybym spotykała się z każdym, kto się mną zainteresuje, to bym nie gardziła i byłoby wszystko ok? Przyjmuj każdą propozycję, wtedy będziesz dobrym człowiekiem? ;/

Gość belrissa
Ja tez nie mam powodzenia ale to dlatego ze jestem pasztetem i się nie oszukuję :P

Gość akakaraka
Pf... daj sobie na wstrzymanie. Masz dopiero 23 lata, kupa czasu na znalezienie "pana jedynego", nie szukaj tak na siłe, bo w końcu zaczniesz naprawdę umawiać się z każdym kto Cię o to poprosi, bo będziesz zwykłą desperatką.. Może to o to chodzi facetom, którzy Cię olewają? widzą, że jesteś zdesperowana i na siłę szukasz związku?

Gość nie mam już siły!!!
nie chcę być taka samotna, nie chcę żyć w celibacie...

Gość 65b67b67b65
wysokie mniemanie o sobie tzw. wysoka samoocena = zarozumialstwo a to jest nieatrakcyjne atrakcyjna jest "zdrowa" samoocena

Gość nie mam już siły!!!
pozorne zarozumialstwo pod którym skrywam tony kompleksów :P