Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehhehehejdjj

Dlaczego Polki pokazują dzieci na Facebooku ?

Polecane posty

Gość hehehhehehejdjj

A ludzie z Japonii, Korei NIE ? Zauwazylem, ze ludzie z upośledzonych, biednych , zacofajnych krajow jak Polska, Indie czy Malezja chwalą sie bachorami na portalach. Zenujące

Nie odpowiada, to nie i=oglądaj. W czym problem? A zjakiej racji taka Korea, czy Japonia mają być wzorem do naśladowania?

Chwalą sie że mają dziecko Jak widze kolesi np. z samochodami na zdjęciach to też mi się banan na twarzy robi :)

Gość Japan Style!!!
Polki mają sieczke w mozgu :) Ten kraj jest juz na dnie i nigdy sie nie podniesie :) Dobrze, ze juz tam nie meiszkam :) A Japonia to cudowny kraj, mimo kapitalizmy zachowali odrebnosc kulturową :)

bo polki poza swoja zuzia albo frankiem czesto ic innego nie maja do pokazania - a bardzo by chcialy;-) ale rzeczywiscie musi to byc irytujace dla ogladjacych;/

ale czym tu sie chwalic? kazda dorosla i zdrowa osoba moze siee rozmnozyc - nawet partnera juz do tego nie potrzeba;-)

Gość debilozo
Większego idiotyzmu już dawno nie czytałam :D moi znajomi Francuzi, Anglicy , amerykanie też mają i ich znajomi też mają dzieci i co ?

Gość wredna suuu
Chwala sie, bo widoczniej nic innego w zyciu nie osiagneli. Przykre, wiem.

Gość Japan Style!!!
wredna suuu - dokladnie :) Tak samo z autami...ktoś pokazuje fure bo nic innego nie ma :)

dzieci glownie pokazuja matki (rzadziej ojcowie), w pl jak ktos gada o pracy, pieniadzach, samochodzie czy wakacjach - to w koncu ktos mu powie ze przynudza, ale o dzieciach nigdy;-) pamietam jak bylam atakowana dziecmi (zdjeciami) na telefonach;-) jak mozna tak nachalnie lansowac wlasne dziecko?;-) nie wyobrazam sobie pokazywac wszystkim zdejcia wlasnego dziecka;-)

Nie tylko Polki, wszystkie moje dzieciate koleżanki mają od cholery zdjęć dzieciaków. Tylko co mnie to obchodzi, przecież nie muszę ich oglądać.

Gość ale nędza hahha
Żal mi takich kobiet, rozmnożyły się i tak ich żywot nędzny, inkubatora + opiekunki 💤

oczywiscie nie tylko polki - ale sa kraje gdzie posiadanie dzieci jest naturalne i nikt nie robi z tego wielkie halo;-) a w polsce jest jakas taka egzaltacja - ze ludzie maja dzieci;-) i owa dziecko traktuje sie jak 7 cud swiata;-) (podobna obsesje widze na punkcie plodow w lonach matki) - dopoki jest plosem , poswieca sie wiele uwagi, dziecku - dopoki jets dzieckiem - tak samo - a ja nie widze powodu dla ktorego rozczulac sie nad faktem ze czyjes dziecko ma 7 m-cy a kogos innego ma 17 lat - smieszne ze rozmiar ma az takie znaczenie;-)

ROR - dla większości matek dziecko to ósmy cud świata i nie ma w tym nic złego

[zgłoś do usunięcia]Moorland ROR - dla większości matek dziecko to ósmy cud świata i nie ma w tym nic złego" xxx owszem jest;-) to ze matka kocha dziecko i przezywa kazdy jego "postep" to ok, i cieszy sie tym - to ze nie wiedzi roznicy ze kogos tym zamecza to juz problem psychiczny ze jest zafiksowana i nie potrafi/ nie chce zauwazyc ze ludzie maja swoje wlasne "cudy swiata" ktore je pochlaniaja;-)

"tyle razy" ile ty zarobiles tyle pieniedzy ze nie wiedziales co z nimi robic;-) as easy as it is;-)

Gość Dun Chill
dlatego że wstyt im pokazac ojca dzici a tak dzieci podobne do mam i dlategosz tak ocenił to socjolog natury ekspresyjnej dr. chabilitowany mr ant missys Czapinski

z podobizna to jest jeszcze jeden pikus - dzieci zazwyczaj sa podobne do rodzicow, a ci nie zawsze sa urodziwi - probuje powiedziec - cos co stanowi spoelczne tabu - spora czesc dzici jest zwyczajnie brzydka. podobnie jak dorozlych ludzi - z tym ze dorosli nie sa non-stop poddawni do oceny czy ogladania;-)

Gość Dun Chill
dzieci są z natury ładne ;-) bo mają rodziców o pięknej subtelnej duszy ... kulturalnych i mądrych

jasne;-) kazdy to wie ale nikt na glos nawet nie pomysli - dzieci jak ludzie ogolnie dziela sie na ladne, srednie oraz brzydkie;-)

Gość njun niezalogg
Jestem za tym aby na fs wklejac tylko zdjęcia 100 najpiękniejszych ludzi wg magazynu People, bo to niehumanitarne by ROR narażać na widoki typowych dziecięcych buziek;)

Gość eeeeeeeeeeeeddeeeee
poziom tego tematu jest żenujący :o

njun - zle cos zrozumiales/as;-) mnie nikt nie naraza - osobiscie mnie to nie rusza - poza tym nie bawie sie w tego rodzaju facebooki;-) uzywam do innych celow niz albumy rodzinne;-) kazdy moze wystwiac co chce - a kazdy moze oceniac to jak chce. ale twoja wypowiedz utwierdza mnie w tym, ze jest cos na rzeczy w tym co napisalam ;-)

Gość Dun Chill
a jak dziecko marszczy buzie na słońcu to jezd ładne czy mądre? bo dobrze by było ocenic prawidłową reakcję ;-) szukam przyszłego taty ktory marszczy się na widok słońca jezd tuktółry?

"eeeeeeeeeeeeddeeeee poziom tego tematu jest żenujący " xxxx jasne wszak macierzynstwo w PL - to rzecz uswiecona;-) ;-) ;-)

Gość njun niezalogg
Dla ROR dziecko to synonim potwora, nawet sobie nie wyobrażam w jakim ona żyje napięciu, dzieci występują na całym świecie więc nie ma dla ROR ucieczki, w dodatku złośliwe mamuski atakują na fejsie zdjęciami koszmarnych bachorow albo biegają wszędzie z cyckami i bezczelnie karmią swoje niemowlęta;)

Gość Dun Chill
roro korzystasz z solarki ? chyba nie posypujesz w zimie ulic a nawet jak to git... opalasz skóre nad Bałtykiem w formie dorsza czy na Pacificiem w formie meduzy?

Gość Dun Chill
każda mamuska wg ciebie powinna mieć wszczepioną w macicę butelke do karmienia ;-) zamiast cyca --- super wtedy nie byłbyś tak zazdrosny eghege ....

"jun niezalogg Dla ROR dziecko to synonim potwora," xxxx wypowidaja sie w we walsnym iminiu, zamiast podpierac sie autorytetami, hm?;-) xxx nawet sobie nie wyobrażam w jakim ona żyje napięciu, dzieci występują na całym świecie więc nie ma dla ROR ucieczki, " xxxx nie wuobrazasz sobie - to jest prawidlowe stwierdzenie, bo mierzysz mnie wlasna miarka;-) mylisz posiadanie opinii w danym temacie z prioryttem tej opinii - wyjasnie ci na przykladzie: nie cierpie szpinaku - nie mam obsesji ze szpinak jad sie dookola mnie, as easy as it is;-) xx w dodatku złośliwe mamuski atakują na fejsie zdjęciami koszmarnych bachorow albo biegają wszędzie z cyckami i bezczelnie karmią swoje niemowlęta" xxx no to juz kwestia klasy, nie kazdy ja ma i tez ok;-)