Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehhehehejdjj

Dlaczego Polki pokazują dzieci na Facebooku ?

Polecane posty

Gość jjkJSKJkjSKK
a prosiłem :) ujmę to tak przy twoich wpisach , matki pokazujące fotki swoich dzieci to szczyt rozkoszy :)

"njun niezalogg Na razie wiem że denerwują cię matki karmiace, dzieci i obrączki slubne." xxxx zmyslasz - ja nigdzie tak nie napislam, jak zwykle sobie cos dointerpretowalas - wiedocznie nie mozesz przestac o mnie myslec;-) xxx Nie mam ochoty nigdzie głębiej wchodzić ale pewnie niedługo znów oberwe Twoim ochlapem, z tym że nie będę zawodzic na jakie traumy mnie narazasz. Jakoś nie mam potrzeby" xx nie, nie oberwiesz - nie mam takiego celu, jestem pacyfistycznie nastawiona nawet wobec ludzi ktorzy sie ze mna nie zgadzaja/nie rozumieja;-)

[zgłoś do usunięcia]jjkJSKJkjSKK a prosiłem ujmę to tak przy twoich wpisach , matki pokazujące fotki swoich dzieci to szczyt rozkoszy " xxxx powtarzasz sie;-) nie mam w zwyczjau szanowac prosb od osob ktore nie szanuja porzadku forum (temat nie jest o mnie). po drugie, jestes masochista - skoro zmiast ogladac fotki matek (lub wstawic dowolne) wolisz czytac/sledzic moje wpisy (kt cie ponoc denerwuja;-) as easy as it is;-)

"Athelgast Widzę, że znowu temu obojniakowi dajecie się szczuć... " xxxx lepiej byc obojniakiem niz malym i zakompleksionym rasista;-)

"Athelgast A swoją drogą, wy rozumiecie coś z tego bulgotu?" xxxx nie przejmuj sie, ze nie rozumiesz - moze byc za trudne dla kogos takiego jak ty;-)

Gość njun niezalogg
Zmyslam, że wiem''?:) Oj ROR chyba nie chcesz mi cenzurować mojego oglądu świata? To taki pacyfistyczny atak? Spoko, uwielbiam oksymorony:)

"po drugie, jestes masochista - skoro zmiast ogladac fotki matek (lub wstawic dowolne) wolisz czytac/sledzic moje wpisy (kt cie ponoc denerwuja " Tu nikt cie nie prosi o twoje wypociny. Proste. ;)

"nie przejmuj sie, ze nie rozumiesz - moze byc za trudne dla kogos takiego jak ty" Mogę włączyć odkurzacz i będę wtedy słyszał tylko buczenie, ale wątpliwe bym wychwycił w nim jakikolwiek przekaz informacyjny. Z twoim bulgotem jest podobnie...

ror nie zrozumiałaś. Nic dziwnego.

Gość owaszada
przeciez ror to typowy hejter. Na kazdym innym forum moderacja zablokowalaby taka osobe, na kafe ma raj :D Zauwazcie, ze jej/jemu jest wszystko jedno co pisze, jak pisze i do kogo pisze. Sama sobie zaprzecza :D ale na kazdy post "odpowie" :D Kafeteria jest niestety wymarzonym miejscem dla wszelkiej masci rorow, prawikow i innch nieszczesliwych w swoim zyciu istot.

"njun niezalogg Zmyslam, że wiem''? " xxx dokladnie tak - bo ja nigdzie nie napislam ze nie cierpie obraczek, dzieci czy matek karmiacych - ty mnie tak zaszufladkowals bo tak ci bylo latwiej;-) xxxx Oj ROR chyba nie chcesz mi cenzurować mojego oglądu świata? To taki pacyfistyczny atak? Spoko, uwielbiam oksymorony" xxx mnie twoj switopogladniespecjalnie intersuje - zwracam ci uwage ze blednie interpretujesz moje slowa - czyli ja mowie nie lubie nosic czerwonych sukienek - a ty slyszysz" "nienawidze ludzi w czerwonych sukienkach";-)

" 11:08 [zgłoś do usunięcia]ROR "Athelgast Widzę, że znowu temu obojniakowi dajecie się szczuć... " xxxx lepiej byc obojniakiem niz malym i zakompleksionym rasista" Łołoł. Ja nie sprecyzowałem odnośnie kogo użyłem tego określenia. Mamy rozumieć, że przyznajesz się do szczucia, to raz, uważasz się za obojniaka to dwa.:D Miło.:D

Gość jjkJSKJkjSKK
ror szukasz skomplikowanych odpowiedzi na proste pytania przykładowo , piszę tu bo uczę się pisać patrząc tytlko na monitor idlatego jest mi obojętne co tam ględzisz , chodzi o wprawę ponieważ lubisz prostotę , o czym bezustannie przypominasz ujmę to tak nie jesteś podmiotem tylko przedmiotem

"Athelgast Tu nikt cie nie prosi o twoje wypociny. Proste." xxx wypowiadaj sie we wlasnym imieniu - tak jest uczciwiej - niw w imieniu tzw. wszystkich, czyli w towim przypadku - nikogo;-) xxx thelgast Mogę włączyć odkurzacz i będę wtedy słyszał tylko buczenie, ale wątpliwe bym wychwycił w nim jakikolwiek przekaz informacyjny. Z twoim bulgotem jest podobnie..." xxxx a jednak go sledzisz z wypiekami na twarzy;-)

[zgłoś do usunięcia]ifka* ror nie zrozumiałaś. Nic dziwnego." xxxx piszesz nie na temat, znajdz sobie kogos kto cie wyslucha i bedzie mu sie chcialo wytezyc i probowac zrozumiec nawet, ok?;-)

"owaszada przeciez ror to typowy hejter. Na kazdym innym forum moderacja zablokowalaby taka osobe, na kafe ma raj Zauwazcie, ze jej/jemu jest wszystko jedno co pisze, jak pisze i do kogo pisze. Sama sobie zaprzecza ale na kazdy post "odpowie" Kafeteria jest niestety wymarzonym miejscem dla wszelkiej masci rorow, prawikow i innch nieszczesliwych w swoim zyciu istot." xxxx ot powiedziala co wiedzila ;-) w temacie;-) wypowiedz pelna milosci do blizniego (w "przeciwienstwie" do mojej pelnej nienawisci , co nie?;-) ;-) ;-)

"Łołoł. Ja nie sprecyzowałem odnośnie kogo użyłem tego określenia. Mamy rozumieć, że przyznajesz się do szczucia, to raz, uważasz się za obojniaka to dwa. Miło." xxx no skoro od tego zrobi ci sie milo maly rasisto - to tak;-) przynaje sie do szcucia , obojniactwa oraz seksu z koza;-) xxx jjkJSKJkjSKK ror szukasz skomplikowanych odpowiedzi na proste pytania przykładowo , piszę tu bo uczę się pisać patrząc tytlko na monitor idlatego jest mi obojętne co tam ględzisz , chodzi o wprawę ponieważ lubisz prostotę , o czym bezustannie przypominasz ujmę to tak nie jesteś podmiotem tylko przedmiotem" xxx i nastepny co nie ma przyjaciol w realu wiec musi zaczepiac mnie;-) i jeszcze zobaczcie jak sie usprawiedliwia;-) ciesze sie ze moge ci pomoc zatem ;-) xxx Athelgast Zostawcie to popychadło, bo szkoda na to czasu..." xxxx powiedzial, co wiedzial/umial maly rasista;-)

[zgłoś do usunięcia]Athelgast Istna detonacja starej d**y." xxxx uwazaj zebym sie czarna nie okazala bo wtedy eksplodujesz wprost na wlasna klawiature;-)

nie tylko Polki pokazują dzieci na FB, wręcz osmielam sie zaryzykowac stwierdzenie, ze wiekszosc moich 'zagranicznych' znajomych przewaza w czestotliwosci dodawania takich zdjęc;) mam 1-2 osoby na fejsie, które wiem, ze staraly sie latami o dziecko - w koncu sie udalo I teraz fakt, ze bombarduja zdjeciami I filmikami non stop - ale cóż, rozumiem I ignoruję :) a I czesto polubię, bo wiem, ze takim ludziom wyjatkowo sprawia to radosc I jest jakims tam zyciowym osiagnieciem, spelnieniem marzen, o które długo walczyli. jednym slowem, mam za duzo na głowie I zbyt aktywnie żyję, zeby przejmowac sie ze ktos tam wkleil zdjecie usmiechnietego kuby grajacego w piłkę. na zdrowie! a ze towarzystwo w zyciu tez umiejetnie sobie selekcjonuję, to takich ludzi wsrod znajomych na fb nie mam zbyt wielu, a takich dodajacych zdjecia USG czy dzieci na nocniku wrecz wcale - wszystko jest kwestia wyboru :)

"mi mała a I czesto polubię, bo wiem, ze takim ludziom wyjatkowo sprawia to radosc I jest jakims tam zyciowym osiagnieciem, spelnieniem marzen, o które długo walczyli. jednym slowem, mam za duzo na głowie I zbyt aktywnie żyję, zeby przejmowac sie ze ktos tam wkleil zdjecie usmiechnietego kuby grajacego w piłkę. na zdrowie!" xxxx pamietamy jak ty selekcjonujesz;-) powiedz wprost ze tych ktorych nie lubisz - po prostu wyzywasz;-)

Gość sasanka twoja życiowa aktywnoś
aktywność sprowadza się do siedzenia od lat na kafeterii i lataniu za ZS

ROR, znowu probujesz ze mna nawiazac rozmowe?;) Ile razy mam mowic, zebys znalazla sobie innego partnera do dyskusji, na swoim rorowym poziomie. W twojej sprawie juz wyselekcjonowalam I napisalam, ze uwazam cie za kretynke, wiec miej troche godnosci ;)

"mi mała ROR, znowu probujesz ze mna nawiazac rozmowe? Ile razy mam mowic, zebys znalazla sobie innego partnera do dyskusji, na swoim rorowym poziomie. W twojej sprawie juz wyselekcjonowalam I napisalam, ze uwazam cie za kretynke, wiec miej troche godnosci" xxx walsnie o tym pisalam - mala mi jak czegos nie rozumie to sie zlosci na interlokutora i go wyzywa;-)

[zgłoś do usunięcia]sasanka twoja życiowa aktywnoś aktywność sprowadza się do siedzenia od lat na kafeterii i lataniu za ZS" xxx tez odnosze takie wrazenie;-) z eszta interpretuje sie zwykle na odwrot - ja ktos pisze "jetem uroczy i mam ciekawe zycie..." no coz kazdy moze sobie dospiewac co naprawde chiala dana osoba powiedziec poprzed dodanie slowka "nie";-)

"mi mała I znowu pisze sama ze soba" xxx no innego wyjscia zabko nie masz;-) as easy as it is;-)