Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia pipa ze mnie

Ale sobie zrobilam dzis obciach przed tesciowa, az mi wstyd

Polecane posty

Gość glupia pipa ze mnie

nie mieszkam z mezem w polsce i maz przebywa teraz u swojej matki, bo musial pojechac do kraju kilka spraw zalatwic. Codziennie rozmawiamy ze soba i dzis tez dzwonil i rozmawialismy o takich bzdurach jak to ze z banku dzwonili, on mowil co zalatwil itd. I ja sie go zapytalam kiedy wraca dokladnie, a on ze za 4 dni no to ja wypalilam "to mnie zerzniesz we wszystkie dziury juz nie moge sie doczekac" i chciala dodac ze jestem napalona gdy on krzyknal, ze ma telefon na glosnomowiacy:O a obok siedzi jego mama. Akurat cos tam robil i dlatego polozyl telefon na stole i wlaczyl glosnik. Nie wiedzialam, ze tesciowa siedzi obok, nawet nie powiedzial:O Dobrze ze mieszka daleko to przynajmniej nie bede musiala sie wstydzic patrzec na nie:O

Gość to ile masz tych dziur?
?

Gość Tyuytyuyt
Rozwaliłaś system :) ciężki komuś to bedzie przebić ;)

Gość iiilonka
no nie zle pojechalas teraz tescowa ma cie pewno za nie zla dziwke

A niech się mamusia cieszy że dogadzasz jej synkowi :D:D:D A tak na serio ja to pewnie bym zjebała chłopa że nie powiedział wcześniej że włącza głośnik :D

Gość jak ruski czolg
dobry z ciebie małpiszon, zajebie chłopa, no własnie, baby są nie do zajebania

Gość mikusek1
No nie źle...to Ty tak do męża mówisz???Masakra.

Gość ytryrty
Oj tak, teściowa ie powinna udawać takiej świętej. W końcu jakoś tego syna też poczęła. :) Każdy normalny, dorosły człowiek wie także, że rozmowy dwojga małżonków mogą być niecenzuralne, jeśli np jedno sądzi że nikt nie słyszy.

Gość yasminuum
"to ty tak do meza mowisz??" wow, co za jakas swietojebliwa idiotka sie oburzyla:D

autorko nie powinno Ci być głupio :D przecież to normalne a teściowa powinna się cieszyć, że związek jej syna kwitnie ;P A co do swiętoszki nade mną... nie zdziwię się jak cie chłop zdradzi ;) idealna kobieta jest damą w salonie, kucharką w kuchni i dobrą kurwą w sypialni ;) Każdy facet marzy żeby żona mu takie teksty choć raz na jakiś czas sypała :D Może niekoniecznie przy jego własnej matce... ale jednak :D

Gość te verde unplugged.
Glizdo, problem w tym wlasnie, ze autorka zachowala sie jak dziwka w salonie. Autorko - wina tak twoja jak i meza, nastepnym razem warto wiedziec co, kiedy i do kogo sie mowi ;)

Gość bajadelkakaa
ja pierniczę no to nieźle dopaliłaś hehehehe To juz teściowa ma o Tobie wyrobione zdanie....

Gość Tytltut
Ja z mężem tez różnie rozmawiam, a zwłaszcza jak gdzieś wyjedzie. Zreszta to jest naturalne ze ludzie sie kochają i mówią o tym w różny sposób i rożnych okolicznościach. Teściowa sie teraz nie przyzna jak to ona z mężem rozmawiała, w końcu gdzieś syna splodzili. Twój mąż na pewno jest zadowolony jak powiesz tak do niego "na osobnosci" wtedy chętka jeszcze większa ;) no i chemia pomiędzy wami jest na odpowiednim poziomie. Super ze potraficie wyluzowac do tego stopnia :)

a to już problem teściowej ;P to, ze ona jest nienormalna i nie wie co to pociąg seksualny to nie znaczy, ze Ty masz pajęczynami zarosnąć :D

Gość ????????????????
ty teściowej nie widziałaś -nie widzisz...ja z nią mieszkałam i nas przypaliła w pozycji 69.... ale skądś 4 dzieci ma?

Gość te verde unplugged.
No w takim razie to faktycznie wina meza. Twoja tylko w tym, ze masz glupiego meza, wnioskujac z ostatnich postow... ;)

Gość Aggggg
Trudno wymksneło Ci sie;) ja tez jestem za granica a moj chlopak w polsce i czasami tez rozmaiwamy sobie na te tematy:) Alke opowiam wam moja historyjke z tesciowa: Tesciowa poprosila mnie (jak jeszcze pracowalam i mieszkalam w polsce) zebym kupila jej proszek dom prania (bo pracowalam w sklepie) to ja ze ok. Pozniej przyjechal moj wzial ode mnie ten proszek zawiozl tesciowe a ona do mnie dzwoni i z tekstem do mnie: "Mariusz odda Ci nw naturze" a mnie az zatkalo i nie wiedzialam co mam jej odpowiedziec.... i niby chodzilo wiadomo ze zamiast ona mi oddac kase za proszek to on mi w naturze;) takze mam spoko przyszla tesciowa;D

Gość ????????????????
nieee. ale to kobitka ok...sama lubi gg na takie teamty

Gość Przecież i tak
na dłuższą metę wulgarne babsko nie potrafi odgrywać roli wysublimowanej estetki. Wcześniej czy póżniej i tak byś się zdemaskowała, nie w tych okolicznościach, to w innych :). Niepotrzebnie tak to przeżywasz.

Gość ????????????????
moja teściówka sama mówiła że lubiła ten sport...tylko trener jej zaniemógł(czyt mój teść)

Gość ????????????????
pipka nie tłumacz się bo zaraz wylecą świętobliwe co tylko bzykają sie po bożemu heheheheh czyli od tyłu bo bliżej krzyża buhahahahaha

Gość Aggggg
No ogolnie mysle ze szykuja mi sie spoko tesciowie...nawet tesciu jak ogladamy cos w tv ( no a ja juz nie wiem jaka aktorka co tam sobie zrobila) to on mi zdaje relacje ze ta przespala sie z tym a tamta cycki sobie powiekszyla;D No sama przy nich po prostu nie wyrabiam i mi jest az glupio....w sumie nie wiem czemu heheh;D

Gość ????????????????
to jak u mnie...lepsze niusy mój teściu ma niż ja heheheh

Gość .....jojo
Ahahahahahahahahaha ales kobieto zaje..ala tekstem ahhahahaha. Poprawilas mi humor na koniec dnia. Dziekuje :-)

Gość sabcia aaa
no niezly obciach ,ale nie ma co przezywac ,tesciowa daleko przy okazji spotkania wogole nie wracaj do tematu i tyle.....a mezowi powiedz zeby ci mowil kiedy daje na glosnomowiacy

Gość te verde unplugged.
Z tego, co piszesz, wynika, ze: - tesciowa raczej cie nie lubi i sie czepia, - ty i twoj maz macie w zwyczaju prowadzic pikantne, wulgarne rozmowy przez telefon - maz nie daje ci znac kiedy tesciowa slucha waszych rozmow.

Gość ????????????????
pipko zartujesz sobie...mój teścu od razu czy nie cnotliwa...a bardziej czy już ruszanan hehehehehe

Gość heloiza999
powinien był ci powiedzieć, że ktoś słucha rozmowy. nie wiedziałas, to się nie martw, zrób po kobiecemu- opieprz faceta, hahah

Gość Aggggg
O matko!! To Ty masz naprawde taka typowa tesciowa z kawalow....