Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania233333333

wkurza mnie jak dziewczyny sie pocieszają ,że skoro nie maja powodzenia

Polecane posty

Gość Ania233333333

to faceci sie ich boją ;) hahaha dobre sobie , najlepsze wytłumaczenie brzydkich dziewczyn lub tych do bolu przecietnych... ja sie wcale wyzywajaco nie ubieram np, nie jestem jakas bardzo przebojowa i jakos to powodzenie mam :)

Gość prykprykpryk
bo powodzenie w naszym kraju maja tylko przecietne i troche ladne brzydkie i super ladne (nie mowie o jakichs blond wiesniarkach, tylko stylowych p, drogo ubranych dziewczynach) nie maja powodzenia, te drugie dlatego,ze u nas faceci sa na bardzo przecietnym poziomie i do takiej podbije tylko mega pewny siebie i zajebisty facet

Gość prykprykpryk
ty jestes wlasnie ta ' jakos' do ktorej facet nie boi sie podejsc, bo nie masz podstaw do wybrzydzania :)

Gość Ania233333333
taa jasne , mam super ładna koleżankę i jakos ona tez ma powodzenie :P tak to jest w naturze ,że najatrakcyjniejsza samica ma największe branie ;)

Gość Ania233333333
,, ty jestes wlasnie ta ' jakos' do ktorej facet nie boi sie podejsc, bo nie masz podstaw do wybrzydzania " najlepiej tak to sobie tłumacz :P

Gość majowe pogawędki
to zeależy co nazywasz powodzeniem ???? czy to że laska sypia co tydzień z innym ? czy to że na ulicy się oglądają za nią ??? czy co ? Wiesz czasem bywają łądne ale jakoś nie mają siły przebicia ..albo niską samoocenę itp.... wiele jest przyczyn dlaczego ktoś jest sam , co wcale nei znacyz że powodzenia nie ma ... może mieć powodzenie u kogoś na kim jej nie zależy ...

Gość Ania233333333
powodzeniem nazywam to ilu facetów ja podrywa... oglądanie się za dziewczyna... po częsci to też jest powodzenie ,ale jak sie tylko ogladają ,a dziewczyna nie ma np żadnych adoratorów to też słabo nie chodzi mi absolutnie o ,,puszczanie sie" i o wyzywajace ubieranie

Gość dlacego wkurza? czy to twoj
problem? I az taki,zeby wkurzal?