Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka199

Narkotyki! Co mi jest?;( POMOCY

Polecane posty

Gość dobre rady zawsze w cenie
połóż sie na torach trollico i poczekaj aż jakis pociąg po tobie przejedzie. Albo na torach tramwajowych, nie wiem czy w Warszawie ciągle jeżdżą tramwaje. W każdym razie uwolnij nas i swiat od siebie a zrobisz mu przysługę.

Gość Ryohei
Stokrotko :) Odezwij się na mojego maila jak jeszcze tutaj zaglądasz :) Zmagam się z tym od 10 miesięcy, stanów lękowych nabawiłem się po sylwestrze... (złe towarzystwo, próba zaimponowania, przyswajanie fety, trawy, kryształów)oczywiście skończyło się to dla mnie źle :) Ale nauczyłem się z tym żyć, chcesz się poradzić, to napisz. Nie słuchaj tej hołoty tutaj, bo to nie ma sensu (nie piszę o wszystkich), to są ludzie, którzy potrafią tylko trollować na forach... niestety tego się nie wyplewi, każdy popełnia błędy, mniejsze lub większe, ale nie zawsze kończą się dobrze dla nas :) btw. mam dopiero 21 lat.

Gość Ryohei
matxx4@gmail.com Mój e-mail :) Idę spróbować zasnąć, nerwica coś mnie męczy teraz nocami :) Dobranoc :)

Gość gość
Ja gdy byłam na imprezie z moją koleżanką to ona przypadkiem wypiła drinka z narkotykami zaczęła brać ich więcej bo nawet gdy spróbujcie małą ilość narkotyków to odpływacie miała halucynacje była bardzo energiczna ale i bezsilna tanczyla po prostu nie wiedziała co robi całowała się z różnymi chłopakami trudno bylo ją namówić aby wyszła z tego klubu ale teraz już nie bierze narkotyków i jeste dobrze ALE PAMIĘTAJ NIGDY ICH NIE BIERZ!!

Gość gość
nerwica lekowa, uaktywnilas to wszystko wyszlo na swiatlo dzienne bierz antydepresant, xanax niekoniecznie mialam podobnie, wroc.. mam tak dalej

Gość gość
Mam tak samo miałam nawet o wiele gorzej byłam tydzień na mefedronie i amfie nagle wszedł mi taki stan jak opisujesz do dziś się boje i dalej go mam podczas zejścia z tego stanu uciekałam od znajomych pochodziłam do obcych ludzi modliłam się do nich... czułam czyjaś obecność ciągły lek

Gość gość
Idź do lekarza i mu to wszystko powiedz.On zaleci badania.Możesz iść do psychologa się wygadać on też coś poradzi.A teraz coś ci powiem.Ty nie wiesz ze każdy narkotyk to trucizna? Wiesz ile tam jest jest pierwiastków trujących z tablicy mendelejewa?A wiesz co one robią, niszczą nasz organizm.Pozatym jest coś takiego jam podświadomość. Coś na co nie mamy wpływu na codzien a oddychamy,żyjemy ,bije serce choć nie myślimy o tym i nie musimy się wysilać by tak było. Czy ty wiesz,że ona może odpłynąć ?gdy sie nawalisz,nacpiesz,idziesz spać ,i nie wiesz co się bedzid działo. Nie boisz się,że po prostu ta podświadomość da sobie spokój. Wtedy się nie o budzisz.Niewiem jak można zażywać to GOWNO jak ma się lęki. Wiadomo że to potęguje.