Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agngmgmgmg

Agnieszka Szulim będzie mówic jak nie zajść w ciąże

Polecane posty

"ale stare powiedzienie: jak cie nikt nie chwali, pochwal sie sam" Stare powiedzenie rowniez mowi : czuj sie dobrze we wlasnej skorze. I taka wlasnie jest Dorota. Poza tym skad wiesz czuje piersi kogo fascynuja? klasyfikujesz ludzi na brzydkich (otyluch jak Wellman) oraz atrakcyjnych (Szulim) i ze tylko Szulim moze sie podobac, bo Dorota jest gruba? Prosta jestes. Dorota ma.meza od wielu lat i sadze, ze opinia innych o jej figurze i piersiach głęboko jen dynda. :D

"LaLiLLa Dziewczyno czy ty w ogole czytasz co piszesz? Najpierw mnie cytujesz i odpowiadasz na dany cytat. Potwm twierdzisz, ze nie o mnie jednak chodziło. Moze najpierw warto napisac do kogo kierujesz te swoje cytowanie? Do mnie, do siebie czy do Angeliny Jolie?" xxxx odpowidalam na twoj post - ale jak pisze ze ludzie nie lubia X to niz nzaczy ze mam ciebie na mysli;/ zawzse tak osobicie wszystko bierzesz?;/ xxxx Jest jeszcze cos takiego jak personalny gust. Mnie sie Szulim wizualnie nie podoba. Jest nieatrakcyjna. Wyglada jak nadmuchany pompon. Ale gdyby byla dobra dziennikarka to moze by jakos nadrobila. Nie jest jednak ani dobra ani ladna. Tylko ze to drugie nie ma dla mnie znaczenia. Jedni wchodza do Tv dzieki dmuchanym piersiom a inni dzieki mamusi. A jeszcze inni - ciezka praca. Co ci do tego?" x xxxx tak jak napisalas to jest gust - tobie sie nie podoba, a innym tak (choc nie mi), co mi do tego - oceniam jak wszystko co jest publiczne (i ty robisz to samo dokladnie;-) wiec skad to swiete obureznie?;-) xxx Skoncz fantazjowac i nie mierz innych swoja miarka (to odnosnie komentarza, ze skoro jakas kobieta podoba sie facetom, to inne kobiety jej nie lubia). To mit. Skoncz zmyslac." xxx rozkazyjacym tonem to mozesz sie zwrcaca do swoich bliskich, as easy as it is. oczywiscie podtrzymuje swoja wypowiedz bo czesto tak wlasnie sie dzieje - na czym korzystaja sredniej inteligencji dziennikarki tekie jak wellman (na tym ze ludzie je lubia bo sa niedoskonale pod wzgledem wygladu)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Zgadzam sie z tym ze kobiety podobajace sie facetom wzbudzaja wiele emocji u innych kobiet. Osobiscie traktuje to jako jedyny prawdziwy wykladnik rzeczywistej atrakcyjnosci danej kobiety.

Gość po prostu marne polki
typu szulim nie maja za bardzo sie czym wybic wiec zostaje im tylko operacja ale i to jest tylko chwilowe.

"LaLiLLa "ale stare powiedzienie: jak cie nikt nie chwali, pochwal sie sam" Stare powiedzenie rowniez mowi : czuj sie dobrze we wlasnej skorze. I taka wlasnie jest Dorota. " xxxx jasne i dlatego ciagle podkersla swoje atuty werbalnie;-) Moim zdaniem gdy ktos sie dobrze czuje we wlasnej skorze nie czuje potrzeby mowic o tym non-stop, nie slyszalam zeby ladne kobiety powtarzaly ze sie sobie podobaja;-) xxxx Poza tym skad wiesz czuje piersi kogo fascynuja? klasyfikujesz ludzi na brzydkich (otyluch jak Wellman) oraz atrakcyjnych (Szulim) i ze tylko Szulim moze sie podobac, bo Dorota jest gruba? Prosta jestes." xxxx a ty jak sie z kims nie zgdzasz to kierujesz wyzwiska pod adresem interlokutora zawzse? no coz kazdy sobie wystawia sam opinie;-) co do wellamn i szulim to takie sa opinie - nie wszystkich oczywiscie - ale takie rowniez sa;-) i kazdt klasyfikuje ludzi , zmieniaja sie tylko kryteria;-) xxx Dorota ma.meza od wielu lat i sadze, ze opinia innych o jej figurze i piersiach głęboko jen dynda. xxx no tak - boe remedium na wszystkie kompleksy i problemy jest posiadanie meza;-) ;-) i kto tutaj jest prosty teraz?;-) swoja droga ciekawe czy jej maz tez ma nadwage? jesli tak to moze w calym domu nalezy zmienic nawyki zywieniowe;/

"Zuzanna Amelia & 5 Zgadzam sie z tym ze kobiety podobajace sie facetom wzbudzaja wiele emocji u innych kobiet. Osobiscie traktuje to jako jedyny prawdziwy wykladnik rzeczywistej atrakcyjnosci danej kobiety" xxxx i o to mi chodzilo, a nie o zalozenie ze ladnej kobiety nie lubia absolutnie wszystki inne kobiety;-) przy czym oczywiscie kryterium ladnosci jest subiektywne;-) z reguly dziala to tak , ze jest odwrotne do tego co podoba sie mezczyznom, czyz nie? nie lubia takich kobiet z reguly te ktore maja podswiadomie kompleksy i nawet na odleglosc (telewizorni;-) czuja sie zagrozone;-) xxxx po prostu marne polki typu szulim nie maja za bardzo sie czym wybic wiec zostaje im tylko operacja ale i to jest tylko chwilowe." xxx podobnie jest w przyapdku wellman - ztym ze ona nie zmienia siebie - pozastaje z wlasna nadwaga - poza wygladem niewiele roznie te dwie panie, jedna i druga pracuje na bocznym torze dziennikarstwa - w pasmie sniadan;-)

Ja ci nie rozkazuje. Zwracam ci jedynie uwage na to, ze straaaasznie generalizujesz. Zawsze wszystko bierzesz tak personalnie? ;) Ktos wczesnien napisal o Ani Popek. Lubie ja. Jako jedna z nielicznych prowadzacych tego typu programy ;) Pamietam jeszcze jak niedawno był odcinek o Indiach. To bylo w Dzien Dobry TVN. Nie pamietam kto prowadzil wtedy ale goscmi byla hinduska rodzina mieszkajaca w Polsce. Prowadzacy zapytal sie ich cz w Indiach maja ziemniaki.... :o Nosz nie wiadomo czy sie smiac czy plakac nad takim marnym przygotowaniem do programu...

"ty jak sie z kims nie zgdzasz to kierujesz wyzwiska pod adresem interlokutora zawzse?" Nie klasyfikuje ciebie jako interlokutora.

"LaLiLLa Ja ci nie rozkazuje. Zwracam ci jedynie uwage na to, ze straaaasznie generalizujesz" xxx a po co mi zwracasz uwage, sadzisz ze twoja uwaga mnie w ogole intersuje, hm?;-) xxx Ktos wczesnien napisal o Ani Popek. Lubie ja. Jako jedna z nielicznych prowadzacych tego typu programy Pamietam jeszcze jak niedawno był odcinek o Indiach. To bylo w Dzien Dobry TVN. Nie pamietam kto prowadzil wtedy ale goscmi byla hinduska rodzina mieszkajaca w Polsce. Prowadzacy zapytal sie ich cz w Indiach maja ziemniaki.... Nosz nie wiadomo czy sie smiac czy plakac nad takim marnym przygotowaniem do programu..." xxxxx ania popek to prawdziwa idiotka - zapytala sie chyba chlopaka z paktofoniki - ich kolega popelnil smaobojstwo - dlaczego tak zrobil i czy z z kolega o tym rozmawiali?;/ ;/ koles odparl ze nie bylo okazji do takiej rozmowy... oto klasa dziennikarek sniadaniowych;-)

"LaLiLLa "ty jak sie z kims nie zgdzasz to kierujesz wyzwiska pod adresem interlokutora zawzse?" Nie klasyfikuje ciebie jako interlokutora." xxxx na te "pozycje" nie potrzeba kwalifikacji;-) ale mozliwe jest tez, ze nie znasz znaczenia tego slowa;-) udzerz w stol a nozyce sie odezwa;-) ;-)

No wlasnie, 'mozliwe', ze nie znam znaczenia tego slowa... ;) hahaha niech ci będzie 🖐️

"Na te "pozycje" nie potrzeba kwalifikacji" Nauka czytania ze zrozumieniem sie klania. Ja pisalam o KLASYFIKACJI.

"LaLiLLa "Na te "pozycje" nie potrzeba kwalifikacji" Nauka czytania ze zrozumieniem sie klania. Ja pisalam o KLASYFIKACJI." xxxx gdy sie koncza "argumenty" zaczynaja sie prztyczki personalne - jestes przewidywalna do bolu;-)

No tak... poniewaz roznica miedzy klasyfikacja a kwalifikacja jest miazdzaca. Nie moja wina, ze nie potrafisz poprawnie czytac a potem sie czepiasz 🖐️

Gość pan cogito _
widze, ze pasja naszej 'swiatowej' ROR jest pudelek I polska prymitywna telewizja sniadaniowa:D ciekawe, czy potrafi wymienic z pamieci jak wymienia te pozal sie Boze prezenterki - wspolczesnych noblistow.. ot, wylazlo szydlo z worka. kto poza kurami domowymi o IQ bardzo przecietnym oglada tego typu chłam I ekscytuje sie takimi newsami?

"pan cogito _ widze, ze pasja naszej 'swiatowej' ROR jest pudelek I polska prymitywna telewizja sniadaniowa " xxx prawidlowo zgadujesz;-) xxx ciekawe, czy potrafi wymienic z pamieci jak wymienia te pozal sie Boze prezenterki - wspolczesnych noblistow.. ot, wylazlo szydlo z worka. kto poza kurami domowymi o IQ bardzo przecietnym oglada tego typu chłam I ekscytuje sie takimi newsami?" xxx noblisci - nie rozmieszaj mnie;-) to jus pudelek wiecej oferuje;-) odkad nobel zostal przyznany osobie ktora prowadzi wojny (obama) i to pokojowy nobel;-)