Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionaaa

Przyjaciółka i chłopak

Polecane posty

Gość zranionaaa

Byłam z chłopakiem od 7 miesięcy .. Bardzo go kochałam i nadal kocham. Pod koniec naszego związku nie miał dla mnie czasu. Był to niestety związek na odległość i zawsze mówił że narazie nie ma pieniedzy żeby przyjechać ale niedługo się zobaczymy ... Niestety nie wyszło .. Pokłóciłam się z nim i zwierzyłam przyjaciółce, której mówiłam że mi zależy i chciałabym wrócić, ale on musi się zmienić i pokazać, że jemu też zależy .... Nie minął jeden dzień jak dowiedziałam się że są parą.... Jestem załamana.. Ona mówi, że tak wyszło i sama mogłam o niego walczyć i się zdecydować, ale zawsze to robiłam pierwsza, chciałam żeby tym razem on to zrobił ... Przyjaciółka mówiła że chociaż raz chciała być szczęśliwa nie patrząc na innych... Nadal mi zależy na tym chłopaku.. Proszę o pomoc

Gość Lasius flavus
Nie rozumiem, dlaczego mowisz o niej przyjaciolka? Dla mnie bylaby to juz "byla" przyjaciolka. I z nim i z nia zerwalbym kontakt, nie potrzebowalbym do zycia takich osob.

Gość ygrscxczs
No wlasnie nie potrzeba ci kolo ciebie ludzi falszywych daj sobie spokuj z nimi znajdziesz nowego chlopaka takiego co cie bedzie szanowal i kochal...a przyjaciolki takie jak twoja to lepiej nie miec wcale ..:)

Gość szybko sie uwineli
ani on twoj chlopak, ani ona twoja przyjaciola. W ciagdu jednego dnia sie spikneli, masakra

Najlepiej od takich fałszywych osób jest zrobić jedno wielkie "ciach"i olać.Nie potrzebujesz ich.Głowa do góry :)

Gość zaraz to jest wielka bakteria
A ta przyjaciółka też na odległość? Prowo

Pełno jest takich historii gdzie przyjaciółka odbiła przyjaciółce chłopaka. Zerwij z nią kontakt i z nim też.

Gość zranionaaa
Przyjaciółka to akurat sąsiadka ...

Gość upiorny 4
Upiorne to, ale jeżeli Upiorny przyjaciel zupiorzyłby mi upiorzycę to dalej zostałby moim upiornym, ale jednak przyjacielem. To no przecież otworzył mi oczy? Ona przecież miała być upiornie wierną? Upiorne to Więc zazdroszczę i upiornie współczuję;-) Więc myk, myk...

Gość zranionaaa
Obudził mnie dzisiaj telefonem że jemu bardzo zależy na mnie i mam mu powiedzieć co czuje bo nie wie czy jest sens psuc to co zbudował z nią

Gość emyly
Zagraj z nimi ;) a c Ci szkodzi ;p Powiedz mu ze bardzo Ci na nim zalezy, ze liczy sie Tobie tylko jego szczescie! Nawet jezeli nie z Toba. Ostrzez go ze kolezanka wczesniej namawiala Cie bys go na dziecko zlapala to wtedy bedzie kolo Ciebie, mowila 'jakbym byla na twoim miejscu to juz dawno bym.go usiedlila'. Wiec on pomyslinze ona chce go usiedlic i bla bla. Najlepiej zeby on do Ciebie z kwiatami przyjechal a Ty mu kopa na oczach przyjaciolki. Po tym bye bye dwa obojga

Gość emyly
Dobrze sie stalo ze masz 2 falszywcow mniej w swoim zyciu. Lepiej przekonac sie wczesniej

Gość linkakalinka96320
skoncz to,poki jest swieze.znajac zycie,to przyjaciolka po kilku latach bedzie bardziej pokrzywdzona,niz ty teraz cierpisz.odetnij sie od nich

Gość zranionaaa
Ale ja nadal nie wiem co robić z powodu tego telefnou..

Gość emyly
Przeciez Ci napisalam.

Gość zranionaaa
Tylko że ja tak nie potrafię .... Bo nadal coś do niego czuje ...

[zgłoś do usunięcia] zranionaaa Obudził mnie dzisiaj telefonem że jemu bardzo zależy na mnie i mam mu powiedzieć co czuje bo nie wie czy jest sens psuc to co zbudował z nią gimbaza>? tak sie zachowuja tylko nastolatki:D ale to tez ma swoj urok wyrosniecie z tego chyba;)