Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurai

Odchudzanie zieloną kawą

Polecane posty

Gość nurai

Hej dziewczyny! Czy któraś z was próbowała się odchudzać tabletkami z zielonej kawy, które ostatnio są bardzo popularne w internecie. Z jakimi efektami? Czy to nie jest jakaś ściema?

Gość Olcia Dubicka
Nie wiem jak z tymi tabletkami bo nie próbowałam ale według mnie to działa na zasadzie kawy. Kawa ma w sobie kofeinę która podnosi termo genezę ciała przez co spalamy więcej kalorii. A ja próbowałam czegoś innego mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość kurkamała
figura extraslim ma w sobie zieloną kawę - to tabletki do brania przed aktywnością fizyczną - ja biorę przed aerobikiem i działa. ale musisz się ruszać, bo one same za ciebie całej roboty nie odwalą :>

Gość kurkamała
figura extraslim ma w sobie zieloną kawę - to tabletki do brania przed aktywnością fizyczną - ja biorę przed aerobikiem i działa. ale musisz się ruszać, bo one same za ciebie całej roboty nie odwalą :>

Gość jolik67345
trochę bym się bała zielonej kawy, większość tych tabletek nie jest zarejestrowanych w gis i właściwie nie wiadomo, co się bierze. Podobno zielona kawa z usa zawiera sibutraninę (ryzyko nadciśnienia oraz poważnych powikłań na tle chorób serca, mogących prowadzić do zagrożenia życia). Raczej bałabym się brać, jeśli już na coś się zdecyduję to tylko na bazie całkowicie naturalnego składu. Chemia zawarta we wszystkich tabletkach odchudzających wyniszcza organizm. Nie wierzę w szał zielonej kawy.

Gość jolik67345
większość zielonej kawy nie jest zarejestrowana w gis, także właściwie nie wiadomo, co te tabletki zawierają. Podobno zielona kawa z usa zawiera sibutraninę (ryzyko poważnych powikłań serca). raczej bałabym się brać, co o czym właściwie niewiele wiadomo. jeśli szukacie czegoś na wspomaganie odchudzania to tylko na bazie naturalnych składników. Wszelkie tabletki to faszeroanie się chemią i niszczenie organizmu. w każdym bądź razie ja nie wierzę w zieloną kawę. no bo niby dlaczego firmy nie rejestrują tych tabletek w gis, może coś z nimi jest nie tak.

Gość jolik67345
zastanawiam się dlaczego firmy nie rejestrują tych tabletek w gis. przypuszczalnie coś z nimi jest nie tak.

Gość jolik67345
kilka razy wysyłają mi się wiadomości i znikają, a potem się pojawiają, ech! już się nie będę powtarzać :)

Gość Olga766
jolik67345 zastanawiam się dlaczego firmy nie rejestrują tych tabletek w gis. przypuszczalnie coś z nimi jest nie tak. - Jolki masz rację, dlatego ja nigdy nie kupuję czegoś czego nie ma w aptece. Dla mnie to jest podejrzane i tyle. To tak jak te tabletki z tasiemcem, wbrew pozorom dużo osób się nabrało i je kupiło i się zastanawiam ile ludzi jest w stanie zrobić coś dla ładnej figury. - Co do zielonej kawy ja kupiłam sobie slimgreen trio w aptece. I nie chudnę może bardzo dużo, bo około 2 kg na tydzień, ale za to bezpiecznie, co najważniejsze.

Gość gość
Zielons herbata jest w aptekach przeciez w tabletkach

Gość gość
slimcea która stosuje jest w gisie. i działa bardzo dobrze, zero skutków ubocznych. hamuję łaknienie.

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.

Gość gość
Hmm tabletki... Ja swoje wiem, że większość leków szkodzi kobietom - polecam sobie tu przeczytać http://terapiasokami.pl/diata-kobiet-cz-1 ale to zielona kawa, może to i naturalne... najlepiej się naturalnie odchudzać! Ja piję soki wyciskane i to mi bardzo dobrze robi, schudłam, alergie mi przeszły, nie przeziębiam się... Też z tej strony dostaję diety.