Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga1120

dziewica w ciązy??

Polecane posty

Gość Iga1120

Jestem dziewicą, ale czasem z chłopakiem "bawimy się". Czy to możliwe że zaszłam w ciąże od tego że chłopak przyłożył swój członek do ujścia pochwy(ale nie wkładał go do niej)? Dodam że 17.04.2013 skończył mi się okres a "bawiliśmy się" 30.04 czyli prawdopodobnie podczas moich dni płodnych. Teraz bolą mnie piersi a do okresu mam jeszcze ok 2 tygodni. Bardzo się boję że jestem w ciąży, pomóżcie

Gość takie zabawy mogą ciążą
skutkować. Jeśli "zabawa" zakończyła się wytryskiem, to akurat twoje dziwictwo nie ma tu nic do rzeczy

Gość takie zabawy mogą ciążą
przecież błona dziewicza to co innego niż pas cnoty, bo chyba miesiączkujesz a wiec otwory ma

Gość Iga1120
wytrysk był ale nie do pochwy, poczułam tylko mokrą krople na pośladku ale szybko poszłam do łazienki i ją zmyłam wiec wydaje mi się że to niemożliwe by coś dostało się do wewnątrz

Gość ja nie mam żadnych
no własnie błoda dziewicza nie jest szczelna niczym prezerwatywa. Dziewica tez może zajsc w ciąże

Gość Małpka801012
słyszałaś o preejakulacie? członek był przyłożony do pochwy w stanie wzwodu. Zrób test.

Gość Iga1120
a czy test będzie wiarygodny po tak krótkim czasie?

Gość ZRÓB TEST.
tak w ogóle, dziewicą raczej już nie jesteś skoro się 'bawisz'. Dziewictwo nie wynika z faktu posiadania błony dziewiczej. dziewicą jest na przykład również osoba, która nie współżyje (współżycie bez penetracji to też współżycie) ale z jakiegoś powodu nie ma błony dziewiczej (może to być wrodzone, na skutek urazu czy koniecznego badania ginekologicznego).

Gość bez przesady!
Dziewicą to Ty nie jesteś,autorko. Czytość polega na czymś zupełnie innym niż zachowanie błony. Twoje "zabawy" pozbawiają Cię tego miana, więc nie określaj siebie tak, bo na to nie zasługujesz.

Gość Iga1120
określaj mnie sobie jak chcesz, mam teraz znacznie większe problemy niż zastanawianie się nad tym czy jestem dziewicą czy nie. Jeśli Cię to uraził to przepraszam

Gość ZRÓB TEST.
dni płodne liczy się od początku miesiączki, tak jak się cykl zaczyna

Gość Iga1120
czyli wg Ciebie mogłam je mieć czy nie?

Gość albo przyniosłeś jej od innej
"bawiłaś" się w połowie cyklu więc wszystko możlwe może się zdarzyć że będziesz w ciąży. Natomiast NIKT NIE MA ZADNYCH ciązowych objawów po 6 dniach od "zabaw" :D

Gość ZRÓB TEST.
skąd wiesz że w połowie cyklu jak nie podała jakie ma cykle i czy w ogóle regularne? cykl może mieć 26 i 36 dni, weźcie trochę poczytajcie zanim sie za seks zabierzecie... dni płodne możesz obliczyć w internecie są kalkulatory ale nawet jak nie miałaś płodnych dni to nic pewnego, plemniki w organiźmie kobiety są w stanie parę dni przeżyć to raz, dwa wahania cyklu się zdarzają

Gość wróżka kafeteryjana
Hokus pokus czary mary coś tu widzę. Tak! Jestes w ciązy. Dziękujemy.Następna proszę

Gość ZRÓB TEST.
ale na test za wcześnie. ogólnie mówię zrób test

Gość Iga1120
okres mi się jeszcze wcale nie spóźnia, będę go mieć najwcześniej za 2 tygodnie. Chciałam tylko wiedzieć czy od takiego czegoś po 1 można zajść w ciąze a po 2 czy ewentualne jej objawy mogą wystąpić tak wcześnie i czy może być to tylko na podłożu psychicznym bo już nie raz sobie coś wmówiłam np. jakąś chorobę której wcale nie miałam

Gość ja tak miałam 55
ja tak w ciążę zaszłam . mając błonę dziewiczą. Chłopak się na mnie położył i tylko się poruszał nie wkładając go do środka. Teraz mam 2 miesięcznego synka .

Gość ZRÓB TEST.
na objawy za wcześnie ale w ciąży możesz być.

Gość jak to jest123456
Iga1120 czyli wg Ciebie mogłam je mieć czy nie? ja pier...czy mogłas mieć dni płodne czy nie????? to TY nie wiesz kiedy masz dni płodne???????? ręce mi opadają, "baw się " dalej:):):) powodzenia....dzieciaku