Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnaossssoba

dopisek na kafe....

Polecane posty

Gość pewnaossssoba

Jeszcze chcialam dopisac, ze uwazalam, ze na tym polega panstwo polskie - obowiazek szkolny do lat 18. Bo czemu ja mam studia? A po co w Polsce jest obowiazek szkolny? Jak to jest w USA? W Niemczech chyba jest. Bo jak ja mialam pisac, zeby to mialo sens 1% choc. Listy tez na procenty moga byc. No to mialam ustawiac USA i Niemcow. A po co to nie wiem? Ale tak rozmawiano i ile kto wypil, zeby nie bylo, ze kobiety gora. Takie rozmowy to mnie to nie interesowalo, ale niestety kto mial odejsc Z PRYWATNEJ SKRZYNKI? i tyle :( Acha - i jeszcze Nazwiska. No to ja zeby omowic program telewizyjny nie potrzebowalam nazwiska. Czy mialam nudne zycie?Nie - mialam SIEBIE BARDZIEJ docenic i no wlasnie... odejsc sie dowiem. Nie umialam. Dlaczego? No tak zostalam wciagnieta, ale jedyna wartosc to dla mnie powinno byc 2 passy i wodka, ewentualnie dom publiczny - to wszystko by powodowalo, ze odchodze zrobic pass usa. Bo ja dostalam w zyciu to na co zasluzylam. A znaczy co? To tylko nazwa forum. nic poza tym i tyle. 2 slowa? I co? Czegos tam zabraklo. Ale to by bylo jeszcze nie najgorsze. Sprawa sie rozbila o to, ze wszyscy mieli te figure na tym forum, a ja.... no wlasnie. Jak ja sie w sumie wykonczylam? W zyciu,ale jak? I tyle. Ze mnie z forum z takimi wartosciami sprzedano w zyciu - wszyscy i jeszcze zostalam okradziona tak, ze w sumie jak sie tu wyratowac w takim braku wszelkich wartosci. Bo ja zostawiam za soba zgliszcza. NiE KRADNIJ. i tyle :( Przykro mi. I powinno sie wam wszystko zgadzac jak ze mna sie zadajecie. Nie zgadza sie - wasza sprawa. TAKZE PASZPORT USA, ktorego to panstwa ja nie zajezdzam i nie planuje bo dlaczego mam sie USA przejmowac? Nie rozumiem. Moje zycie nie jest az tak nie wiem jak je nazwac... ukierunkowane. Dlaczego ma mnie USA interesowac? A nawet jesli ukierowane mam to tym bardziej bez USA sie obejde. I dlatego niestety nigdy nie zrozumiem dlaczego ja sie mialam wyniesc z forum. Bo nie mialam figury. No to moderka miala napisac NA PRIVA czy pan moderator , ze prosze forum opuscic, nie ma pani wartosci forum. Czy pan. Bo ja tam pisywalam jako PAN takze... bo tak pasowalo. I co na to? Dlaczego tak pisalam? Bo sie nie dalo rozmawiac inaczej gdyz takie streczycielstwo tam bylo a ja sie nie poddawalam poniewaz moderacja okazala sie zenada i to wszystko. A forum nawet kulturalne bylo. To zrobilam z siebie facka i se pisalam dalej. I w zyciu ukarano mnie za to. A co to jest zycie? Moze zycie to bylo to, co tam nastapilo na tym forum. Nie wiadomo. Moze to bylo bardziej zycie niz cokolwiek innego. I co sie stalo? No nic. Nawet kogos nie odlaczono. No ale uwazac trzeba bylo. Tak sie zdarza w zyciu, ze trzeba se brode przypiac jak chcesz se cos ograc. Albo kogos. I tyle. Niestety :( A w zyciu np. raz gralam faceta w teatrzyku. To kto byl glupszy - ci co mi dali te role czy ja ze przyszlam to grac bo mi kazali. Bo co ja taka bylam madra. Z zycia tez widocznie i tyle. Ale nie do konca. Nie rozumialam ze na swiecie sa 2 panstwa. No co tu na to napisac obecnie. Niesamowity poglad to jest, a ta 3 wartosc to to pasuje? Cos to takie... no ale tak bylo. A ktos byl inny i to pokonal. Ale w sumie jak. Ale tez sie dalo to pokonac. Ale paszport USA chyba mial i tyle :( pewna osoba.

Gość pewnaossssoba
jeszcze chce napisac, ze nie wiem czy sie wymadrzam, ale tu gdzie ja zyje to dla mnie NIE DA SIE ZYC. Dlatego chce swoja naleznosc i do widzenia. Bo tu sie nie da zyc jak dla mnie i tyle. I dowiem sie - po co robie sobie wrogow. Ja ich nie szukam. Czy ja szukalam wrogow? Przemysliwalam sobie rozne rzeczy. Nie mialam prawa? Na przyklad po co jest internet? I tylko tyle - kto dal komu prawo sznupania po prywatnych listach? A czy to jest prawda o czlowieku? Jaka? Da sie takie rzeczy wypisac? Tyle. I ja nie docenialam tego, ze mozna nic nie robic i tez zasady miec czy godnosc swoja. Uwazalam, ze trzeba cos robic. Nie warto - tyle moge napisac. Jak maja z ciebie ciagle wszystko zbierac to nie warto. I ja nikogo nie krytykuje, ja po prostu chcialam napisac, ze np. 1 paszport amerykanski to skojarzylam z zenada srodowiska polonijnego za granica. Moze tak ograne mialam rozne figury? A jesli chodzi o zjawisko prostytucji to ja sie tym nie zajmuje, ale sa to ludzie, osoby i to NIE JA POTRZEBOWALAM PRYWATNEJ KORESPONDENCJI. Ja tylko zostawilam e-mail zebym nie wyszla na chamiare nie wiadomo skad, ze ani emaila. Wielka pani. I taki koniec. Skonczysz cmoku w szkole - prosze bardzo. To wszystko. Bo juz skonczylam i starczy. Tylko tyle. A jesli chodzi o najmadrzejsze panie w Polsce - czymkolwiek to panstwo jest - to - i nie tylko panie takie czy siakie, ale w tej szkole tez skonczylam - czym to sie rozni? nie wiem to tylko tyle - wszystko prosze pozamykac i tak ogolnie 2 i 2 cztery na tej maturze czy co to tam teraz jest. Nie interesuje mnie to. Kalendarz? Nie jest to moje myslenie. Nie widze takiej potrzeby. I ja to moge napisac, mam prawo - to jest moje zycie. Kontaktow nie przewiduje - widocznie nie potrzebuje. A tylko o to mi chodzi - badz madry i po prostu te 2 i 2to sie dolicz. Tylko tyle w sumie. Bo co jeszcze? Reszta to naprawde nie wiem co to jest. Nie obchodzilo mnie to nigdy i tyle :( pewna osoba.

Gość pewnaossssoba
ja tylko jeszcze dopisze tu 3 list, zeby nikt sie nie ludzil, ze ja skonczylam w szkole. NIE. Nawet w tym nie mial nikt racji. Takie srodowisko i takie uklady. Nawet tak nie skonczylam. A opinie mialam - najgorsza i to obrzydliwa imam, ale taka, ze POSZLAM UCZYC PO TO, ZEBY ZROBIC SOBIE PASS USA. Nie - to juz jest PRZESADA. I tylko tyle. Skad to wymyslono to pojecia nie mam. Bo teraz bedzie ze ja pomawiam ludzi. No coz... ja wiem jakie ja mam papiery. To wszystko. A pech polega na tym, ze ja wiem, ze poszlam do szkoly I JAK POSZLAM I JAKA BYLAM i teraz - co - ja tej szkoly polskiej potrzebowalam do tego passu USA? No to chyba jest prosze panstwa... i tylko tyle. Bo ja tez nie chce miec nic wspolnego z kimkolwiek!!!! z tego forum - a przeciez gdzie sie ci ludzie podziewaja? jesli zyja. I to wszystko. Bo tak zostalam tez pomowiona i dlatego nie mam pracy. A ogolnie to jeszcze moge jeszcze tu zapytac- czy to ma w ogole sens, takie myslenie? Isc do szkoly, zeby co, zeby zrobic sobie pass USA? To chyba na studiach sie robi, a w zasadzie w sredniej jak chcesz wyjechac i tak dalej. Tyle. Albo nie wiem w sumie po co. Po co? No bo panstwo dla mnie to na pewno nie to co ja widze czy tak dalej. I ja mam tak zwolnienie dyscyplinarne, zeby mi poszedl USA pass. I ja tylko pisze, ze paszport USA to nie jest alkhol i procenty i nie wiem co - moze i rodzina - czy ja cos pisze strasznego? Tyle :( Po prostu rodzina tez nie pasuje i taka wartosc nie pasuje i koniec. A inne panstwa? To co? Ktore panstwo ma takie wartosci? Bo ja sobie nic nie robie ze swojej sytuacji w zyciu. Moze tak - ja mialam gorsze przezycia niz zwolnienie dyscyplinarne wystawione przez ...bande chorych na leb pijakow. Niestety. Tak mi sie zycie ulozylo, ze przejac sie tym BARDZO PRZEJELAM, ale niekoniecznie tym byc moze. A moze mialam sie tym przejac bardziej? Ale wydarzylo mi sie cos jeszcze gorszego i tym sie przejmowalam. A moze nie powinnam?Nie wiem. Dotyczylo to mojej egzystencji na tle szerszym niz zwolnienie dyscyplinarne. Egzystencjalne problemy mialam np. zycie i smierc. Takie cos. Tak to mam ograne. Tyle. Czy sie tym przejmuje? Nie wiem. Nie umiem odpowiedziec na to pytanie. Smutno mi jest, a poza tym? No jak sie nie przejac? Ale sa jeszcze gorsze rzeczy. Tak tez od razu pomyslalam. Tyle. :( pewnaosoba :(

Gość heloiza999
Ooooo kope lat :-D agnieszka smieszka byla tu

Gość pewnaossssoba
Poniewz ktos cos napisal to ja tez ale to juz koniec. Nie bede rozmawiala. Pisala tu. Kazdy i tak robi co chce - w Polsce. Czy ja mam sie netem przejac w Polsce? Tu kazdy robi co chce. Chcieli mnie wyrzucic tak a nie inaczej to mnie wyrzucili. I to mi wszystko polecialo przez nazwisko bo inaczej nie byloby mnie w roku 2010 - a wczesniej tez bo sie nie dam - w panstwie x tylko od razu walilabym tym prawoslawiem w panstwo y. takze to, ze ja jestem w Polsce??? obecnie - to jest wynik jakichs dziwnych dziwactw bo najwyzej w Niemczech choc tez nie - naprawde zostawal mi ZAWSZE tylko wschod przez USA z Niemiec bo zle szkoly. Zle poszlam wszedzie gdzie moglam bo bylam ograna. Tyle. No i po co mam sie w USA wtracac? Bo ja sie nie wypowiadalam na temat USA - a jaki sens? To nie panstwo dla mnie. No moze i by bylo, ale jakos nigdy nie dawalam rady sie tam znalezc godnie. Jak?I tyle :( pewnaosoba.

Gość pewnaossssoba
Ja juz sobie stad ide i ja nie znam w zyciu nikogo z netu. Nie pisalam na priva tu z nikim. Gdzies tam? To praca. Tu pracy nie szukalam. I tak sobie ide. Po co tu przyszlam? Napisac o tym co sadze o M jak milosc. Naprawde. I moglam - i to jest bardzo skomplikowane. To wszystko. Czy tego potrzebowalam? Nie wiem. Stalo pudlo to se je wlaczylam i to wszystko.Szukanie pracy przez neta - prosze bardzo. Polecam wszystkim. No to znajomosci sie dowiem. Tez polecam. Zycie jest bardzo skomplikowane - napisalam , ze myslalam, ze FIRMA do mnie napisala. To wszystko. Bo co ja sie tak poddalam w zyciu? Ja sie poddalam? Ja juz nawet doktorat robilam.Ale nie dalam rady umowmy sie. Tyle. pewnaosoba.

Gość św.oburzenie
A jak tam Pani renta? znalazła się?

Gość pewnaossssoba
Dziekuje za list sw. oburzenie. No ja nie bede komentowala swojej sytuacji w zyciu i tego co sie stalo. Po co ja tyle pisze? Tutaj chodzi mi o to, ze ja jestem bardzo poszkodowana w zyciu i nigdy nie mam tego co powinnam, zeby cokolwiek bylo normalne. I dowiem sie - po co ja tu pisze i tak dalej. Ale no to skoro tyle pretensji to wyjasniam O CO? Kazdy czlowiek ma swoje wartosci. Przeciez siadam przed kompem i mam swoje wartosci, przemyslenia. Po cholere do osoby o ksywce - czy nawet piszacej na forum imieniem piszesz listy z nazwiskiem. I to jeszcze o czym? Tam mam na mysli kto. Zrozumialam kiedys, ze starym nudziarzem ogolnie jestem. A czy co - mialam to czytac? nie mialam. Co ja mialam z tym zrobic? Co mnie interesowaly rozterki egzystencjalne jakiegos BUFONA czy BUCA NIE WIADOMO SKAD. To znaczy nawet nie o to mi chodzilo. Taki jakis palant mi wpierdolil sie w skrzynke za przeproszeniem. Czy firme ma przynamniej? Takie cos. A co mnie obchodzi jego nazwisko. Co to za nazwisko? Takie cos. No ale w sumie - jakies chrzescijanskie nalecialosci. I prosze Panstwa tak odpowiedzialam - po chrzescijansku rowniez. W sumie dlaczego nie. I tyle. No to teraz pociagnij to chrzescijanstwo koles albo sie odp... i tak dalej. I nie. A czemu? i to juz zostawie bo ja prawoslawna? To chyba zwariowalam. Czyzby? A w ogole czy naprawde ta osoba - no takie nazwisko - pierwsze nazwisko Rzeczpospolitej - to czy ta osoba naprawde miala majatek tam gdzie pisala? No ja nie rozumiem tego w ogole. Nie sadze dzis po zakonczeniu calosci nie wiem czego - bezsensu - po 15 latach czy 20, zeby nie bylo, ze ja nic sie nie zmienilam. Nie - ja zawsze robilam swoje, a ze mi nic nie wyszlo? No coz... bo jestem ofiara wielu swinstw. A to co tu pisalam to juz koncowka. A ktos mysli, ze ta paczka jest normalna? To jest normalne w wieku omc 40 lat dowiedziec sie o jakiejs paczce? jakiej? Co to ma byc i co to mialo byc od poczatku do konca. Co to wszystko mialo byc? Bo czy ja kontaktuje czy cos tam. To nie o to chodzi w zyciu, zeby dostac taka paczke. A np. dlaczego nie jestem lekarka. Bo by bylo, ze nie wiadomo czego w zyciu chcialam, ze sie rozpychac postanowilam. No a po maturze co? A ta matura to musiala byc tam gdzie byla. Ale ja nie mam matury. A to tez prawda by byla po co komu matura w Polsce. No ale jakis papier mam. Juz nie przesadzajmy wszyscy. Naprawde. I to tyle :( pewnaosoba :(

Gość pewnaossssoba
Jak widac wyraznie ja jestem rencistka po matce od dziecka i co to wszystko ma byc. Wasza kpina ze mnie. Bo napisalam ze zrobilam z siebie faceta i to kilka razy w zyciu. W pracy tez przesadzalam to mnie wyrzucono. No ale wiecie KPINA to jest polskie slowo. Czy ja sie tak zachowywalam zeby sie tak podpisac? Przepraszam bardzo i tyle. I mozecie sie odkrecac teraz po wielu latach Z WASZEGO WIELKIEGO nazwiska. No bo ja myslalam, ze to jest firma. Po co mi napisal ktos nazwisko. I to takie nazwisko, ze ja z moim mysleniem i NIE USWIADOMIENIEM od razu zajechalam pewien region czy tzw. dzielnice czy co to jest i co? I to wszystko. A co - to NAZWISKO to ono chcialo do USA wyjechac? I co w tym USA? Firma? Jaka? No wiecie - bo ja jestem glupia, ze ja do Rosji moglam wyjechac. A co w tym USA po polskich studiach - kible sprzatac? O nie - to bym sobie nie pozwolila. Ale sprzataja. Po studiach tez. Taka nie bylam. Zaledwie do szkoly. W Polsce. i tyle. Nie uszanowano i tyle. Wszystko :( pewnaosoba :(

Gość pewnaossssoba
Takze mysle tu ze z polskiego katolicyzmu przez lzy sie moglam posmiac, a dokad wy zmierzacie? ja -na smietnik w kazdym razie. Nie - w sensie. Rozumiem, ze tam zmierzam w Polsce, ale to nie oznacza, ze ogolnie i tak dalej. A dlaczego nie Rosja? Jacy wy jestescie daremni. No ale to juz jest inna kwestia. I to i tak jest wina tej osoby - ja tam nikomu po prywatnych skrzynkach dupy nie zawracalam - i napisze tak - co ta osoba robila z tym majatkiem? I ze ja mam racje. Bo ta osoba miala miec 1 wartosc i to ja bym miala racje, ale tej wartosci nie miala i tak ja wyszlam na denko i tak mam zajechana wartosc pass USA- z tej korespondencji. I chcialam napisac, ze ja mialam racje. Po prostu wartosci nie mieli. A nie wiedzieli jak ja lece w zyciu. I wszyscy przegrali. No tam nie bede komentowac nikogo , niczego.No tacy jestescie chrzescijanie. Bo czy ja sie tym przejmuje. No niesamowicie. Wiecie kim ja sie mialam przejac tak najbardziej? JANOSIKIEM waszym. No chyba wam na leb bije. Tylko tak bym rozumiala co mi robia. Ale i tak juz bez sensu wszystko bylo. Bo ja sie bardzo mylilam. Mylilam sie w czym? Nie mylilam sie i wszyscy by przegrali i tak i tak, ale no ... ale tego Polaki nie wymysliy. A nawet to nie ta osoba - on byl ze wschodu. On tego nie wymyslil. A Moskwa sie dowiem? Nie i koniec. Nic nie macie wspolnego z najgorszym denkiem w Moskwie po mojemu i koniec.I nie ma o czym rozmawiac ze mna. No o tym co 20 lat temu. Do dzis temat aktualny i tyle :( pewnaosoba:(

Gość pewnaossssoba
Moze ktos cos napisze? Ja juz dzis ide, a jakby ktos chcial cos napisac to prosze - przemyslenia. Czy ja bylam glupia? Moglo byc na wschodzie. I tak tam trzebaby bylo siedziec. A USA? No to po co mi taki koles w USA. Co tam ciekawszych nie ma? Bez przesady. A na wschodzie bym sie bala. A akurat taka bylam , ze na tym wschodzie bym siedziala. Sama - no ja nie pisze, ze ja sie tam bym narzucala bez konca tylko nie umiem wam wytlumaczyc, zeby nie oberwac, ze tam jestem jakas taka... jakby to napisac. WYEMANCYPOWANA. Takie cos. Na tym wschodzie. A poza tym byle gdzie mozna pojechac. Byle co. Takie cos mialam w glowie a sie dowiedzialam. Albo i nie. Ale to juz jest nieaktualne 20 lat. Ale w sumie caly czas aktualne. Nie trzeba bo jest net. I co w tym necie? Jeden bezsens. A zawsze ktos swoj tam. Nikomu na niczym nie zalezalo. No a teraz to juz 20 lat za pozno i tyle. A USA? Co - do USA sie tam ktos wybieral? Zreszta tam tylko kazdy sie popisywal. A pozniej juz mnie nie interesowalo to myslenie. Juz sie WYEMANCYPOWALAM. Natychmiast w sumie bo coz tu wiecej rzec... no wiecie ja Rosji nie obrazilam. Tyle. A co? Zdobyliscie Rosije? I tyle. To tyle tak z zycia mojego. Pozdrawiam. pewnaosoba :(

Gość św.oburzenie
Bardzo to smutne wszystko. Ryczeć mi się chce, że taka niesprawiedliwość na świecie i tacy ludzie. :(

Gość pewnaossssoba
Witam ponownie, juz mialam nie przychodzic, ale jeszcze przyszlam. No jest jak jest. Tylko chodzi mi o to w tych listach, ze nie wolno sie poddac i ...ugrzeznac. A przez te historie - tak mniemam - wiele osob ugrzezlo i ja tylko zwracam uwage, ze - ta historia - ze w zyciu nalezy sobie radzic. I wiele osob by sobie poradzilo, ale coz... i powiem tutaj, ze ja - z mojego zycia SAMA MOGLAM TAK MYSLEC. A jesli nie przesylka - powiedzmy od matki bo chyba o to chodzi - a ciekawe czy ci ludzie, ktorzy tak mnie nienawidza za te moja matke - to niech sie z nia spotkaja albo z innymi ludzmi. Ten moj ojciec ten mi wkopal i tak dalej bo zaluje ludzi bez sensu i tyle. Prosze sie z nia zapoznac - z moja rodzina biologiczna. To kazdy ze strachu sie ... i tak dalej. Ale ja przekleta za taka rodzine. Ze sie nie poddali Janosikowi. A wy? Co wy sobie nie myslicie przed tymi ekranami? To sie poddawac i tyle - tam zbojowi sie poddawac i tyle. I ja chcialam napisac - takie cos to moze byc. Ale - tak na pewno bylo bo skad ja to mam i na pewno byli tacy ludzie, w Polsce, ze w ruskich siedzieli i tylko sie tracili. Ale czemu? I bylo zawsze na Rosjan, ale ja w to nie wierze. I sie dowiem cos tam. Nie ma cos tam - za duzo sie rzadzilam. Dobra, to mnie zgnoili, ale i tak mialam racje - z mojego punktu SIEDZENIA czy widzenia. A dalej jesli nie renta to wartosci mialam miec. I wiecie - ja mialam takie zycie, ze Janosika olalam. Czy mialam racje? Takie mialam zycie. Tyle. A wy co zrobiliscie? Co wy sobie nie myslicie? Jakie wy macie wartosci? Ja tam z Polski nie jestem. Tu mnie przywleczono i kazdy wlosek mi wypominaja na dupie i tak dalej - bo latarka mi w dupie swiecili za przeproszeniem. No najwidoczniej:( No i to cala umiejetnosc wielu. I tak dalej. Bo sie dowiem - wycofac sie nie umialam jak niejeden facet. No to juz nie moje rozmowy i tak dalej. Nie to towarzystwo. Mimo wszystko. I wycofac to od razu - tylko o co chodzi. Po prostu O CO CI CHODZI? tyle. tajemnica. No wiecie co... takie gadki to ani u ruskich. TAJEMNICA no wiecie co... w ktorym wy wieku zyjecie. Wielcy matematycy :( pewnaosssoba :(

Gość pewnaossssoba
Na razie ide ale powiedzcie ze nie mam racji. Wycofac sie? Z czego? Facetem nie bylam- z wycofania sluchajcie. Ale poziom sie dowiem jak gdzies tam. Nie,nie , nie - jak u ruskich. Jak tam matma im idzie? Bo o czym z nim rozmawiac. Takie cos i tyle. Tak bym zaczela? Jak ci tam z matmy idzie? Czy tam dzieciom bo to w sumie takie klimaty? Albo cos o matmie. Czemu nie, prawda? :( pewnaosoba :(

Gość marthaaa
Może ktoś mi to streścić i poukładać?

Gość Antonio91
Owca co robiłaś gdy Cię nie było? Hotel bez klamek? :)

Gość pewnaossssoba
A co tu strescic? Tlumacze - nie wiadomo po co, ale wszyscy ugrzezli - pewna historie dawno nieaktualna, ale ciagle???? aktualna, ze pewna osoba miala po prostu byc na miejscu spakowac sie i wyjechac. I mogla ta osoba mnie zabrac. I niestety listy byly nie na miejscu - byl czas jaki byl - i nalezalo NIESTETY - to jest przerazajace dla mnie co sie stalo nalezalo sie NA MIEJSCU obrazic, spakowac walizki i wyjechac jesli sie mialo dokad. Przypuszczam ze moglo pojsc, ze nie znam niemieckiego. Ale to nie to panstwo. A dokladnie chodzilo o to, zeby po prostu przejsc na prawoslawie i ja mialam powody by sie z wiary katolickiej wypisac i do dzis pozostac w okolicy jakiejs w miare osoba wyznania prawoslawnego i do widzenia. I o to mam zal, o to, ze ta osoba , o ktorej pisze nigdy Polski nie opuscila - co to mialo wszystko byc? Ja zostalam potraktowana jak osoba bez 1 wartosci. No wiecie Panstwo - prawda byla taka, ze pozostawalam w wieku lat po 20stce bez srodkow do zycia i to wszystko co moge do dzis napisac. A z srodkami do zycia no coz... ktos zmienil wyznanie, wyjechal. No pewne rzeczy nalezy przyjac do wiadomosci bo np. w roku 2000 ja pojechalam na pielgrzymke z okazji 2000 lat chrzescijanstwa i ja sie dowiedzialam , ze mialam se to darowac bo to sa 3 zera i pojechalam bez sensu poniewaz nawet rozanca z Rzymu nie przywiozlam. No coz... kazdy jakies tam swoje cele ma. Moze mialo mnie tam nie byc skoro rzeczywiscie 2000 lat chrzescijanstwa to 3 zera byly w tym kraju - no to zmarnowalam kase. Moje listy sluzyly do nie wiem -smarowania sobie tylka nimi w panstwie, ktorego dla mnie na mapie nie ma. Tam lad suchy jest nie wiadomo po co i na co. Lad ale jak nie bedzie ladu to tez sie nic nie stanie. Wiec ja rozumialam, ze z kims takim pisze, ze przeciez nalezy skonczyc z takim mysleniem, wyniesc sie i zajac sie nie wiem czym - niczym. Po prostu niczym.A ktos byl CALKOWICIE nie na miejscu, ze z tymi 3 zerami jeszcze rozaniec mialam przywiezc. No coz... a na koniec ta osoba okazala sie zlodziejem. Bo sie dowiem - ze to moja wina. Nie - po prostu ktos nie dorasta do piet i co? I ta osoba wiedziala na pewno o mojej sytuacji i co sie stalo? Dolaczyla do grona pedagogicznego mojej podstawowki, a takze uczniow z mojej klasy ze szkoly podstawowej i chyba nawet podstawowy nie mial ten czlowiek. No to tak jak ja. Moze do takiej samej klasy chodzil? Bo mnie wali na leb z ta rela. Nie sadze. Nie sadze , ze takie zycie bym miala w prawoslawiu jak w Polsce. Nie sadze naprawde. A ten czlowiek to naprawde jedyne co mial zrobic to wytrzezwiec i wszystkich w dupie miec bo chyba mowil po rusku i po angielsku troche i mial wyjechac i normalna prace znalezc i zostawic katolicyzm. Tylko tyle jak dla mnie. To wzial i na mnie sie zmowil. Z PODSTAWOWKA. Bo po co ja poszlam na doktorat? Wcale nie jestem lepsza. Tyle mi zostalo. I wiecie Panstwo ja tam po rosyjsku bym sobie raz dwa przypomnialo. Tak bym sie niemieckiego nauczyla tez. Tyle. A reszta - zycie osobiste nikogo by tam nie obeszlo. A tak - co? 3 zera wyznawal. Bo sie doowiem - jak przeze mnie wszyscy koncza. Nie - on skonczyl tak przez to ten czlowiek ze wyznawal trzy zera. A to nie byla moja wiara. Moje wyznanie wiary to nie bylo. Nawet za to sie nie umial obrazil. Dal sie poniewierac W PODSTAWOWCE, mnie sobie pocioral - jakim prawem? A o to poszlo? Co wy sobie myslicie? Ze ja sie podstawowka wykonczylam? No wiecie co... wy sobie za duzo myslicie. Ja mialam rodowod na szkole. Za duzo sobie myslicie, ale sobie myslcie. Co tam chcecie i tak dalej. Niemniej prawda w oczy kole. Niestety :( pewnaosssoba.

Gość brzózzzka
Słynna owieczka wróciła!!!! jednak żyje

Gość pewnaossssoba
I wiecie ludzie ja to pisze bo to jest taka historia jak sie uczylam W NIEDOROZWINIETEJ podstawowce, a wyszlo ze numer 1 na swiecie.No doslownie. A w ogole to JAKIM PRAWEM takie telefony? I to tez ostrzegam naiwnych - telefon do moderacji forum. Do DYREKCJI W PODSTAWOWCE!!! wyobrazacie to sobie Panstwo? Bo ja nawet sie nie zaczernilam. A po co? I co po mnie tak pojechali - ta ma znajomosci bylo, ciekawe co bedzie dalej. Nic - nic nie musialo byc. Mogl sie ten gosc spakowac i wyjechac - tyle. Za te podstawowke. No to jakie on mial wartosci? i koniec. A reszte to se w ogole wsadzcie gdzie chcecie. Mnie chodzilo tylko o religie. O nic wiecej. A wam o co?Telefon do szkoly podstawowej. Wy macie w tych glowach. A to stawiam na Janosika. Bo sie dowiem - a po co mi ten rodowod. No wiecie - fajni jestescie. Dobra - niech wam bedzie. Zostaje mi ten Janosik. A - jakby to napisac? Stac mnie na niego? Ale tacy jestescie i tyle. Bez pomyslunku zadnego. Kazdy ma miec miliony. Ale jak? i tyle. No to musze se zalatwic od zboja zeby mi pozyczyl. Takie mam zasady. Co mam robic? i tyle :(

Gość pewnaossssoba
Ja nie jestem slynna i nigdy nie bede slynna - ja tam jakas role do spelnienia mam.Powinnam, ale ja to mam gdzies. A czego nie mam gdzies. Wszystko mam gdzies. Taka sobie ze mnie osoba jest i tyle. I chcialam napisac, ze i tak zostala FIRMA po nazwisku a nazwisko i nazwisko. To sie wyjezdza - nie robi sie takich rzeczy. I koniec. A listy z nazwiskiem? Co wy sobie nie myslicie? Co - ja napisalam, ze jestem milionerka? To nie ja. To nie byl ten adres. No ja nie znalam niemieckiego z passem niemieckim, ale czy to bylo najwazniejsze? No ja nie odnioslam takiego wrazenia. Paszport USA - no wlasnie - to wartosci mialy byc i nic by sie nie stalo. Problem polegal na tym co ten pass robil u tego goscia i tyle :( pewnaosssoba.

Gość pewnaossssoba
Na razie ide i chyba juz nie przyjde - ciezkie jest zycie na srodku ulicy. Bo sie dowiem co tak sie wybieram na ten smietnik, nikt mnie nie wyrzuca. A co moze byc dalej? A czy ta przesylka, o ktora mi chodzi to mojej matki jest? Skad to kto wie? Jakie macie dowody na to. Podpisala sie pod tym dawno temu,ale teraz? Co to za informacje? I tam prosze sie wydac za goscia z sensem i tyle. To wszystko. Bo ja sie nie wydalam. Ja nie musialam - 1% uczciwosci i ja nie musialam byc wydana. A reszta? Z taka paczka jeszcze to w ogole. To jest paczka, ze to sie omija. Przez to mi sie pokrecilo w glowie, ale no niestety swego sie trzeba domagac. A mialabym wartosc od ojca i akurat by mi sie cos stalo -nic.Ale kto i komu te wartosc dal i co mnie powiedziano? Ze co? Ze tak panstwo polskie leci? A tak leci? A TAK LECIALO? I koniec. To jest zdrowie czloiwieka, kto sie normalny da. Tylko wariat i to tyle. Nikt normalny i tyle:(

Gość pewnaossssoba
Tak najbardziej to jest watek o tym jak napuszcza sie na panstwo. No to tak - zrobili tu malzenstwo do Niemiec. I co to mialo byc? Obzarla mnie laska z passu USA, glupia jak but - no niby nie, ale w sumie - taka prawda. A czemu? Moze do Rosji mieli ich wyslac? Co - pracy by tam nie znalezli? I ten gosc matura niemiecka i do ruskich. I pil i tak dalej. I nawet do Moskwy. I wiecie ta laska to ona pisala z Ruska, ja tez. I ona taka byla. Po co ona pojechala do Niemiec? Bo wszystko jest na mnie. Ja nie mam 3 pokoi do dzis. Nigdy nie mialam. Przez to jestem sama w zyciu. A ona? 3 pokoje i se dziecka nie umiala przytachac? Katechetka z Polski. I to jest moja wina? Wali komus na leb rowno. Wytrzezwiec, wytrzezwiec - niestety :( pewna osoba :(

Gość pewnaossssoba
Wiecie panstwo - mnie nie zalezy juz na niczym. Ja tam wartosci swojej mam. Taki cymbal - zlodziej normalny to do banku w Moskwie z niemiecka matura i takie cos to by przezyli, a tak? Co to wszystko mialo byc? A ta piekna lejdi jego ani dziecka se nie umiala przytachac. Za to miala inne zdolnosci. Zaprosic mnie tez nikt nie umial, zeby wygladali jako tako. Bo by mnie ktos widzial i by moglo byc. A tak? A reszta? A to tez se wsadzcie - jeszcze sie po Niemczech wloczyc, po tych zerach ostatnich. No ale coz... zaprosilaby mnie to moglabym pojechac. Kolezanka z podstawowki moja. Bo sie stala tragedia. No i ale zdziwko. Naprawde :(

Gość pewnaossssoba
I wiecie Panstwo kto normalny to czyta - mature zdal maz zony okradajac mnie w Polsce, ona z paszportu, mieszkali w...Australii nigdy nie trzezwiejac. Ta pani miala 2 braci- ktos ich widzial? Bo ja siedze w domu i nigdy nie trzezwieje? Co to ma byc. No zaraz sie wezme za siebie jak zobacze ktoregos z tych jej braci. W Londynie siedzieli. Tak sie zmienili zebym nie poznala. Operacja plastyczna twarzy? bo ja przesadzam z tymi listami. Ano - i tak pozostaje, aby spokoj miec. I juz tez slow nie naduzywam choc prosi sie jak zwykle SWIETY. i tyle. Bo tak . Bo naduzywam slow - taka prawda. :( i tyle. A studia jak ta pani skonczyla? Na moim rodowodzie sie dowiem. Lo tam chyba passie USA i tak dalej. A moze miala byc prawoslawna bo mi pasuje ze 3 pokoje dla prawoslawnej. Postawila na pass USA, ale to nie jest wyznanie. To nie jest uznawane jako wiara. Tam trzeba bylo prawoslawia I SZKOLA wtedy i ten pass mialby sens. Bo sie dowiem - nawet sepy tak nie kradna, a czy to mialo 1% sensu. Jak moja niemiecka matura - nie mam zadnej. A niemiecka taki sens by miala jak to malzenstwo w Niemczech. Byli Zielonymi Swiatkami. Nie - to byli katolicy z takimi wartosciami. 3 pokoje -nie dla nich. Dlatego mieli byc dobrym malzenstwem. Niestety slub koscielny nie zagwarantowal im tego. Bo gdzie oni popelnili blad? W ogole idac po slub koscielny. Cywilny i koniec i mogliby byc. A poszli po katolicki slub koscielny, zeby im pasowaly Zielone Swiatki. Tak - moze i mieli racje, ale nie z alkoholizmem polskim. Bo co teraz robic? Nie pic tyle BEZ SENSU. Bo mozna pic, ale z sensem. A oni bez sensu i co? I jak to byli tymi Zielonymi Swiatkami. Oni chcieli byc, ale Zielony Swiatek to jest sobie Zielonym Swiatkiem, a oni kim byli? NIEMCAMI? No to chyba nie o to chodzilo im????Czy komus? I ja to pisze bo ja to krytykuje i ja to mam gdzies. Ja 20 lat zycia - ba calego sobie nie odejme. I w swojej rodzinie ja bylabym nikim i w ogole bym sie nie wypowiadala - gdzie tam jakas szkola. Po co? Forsa i koniec. Poza tym to jest wartosc czy cos tam. Ale tak jestem okradziona, ze nawet uczelnie mam ograna w Polsce. Nie sama, ale duzo juz na koniec samodzielnie obmyslalam. Nawet rektorem moglabym byc. Tylko musialabym ukonczyc doktorat. Mam to gdzies. I tyle. Takie jest zycie. Czy Zielony Swiatek musi byc Niemcem? Bez sensu. I tyle :( pewnaosssoba.

Gość pewnaossssoba
Oni zeby BYC klamali, ze nie maja slubu koscielnego. Mieli. Tu byli Zielonymi Swiatkami ale pili , pojechali do Niemiec i co? I zostali Niemcami a mieszkali w Australii. No wiecie. To nie ja. To jest moja podstawowka. Dlatego ten czlowiek mial tego nie robic. A pisalam mu - taka okolica a nie inna. A tu Janosik i co? I kto wygral? On? Janosik i tyle. To mial byc Janosikiem. On mial takie mniemanie o sobie. A racji ile? To mial miec tyle racji ile mniemania o sobie i dlatego ja nie zamierzam robic nic dalej. telefon do mojej podstawowki z forum jakiegos za moja dupa - tyle mi zostaje i dalsze telefony ze bez doktoratu, wylanie z roboty. To wszystko gra. Ale coz... ja mam zle zdanie o mojej podstawowce. Przykro mi. A w szczegoly moze jutro albo innym razem jesli kogos to obchodzi. I tyle. Bo zeby nie bylo, ze nie szanuje polskiej szkoly. Jak to nie? Tyle lat tam musialam lazic. Sens? Ale musialam lazic i tyle :( pewnaossssoba. :(

Gość brzózzzka
biedaczka

Gość pewnaossssoba
watpie,zetu jeszcze ktos napisze,ale o co mi chodzi? skoro panstwo mieszkali w Niemczech i byli juz w Australii, a nie byli Zielonymi Swiatkami to moze nalezalo ich wyrzucic. Pan praca w Moskwie, pani to samo. PO STUDIACH. Moze niech sie zastanowia ludzie jakiego sa wyznania. Bo wiecie panstwo - jak juz nakradli to nakradli, a zwalac na mnie, ze ja sie do Niemiec nie wynioslam. Jako kto? to byla podstawowka bez dalszego kontaktu wiec o co chodzi. Klasa dla chorych na leb - za dupa moja. Ja jestem tu przywleczona, wywleczona. Matke mam powieszona, ojca juz tez. Co to ma byc? Co mnie tam obchodzic mialo co robi jakas laska z lawki? Prosze panstwa - bez glupich jaj. A co paszport dostala moj, ze studiow mnie okradziono - malo? Czego jeszcze? A po studiach w Australii tez mogla uczyc. Ruskiego miala sie uczyc i do Rosji jak dzieci nie miala. I OPINIA. Moja!!!! Dziekuje bardzo. Bo szukalam pracy jeszcze i owszem, ale nie wiedzialam o co poszlo. A opinia? Do widzenia :( pewnaossssoba. ps. a nie mogli miec w tej Rosji opini, ze nie pasuja w Niemczech jako Zielone Swiatki. Tyle. Bo co za opinia? moja? Nie - taka i tyle. Choc co ja mam za opinie. Ale taka prawda- nie pasowali i do Rosji. Albo rodzina jakas? Jak oni to zyli? Co - ja sie mam tym przejmowac? Na leb wam wali a chodzilam do klasy z pala psychiatryczna - to jest brak kontaktu po zakonczeniu. I taka byla prawda. I tylko mialam to wiedziec i po calej klasie i to doslownie bo rodowod wyzarty i tak dalej. Wszystko. Bo FRANCUSKIE dziecko nie mialoby co jesc. I nikt by mi nie uwierzyl co tu sie wyprawia. No wiec nie napisze. Ale taka prawda. Nikt by w to nie uwierzyl jaka to jest wies i ostrzegam bo nie tacy byli i polegli. Ja tez tu poleglam. No taki telefon... niesamowity. Z Warszawy :( pewna osssoba :(

Gość pewnaossssoba
No i widzicie panstwo - co najwyzej ktos mogl chodzic do klasy z pala psychiatryczna. No to ja tez. I po co taki telefon? A tak wylecialam z wszystkiego i bylam kontrolowana wiele lat. A po co? Bez sensu. Taka sama klasa - bez kontaktu i tyle. No i zostawalo sie z Polski wynosic. Bo ja nigdy nie rozumialam o co chodzi tak bylam oddana. Hmmm... to jest skomplikowane. To jest do oddania oddanie - tyle. Takie cos to jest. I nie da sie wierzyc. Ciezko idzie wiara. Przez to mogli mi ukrasc pass USA na studia katechetyczne. Bo co ta pani studiowala? Rele. A jaka? Bez roznicy - 2000 - trzy zera. Widzicie jakie towarzycho. Nawet ksiadz sie poddal. Ale on zawsze sie poddawal. Nigdy nie mial swojego zdania. Za wiare nie byl w stanie polec, a uwazam, ze powinien choc w sumie glosil zawsze poglady WIARA A ATEIZM. No coz... to takie poglady ze nie wiem na jakie studia katechetyczne to. Ja sie wolalam nawrocic na prawoslawie. Po prostu zmienic wyznanie i zobaczyc czy tam to samo czy lepiej mimo wszystko. No wiecie - ktos mial inne zdanie. Szkoda, ze tego nie wiedzialam. Bo moglam w Polsce posiedziec. Co to tam w tym Rzymie. Papiez. No zawsze katolicyzm. Choc w co oni tam wierza w tym Rzymie? Albo w kogo? i tyle :( pewnaosssoba.

Gość dfewqv
owieczka, Ty żyjesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D:D