Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerek, ale jaki?

Rowerek dla 3latka, biegowy, tradycyjny, 3kołowy?

Polecane posty

Gość kitkaka
Ja już się boję co to będzie jak mojego wezmę na rowerku w trasę, mieszkam na mało ruchliwej ulicy niedaleko lasu więc warunki będzie miał idealne, ale na początek po ogródku. Jaheira a twoje dziecko nie protestuje jak ubierasz mu kask? czy nie zwraca na niego uwagi?

wiesz co, zanim kupiliśmy rowerek to trochę się naoglądał innych dzieci i jakoś tak mu zawsze wtedy mówiłam że trzeba mieć kask, i teraz bez kasku to z domu sie nie ruszy...ale "pozwoliłam mu wybrać" taki jak chciał (znaczy wybrałam kilka możliwych i podsunęłam mu żeby sobie z nich wybrał :)) katastroffa niezłą mam kondycję, nie? :P

Gość mama dwóch dziewczynek
Moja córka ma 2 lat i 4 m-ce i kupiłam biegowy, radzi sobie nieźle, chociaż to początki i raczej chodzi niż biega. Znajomi mają 3-letnie bliźnięta, które biegają na biegówkach aż miło. Polecam Ci dobrą biegówkę. Na tradycyjny rower 3-latek jest trochę za mały. Moja starsza córka zaczęła sobie w miarę radzić na rowerze tradycyjnym w 4 latka, przez pół roku jeździła z bocznymi kółkami a później już próbowaliśmy na dwóch kołach. Początki były ciężkie, dlatego też małej kupiłam biegówkę kierowana opowieściami o łatwym przesiadaniu się na dwa koła z biegowego ;-)

Gość katastrofffa
Jaheira podziwiam i zazdroszcze ale zeby tak od razu srodkowym pasem :P Nie zgodze sie ,ze trzylatek za maly na troj czy czterokolowca.Moja swietnie sobie radzi a wcale jakas wysoka za bardzo nie jest. Wszystko zalezy tak naprawde od dziecka.Moja nie przepadala nigdy za zadnego rodzaju biegowcami .