Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodzeni kafeteriusze

Dla zakochanych, kochających, niekochanych i kochanych ---- wpisujcie się

Polecane posty

Gość gość
pokochałam Jasia ale On nie docenił mojego uczucia...eh i teraz pozostała tęsknota...ach :(

Gość jazawidzionyżyciem;(
Niekochany, zakochany, samotny... nic dodać nic ująć...

Gość InYourDream
Zakochana z wzajemnoscia w Hubercie

Gość halibut71727374757677
W życiu piękne są tylko chwile..

Gość sarrrdyyynnnkaaa
i marzenia :D ale tylko spełnione :)

Gość gość
Co mnie łączy z zakochanymi?? Mnie i ich dzieli wielka przepaść, a ty wpadłaś na pomysł żeby wypowiadali się w tym samym temacie.

Gość miłości i tak nie mam
:(

Gość wrzes09
Oj tak halibut, tylko chwile są piękne...

Gość Meis
Hej wam. a mnie ktos zostawil bez slowa,,dojrzaly wiekowo czlowiek bo nie emocjonalnie...tchorz,,,. zle mnie bardzo.....najgorsze jest to,ze nie mial odwagi powiedziec w twarz tylko sciemnial do konca,,,,

Gość ends meet
Tacy są ci panowie, zwłaszcza przed 40stka, sami nie wiedzą, czego chca. Rozkochaja, wypełnia marzeniami głowę a potem znikają jak dym :-(

Gość Meis
wlasnie dokladnie.....zachowal sie jak tchorz a ja jestem od niego o pare lat mlodsza i w zyciu by mi nie przyszlo do glowy by znalezc nowa osobe a nie powiedziec osobie zainteresowanej nic tylko zniknac na dlugi weekend!

Gość ends meet
Oni próbują udowadniać sobie i otoczeniu, że są zdolni do podbojów pomimo upływu czasu, a nam się wydaje, że to dojrzali ludzie, bez rozchwiania godnego nastolatków. Mam pewne doświadczenie w tej dziedzinie...

Gość Meis
a mi jest tak zle,,,i nie wiem co mam robic....bo nie chce by taki tchorz tak to zakonczyl,chce by stawil mi czola oko w oko,,,,a wiem,ze na dlugi weekend wyjechal z kims,,,a do mnie jeszcze rano dzwonil i udawal.......nie ma sily....zyc

Gość ends meet
Na pewno nie zmusisz go do odpowiedzialności, oni nie czują się komfortowo w takich sytuacjach. Według nich to najlepiej jest milczeć. A to, że ktoś płacze każdego dnia to już nie jego problem.

Gość Meis
wiem,,,tylko to boli najbardziej, ze zachowal sie jak tchorz,burak bez skrupulow

Gość gość
KOCHAM bez granic, a co najlepsze z wzajemnością! I to taką piękną..

Gość ends meet
(o) masz tu taki wirtualny uścisk ode mnie. Cóż mogę powiedzieć Ci moja droga?... Jakiś wytarty banał o czasie leczącym rany?... Ech... Mi jest odrobinę lepiej, po 2 latach wyplakiwania oczu w samotności. Marne pocieszenie, wiem....

Gość Meis
dzieki ends meet.mnie boli,ze nie zkaonczyl jak czlowiek tylko przestal sie odzywac.a ja nie chce tego tak zostawic,chce by sie przyznal i stawil temu czola.nie wiem jak to zrobie i czy mi sie uda. u mnie to jest bardzo swieze 2dni

Gość ends meet
2 dni, no to rzeczywiście w dole jesteś. Powodzenia Ci życzę, żeby go zmusić do wzięcia odpowiedzialnosci. Różnie może być... Ale nie przesadzaj, bo będziesz się czuła jeszcze gorzej, wiem coś na ten temat... rock bottom :-(

Gość Meis
ends meet najlepiej sie nie czuje :( a co konkretnie masz na mysli mowiac nie przesadzaj?

Gość Meis
po prostu czuje pustke,,,i ze wszystko co mnie cieszylo,mialo sens,,w co wierzylam,,,,nagle prysnelo i jest nicosc,,

Gość ends meet
Co miałam na myśli...cóż, ja prawie błagałam o jakikolwiek kontakt, tracąc chyba jego resztki szacunku do mnie. A to chyba nawet gorsze, niż utrata uczucia.