Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana785

CZY TO PLAMIENIE IMPLANTACYJNE??? POMOCY

Polecane posty

Gość Liliana785

Witam. Przepraszam, ze znowu zawracam Wam glowe, moze ktoras z Was pomoze mi. 15.04 mialam @, od 17 do 29 kochalismy sie bez zabezpieczenia.cylke mam regularne 27-28 dni. dzisiaj po stosunku poszlam do toalety. na papierze zauwazylam sluz wymieszany z krwia (niewielka ilosc). powiedzcie mi czy to moze byc plamienie implantacyjne? @ powinnam miec w niedziele wiec to dziwne

Gość Się wtrącę
ja miałam takie krwawienie jakby rozpoczynający się okre...dwa dni to trwało, w końcu się skończyło. Potem zrobiłam test i byłam w ciąży.

Gość bambarryla147
po stosunku, to rownie dobrze moglo byc jakies mikrouszkodzenia w pochwie...

Gość Liliana785
Tak ale nigdy wczesniej tak nie mialam. w dodatku pobolewaja mnie jajniki.

Gość Liliana785
Prosze pomozcie mi

Gość bambarryla147
liliana- ale jak ci pomoc? Zalozylas juz chhyba 10 postow o wszedzie ci ludzi pisza, ze musisz czekac do dnia spodziewanej miesiaczki. Nie ma cudow, masz 50% szansy, albo sie udalo albo nie. z twoim nastawieniem i rozhisteryzowaniem, to sa marne szanse ....czekaj spokojnie i tyle...

Gość Liliana785
Ale ja pytam o plamienie implantacyjne? nie umiesz czytac ze zrozumieniem wiec nie wypowiadaj sie. szukam kobiet, ktore mialy takie plamienie i moga mi cos w tym temacie poradzic

Gość bambarryla147
No, ale to wcale nie musi byc plamienie implantacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bambarryla147
Jesli to by bylo plamienie implantacyjne, to mozesz test juz zrobic za 2-3 dni.....inaczej nie mozemy ci pomoc i naprawde troche spokoju dziewczyno, bo takie nerwy napewno dobrze nie wplywaja na ewentualna ciaze...

Gość Liliana785
bambarryla to wiem ale pytam kobiet ktore tego doswiadczyly. skoro nie potrafisz odpowiedziec na moje pytanie to prosze nie udzielaj sie

Gość bambarryla147
ale jakiej odpowiedzi oczekujesz????? To moglo byc, ale nie musialo plamienie implantacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Liliana785
Pytam kobiet czy one mialy!!!! jesli tak to jakie objway i w jakim dniu cyklu!!!!

Gość bambarryla147
http://objawy-ciąży.waw.pl/plamienie-implantacyjne-jako-objawy-ciazy/

Gość ja mierzylam temp w cyklu
W ktorym zaciazylam. Kochalismy sie od 10 do 14 dnia cyklu. W pietnastym dniu cyklu na termometrze wyciagnelam z pochwy nitke krwi. Pozytywny test wyszedl mi w 25 dniu cyklu. Mysle, ze to moglo, ale nie musialo byc plamienie implantacyjne.

Gość Liliana785
niebieskakarolcia jesli nawet "jestem walnieta" tak jak to napisalas to nie twoja sprawa i nie prosilam cie zebys udzielala sie w tym temacie. chyba jasno napisalam pytanie ale napisze jeszcze raz zeby taka osoba jak ty zrozumiala... czy sa kobiety, ktore mialy plamienie implantacyjne, a jest tak to jak wygladalo i w ktorym dniu cyklu. nie wiem skaw w was tylke nienawisci i niecheci do innych ludzi

Gość Liliana785
Tematow bede zakladala tyle ile mi sie podoba, a ty nie musisz ich czytac.