Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty123345

zawiodłem sie na dziewczynie

Polecane posty

Gość qwerty123345

Witam . Wczoraj zawiodłem sie na swojej dziewczynie i zastanawiam sie czy mnie kocha.. byliśmy na koncercie pewnego zespołu po koncercie ona chciala jeszcze zostac pobawic sie jeszcze ale ja jakos nie mialem ochoty zrobbila mi o to awanture ale po paru minutach bylo ok. byla godzina 21 i jechalismy do domu mialem spac u niej sama wczesniej zaproponowala ale nagle niewiem czemu powiedziala ze jest zmeczona i sie nie wyspi do pracy ;/ nie chcialem nalegac bo to bylo by bez sensu zebym sie prosil.. Wolala sie wyspac niz zostac ze mna ? Na koncercie nie bylo mowy ze jes zmeczona i wgl chciala zostac dluzej nie myslala o tym czy sie wyspi czy nie . dlatego zwatpilem we wszysko w to ze mnie kocha i wgl. no bo chyba zakochana osoba tak nie robi. znamy sie prawie 3 lata bylem jej pierwszym uklada sie nam dobrze ale wczoraj sie zawiodłem :( co o tym myslicie dziewczyny ?

Gość qwerty123345
nie potrzebuje wypowiedzie nie dojrzałych ... "kobiet "

Gość niepewny mąż
nie pytaj się dziewczyn bo one Ci odpiszą, że nic się nie stało a jak się stało to Twoja wina

Gość qwerty123345
no niestety .nie dowiem sie czemu tak postapila .a ty co bys zrobill na moim miejscu ??? wmawia mi ze chcial sie wyspac ..

Może była wkurzona o to,że nie chciałeś zostać na koncercie i nie miała ochoty spędzać z Tobą nocy, faktycznie wolała się wyspać, tak samo jak Ty wolałes jechac do domu,zamiast zostać na imprezie :P

Gość Miśka pamięć absolutna
związek to nie ma być ucieśnienie. jeśli jej się podobało to chyba mogła zostać dłużej. jeśli stwierdziła że jest zmęczona to mogła się wyspać.jeśli wszystko poza tym między wami w porządku to po co wymyślać problemy?

Gość niepewny mąż
odpowiem półżartem zacznij wybierać imprezy, które kończą się w okolicach dobranocki

Gość qwerty123345
przyznala ze nie ma ochoty . po co klamala ze jest zmeczona nie latwije bylo od razu sie przyznac? i jescze nie wierze ze po 2 piwach nie miala ochoty na sex.. chyba nie jest jej dobrze ze mna bo ejsli bylo by dobrze to pierdolilo by to ja czy sie wyspi czy nie ....