Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna_1986

Neurolog dziecięcy Lublin

Polecane posty

Gość Joanna_1986

kogo polecacie i gdzie. Może jakieś namiary?

Witaj Polecam dr Renate Koncewicz. Miła, bardzo kontaktowa odpowiada na kazde pytania przyjmuje prywatnie w Centrum Małego Ksiecia

Lędzian 49 Lublin, 20-828, lubelskie 81 5371373 hospicjum@hospicjum.lublin.pl hospicjum.lublin.pl cena za wizyte to 100 zł My do niej jezdzilismy z drgawkami goraczkowymi, podejzeniem padaczki, tam tez mozna zrobic eeg. Jak masz jakies pytania to chetnie odpowiem

Gość Joanna_1986
Dzięki. Możesz mi podać nr tel aby się umówić?

Gość Joanna_1986
Dzięki bardzo za namiary. Moja córka ma 13 miesięcy i nie chodzi. Za dużo też nie mówi. Kilka miesięcy temu ładnie mówiła mama, tata, baba itp obecnie raczej po swojemu opowiada może to nie jest powód do niepokoju ale lepiej to sprawdzić

Ta pani doktor jest super, naprawde polecam. U nas najpierw zrobiła dokładny wywiad, kiedy zaczał chodzic, siadac, wypytała o wszystko, pozniej sprawdzała jak chodzi, jego odruchy, jak mówi. Jest bardzo dokładna. Na poczatku trafilismy jeszcze w szpitalu na dr Dubelt i jej nie moge polecic :/ Dr Koncewicz pracuje na neurologii dzieciecej na Chodzki to w razie czego moze tam skierować na badania. Nie zapisuje nie potrzebnie leków i ma super podejscie do dzieci, moj synek ja uwielbia. Przyjmuje chyba w pon, wt i piatki? Ale to musisz zadzwonic zapytać

Gość Joanna_1986
Zadzwonię i umówię się. Chociaż biorę pod uwagę fakt, że będzie ciężko. Moja Mała nieznosi lekarzy. Ma uraz niedawno leżała na oddziale dziecięcym była chora na anginę i od tamtej pory jak widzi lekarzą bądź inną osobę w białym fartuchu pojawia się histeria. Nie mamy wyjścia jakoś musimy dać radę

Gość gość
jeśli chodzi o naprawdę dobrego specjalistę to stawiam na pania dr Marię www.neurologwroclaw.com/ może nie jest z lublina ale to dobry specjalista. Warto spróbować w trudniejszych sytuacjach.

Gość gość
Up