Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agawa_Agawa

Inneov Partner Diet - nowy specyfik na odchudzanie

Polecane posty

Stosował już ktoś? Troche to niestety kosztuje. Ciekawa jestem czy działa, czy to tylko kolejny "bajer" typu Linea, Asystor Slim i inne temu podobne

Widzę, ze nikt tego jeszcze nie przetestował, więc ja będę tym królikiem - właśnie kupiłam i od jutra mam zamiar zacząc. Jak mi starczy zapału, to dam znać jak to działa. Oczywiście + ruch (uskuteczniam już od jakiegoś czasu) i + dieta MŻ (z tym niestety bywa różnie .....)

Gość pipi20081
Też się zastanawiam nad zakupem tego specyfiku, czekam jednak na jakieś opinie. Daj znać jak działa i czy nie ma jakiś skutków ubocznych.

pipi - nie obiecuję, ze wytrwam (bo juz tyle razy sobei obiecywałam ....), ale będę się starac :-) i wtedy napiszę jak to działa. Rano się zważyłam i zmierzyłam i zobaczymy jak będzie po I fazie. Na I fazie są saszetki - dość ciężko sie to rozpuszcza w wodzie i mimo, ze mieszam i mieszam to na dole kubka robi się glut, więc muszę go połknąć w całości. Smakowo - ok. Plus, że nie jest słodzone aspartamem tylko czymś innym. Jestem po 2 dawkach - mają pęcznieć w brzuchu i powodować, ze się mniej po nich zje. Hmmmmm - na razie jakoś nie czuję się najedzona. Mało zjadłam, ale to głównie siłą woli, a nie z powodu, ze mi ten błonnik napęczniał i nei mogłam zmieścić, ale to dopiero 2 dawki i pierwszy dzień, więc trudno oceniać. Babka w aptece powiedziała, że ich kolezanka to przetestowała jak tylko dostali i schudła 7 kg - ale nei wiem z jakiej wyjściowej wagi i czy przez I i II fazę, czy także przez III.

Gość pipi20081
Czekam na relacje :) mnie bardzo kusi ten suplement. napisz czy stosujesz jeszcze jakaś dietę, czy jesz normalnie? 3 mam kciuk

Dieta to podstawa, bo w końcu ten specyfik nazywa sie "Diet PARTNER", a nie "wpierniczaj ile chcesz, a i tak schudniesz". Dziś jadłam niedużo i zdrowo (oprócz kilku czekoladowych cukierków wieczorem, niestety ...), ale zastanawiam się, aby od jutra zaczać South Beach - kiedyś schudłam na niej 5 kg w 2 tygodnie, bez żadnych tabsów i potem długo to utrzymywałam.

Gość pipi20081
Dawaj znac jak po pierwszej fazie, czy oprócz diety również wysiłek fizyczny stosowałaś?:)

Czesć pipi! Dziś dopiero 3. dzień, wiec o efetach jeszcze trudno mówić. Zważę się po zakończeniu I fazy, więc w niedzielę rano. Przedwczoraj nie cwiczyłam nic, ale wczoraj zrobiłam level 1 "30 days shred" Jillian Michaels. Zaczęłam to ćwiczyc w sumie jakieś 3 tygodnie temu, ale w weekedn majowy miałam przerwę i wczoraj wróciłam do tego. Cwiczenia trwają 25 min. i jak dla mnie są super. Jak wcześniej cwiczyłam 2 tygodnie, to wręcz widziałam jak zmienia mi się figura. No i od wczoraj stosuję zasady South Beach Diet. Tak więc zrobiłam zmasowany atak, ale jestem swiadoma, ze od samych tabsów się nie schudnie.

Gość dzis zaczynam z allevo
Rozmawiałam z koleżanka która pracuje dla loreala i sprzedaje te cuda. Podobno 2 faza jest super sprawa. Pierwsza ro taka trochę sciema bo to balonik, niby lepszy ale koleżanka powiedziała że równie dobrze można sobie zwykły blonnik kupić. 2 faza to podobno rewelacja! To bakterie które podobno występują w dużej ilości u osób, które są "genetycznie" szczupłe. Podobno nakrecaja metabolizm i w badaniach wyszło, że bez diety można schudne dzięki nim około 4 kg miesięcznie. Aż nie chce się wierzyć, ale tak mi mówiła. Warunkiem jest podobno jedzenie dużej ilości waży i owoców bo te bakterie lubią warzywa i lepiej się wtedy mnoż. 3 etap to też podobno nic zjawiskowego. Ale nie wiem o nim za wiele, bo koleżanka była zachwycona 2 etapem. Tak więc nabyła 2 etap za 110zł (30dni). Wolę kupić 2-3 razy ten 2 etap niż całą kurację za prawie 300zł. O efektach będę informować zainteresowanych.

Ja kupiłam cała kurację za 229 zł Dużo, to fakt, ale to na onad 2 miesiące, więc wtedy nie wygląda juz tak żle. No i skoro ktoś zrobił 3 etapy, to widocznie jest jakis sens w tym. Ciekawe jest to, co napisałaś o 2 fazie. To jak ja jestem na diecie i jeszcze ćwiczę, to może mi poleci więcej niz 4 kg w miesiąc .... CHociaz 4 kg i tak by mnie satysfakcjonowalo .... Najgorsze jest dla mnie, aby trzynać dietę, bo na ogół wytrzymuję z tydzien i potem się rzucam na wszystko, co jadalne .....

Gość Mgkor
Cześć dziewczyny:D Ja tez zamierzam zakupić ten specyfik, tylko czy w aptece można kupić czy przez jakąś stronę internetową? Wiem, ze sam program cudów nie zdziała tylko jeszcze dieta, gdzieś obiło mi się o uszy że do programu załączają jakąś książeczkę (czy w niej są jakieś przepisy czy porady żywieniowe?). Troszkę boję się sama ustalić sobie dietę, ale cóż chyb spróbuje...Jeść 5 razy dziennie z przerwą co 3 godz i jakieś zdrowe produkty. Chcę schudnąć tylko (albo aż) 5 kg, ale coś mi to nie wychodzi stąd pomysł.

Gość pipi20081
Mozna kupić w aptece i widziałam też na Allegro. Troszkę drogi specyfik ale jeżeli działa to również kupię. Agawa_Agawa czekamy na relacje.

Acha - dodam, że mieszkam w Ponznaiu i mało która apteka oferuje tu Inneov, a jeśli juz oferuje to 3 fazy razem, jako zestaw. Nie można kupic samej fazy II. Zostaje więc chyba tylko Allegro, bo tam widziałam, ze sprzedaja pojedynczo także.

Gość nikka23
Tak sobie czytam te Wasze wpisy i właśnie zastanawiam się czy tego nie kupić, widziałam fajną cenę w Aptece Melissa i na allegro, zastanawiam się tylko czy w II fazie, 30 tabletek wystarczy, czy nie kupić tego więcej, co o tym myśłicie...najpierw faza atak jak należy, ćwiczenia i lekkie jedzenie potem 60 tabletek wyszczuplania i normalnie stabilizacja...

nikka - ja bym nei kupowała 2 opakowań od razu, bo nie wiesz jak na Ciebei podziała. Jak będziesz widziała, ze faktycznie chudniesz, to wtedy zakuoisz drugie - owszem przepłacisz za koszt przesyłki, ale te 8 czy 10 zł przy takim koszcie to juz pikuś. Ja niestety wczoraj wieczorem rzuciłam się na żarcie i rano waga pokazywała 62,9 kg. Czyli nadal więcej niz przed dieta. Za to dzisiaj zjadłam zaledwie 1 drożdzówke .... i kompletnie nic więcej. Ale to dlatego, ze w ogóle mi się nie chciało jesć. Na dodatek miałam kupę roboty w pracy, więc nie miałam czasu myśleć o jedzeniu. Dopiero teraz czuję lekkie ssanie, ale i tak zaraz idę spać

Gość Olcia Dubicka
Tego akurat nie próbowała ale próbowałam inne. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość pipi20081
Agawa_Agawa zauważyłaś jakieś rezultaty 2 fazy?

Olica - trzeci post na który wchodzę dzisiaj i po raz trzeci czytam te Twoje ohy nad Foreverslim - przestań już SPAMować!!!!!!!!! Pipi - tak, odczuwam efekty, ale - od 3 dni jestem na diecie norweskiej. Miałam byc na South Beach, ale nie wyszło ..... POnieważ uważam, ze bez jakieś diety ani rusz, żadne tabsy nei pomogą, więc zdecydowałam sie na norweska. Wiem, dziewczyny chudna na norweskiej same z siebie, bez tabletek, ale ja połączyłam i jedno i drugie - chociaż zdaje sobie sprawę, że to nie da odpowiedzi, czy tabletki faktycznei działają. Nei jestem jakoś bardzo głodna, ale mam w tym tygodniu także dużo pracy, wiec nie mam nawet czasdu myślec o jedzeniu.

Gość nikka23
Kochani, dziś zaczynam, właśnie wypiłam błonnik, nawet niezły w smaku, obiadek już zaliczony...w zasadzie nie zamierzam robić jakiejś konkretnej diety, ćwiczenia 3 razy w tyg., w weekendy rower o ile pogoda pozwoli a dieta? warzywa, mięso gotowane na parze, owoce, ogólnie zdrowe odżywianie, chili, wino wytrawne czasem i takie tam...trzymajcie kciuki :-)

Gość nikka23
Agawa_Agawa, czytałam właśnie o tej diecie norweskiej to bardzo restrykcyjna dieta, 8-9 jajek dziennie, trochę warzyw i mięsa...jak dasz radę to super, pisz jak Ci idzie, bo jestem ciekawa. Dla mnie to raczej jest nie wykonalne, zbyt dużo ograniczeń. A po diecie co dalej? Jaki masz plan? wydaje mi się, że taka dieta to pozwala zrzucić parę kilo na chwile a potem same wracają....a może nie??

Gość Pipi2008
Dziewczyny napiszcie jak efekty :)

Niestety - mimo tego, iż byłam pełna nadziei co do Inneov - nowa formuła, wysoka cena skłoniły mnie do pomyślenia, że to zadziała - dziś stwierdzam, ze ..... na mnie nie podziałało....... Przez 5 dni błonnikowych - nie czułam nic szczególnego, błonnik wcale nie powodował, że mniej mogłam zjeść. Przez kolejne 30 dni na drugiej fazie - także nic nie poczułam szczególnego - ani mniejszego łaknienia, ani nic. W tym czasie byłam na diecie norweskiej - i schudłam dzięki niej. Owszem jest teraz trudno utrzymac wagę i mam dni lepsze i gorsze, ale o ile przed dietą moja waga wahała się w granicach 61 - 62 kg, to teraz waha się w granicach 59 - 60 kg (w zalezności czy się ograniczam, czy jem normalnie). I dla mnei jest to sporym sukcesem, ponieważ zeszłam poniżej 60 kg. Niestety uważam, że jest to efektem diety norweskiej, a nie tabletek Inneov, ponieważ nie łykam już tabsów od dłuższego czasu, a efekt diety nadal się utrzymuje. Gdybym miała silniejszą wolę, to pewnie bym nadal chudła. Ogólnei więc polecam norweską, a nie polecam Inneov. Co do jajek, to da się przeżyć - bardzo sycą. Poza tym tylko na śniadanie jałam same jaja, a w ciągu dnia pokrojone były do surówki, więc malo uciążliwe. Niestety uważam, ze dietę norweską szkoda robić latem, gdyt jest ogrom różnych pysznych oowców, na które nie można sobie na diecie pozwolić. Jestem ciekawa, czy innym udało się schudnąć na Inneov - ja osobiście nei polecam.

Gość MargeritaSyss
Właśnie zakupiłam suplementy inneov, cały zestaw, i zobaczymy czy da mi efekty, cena wysoka, ale cóż...

Gość gość
chciałabym dodać coś na temat inneov partner diet. Otóż - faza pierwsza nie powodowała, że jadłam mniej. Nic nie czułam. To samo faza druga - czyli "niby" wyszczuplenie... Nic się nie działo, nic nie czułam, nie schudłam, nie przytyłam. Fazę trzecią odpuściłam sobie (faza trzecia to stabilizacja tego, co się niby osiągnęło podczas poprzednich faz) - co tu stabilizować, jeśli nie nastąpiła żadna zmiana... Wniosek: kolejny (z licznej gamy które przetestowałam na sobie) suplement, który nie działa. Jedyny "środek" który zadział to pewien bardzo silny spalacz, strasznie źle się czułam (zwłaszcza serce). Ale spadło 7kg i to był mój jedyny sukces od lat. W tej chwili mam nadwagę 10kg.

Gość gość
żadnych efektów zjadłam 2 op ,szczerze odradzam

Gość agusia5
do gość jaki to był środek który zadziałał tez musze 10 kg w dół

Gość gość
agusia - ale gość napisał, ze zjechał na tym srodku 7 kg, a teraz i tak ma znowu 10 kg nadwagi. Poza tym nie ma sensu truć sobei zdrowia czymś szkodliwym.

Gość gość
ja jadłam tylko fazę trzecią raz, i schudłam 5 kg. I jestem bardzo zadowolona z efektu :)

Gość gość
Agawa_agawa nie sądzisz, że zażywanie tabletek z bakteriami które bardzo lubią warzywa i owoce, z jednoczesnym zapychaniem się samym białkiem z diety norweskiej trochę się wyklucza? Prawdopodobnie pozabijałaś te bakterie, zanim się namnożyły. Przy fazie II ważne jest by dieta była obfita w warzywa i owoce. Tak przynajmniej wynika z opracowań dotyczących Inneov Partner Diet.

Gość gość
www.limvena.pl Koktajle odchudzające dieta premium zajrzyj i zobacz!!!